Ieškome geriausios kiniškos parduotuvės: kur dažniausiai perkate savo prekes?

Ieškome geriausios kiniškos parduotuvės: kur dažniausiai perkate savo prekes?

Mūsų portale dažnai galite rasti įvairiausių pasiūlymų iš įvairių internetinių parduotuvių, o patys geriausi variantai atkeliauja iš kiniškų puslapių. Daugelis Jūsų tikriausiai ne kartą esate pirkę vieną ar kitą prekę dėl ženkliai žemesnės kainos iš Kinijos arba paprasčiausiai dėl to, jog negalėjote rasti jos rasti mūsų šalies prekybos vietose.

Telefonai.eu nuo šiol kiekvieną antradienį kviečia Jus dalyvauti savaitės apklausoje ir išsakyti savo nuomonę apie vieną ar kitą klausimą. Šią savaitę mes klausiame – kokioje internetinėje parduotuvėje apsiperkate dažniausiai, o komentaruose galite palikti komentarą apie savo pasirinkimą.

Daugelį metų viena populiariausių Kinijos parduotuvių yra „Aliexpress“ iš kurios esame kažką pirkę turbūt kiekvienas. Tačiau jau kuris laikas internete galima rasti ir daugiau įvairiausių parduotuvių, kurios gali pasiūlyti ne tik patrauklią kainą, tačiau ir puikias pristatymo sąlygas ar papildomas galimybes registruotiems vartotojams, kurios ilgajame periode leistų sutaupyti papildomą sumą pinigų.

Mūsų komanda dažnai pati apsiperka vienoje ar kitoje parduotuvėje, todėl į šį balsavimą įtraukėme, mūsų manymu, populiariausias opcijas – tai „Gearbest“, „GeekBuying“, „Cafago“, „Banggood“, „Tomtop“ bei, žinoma, visiems puikiai žinomą „Aliexpress“. Įdomu tai, jog daugelis didžiųjų kiniškų pardavėjų ne tik gali pasiūlyti greitą pristatymą, tačiau ir vis daugiau prekių laiko Europoje, o tai atveria papildomas galimybes ir mums.

Nuo tada, kai kinai pradėjo kai kurias savo prekes sandėliuoti Europoje, mes gavome galimybę gauti jas ne tik žymiai greičiau, tačiau tuo pačiu nebereikia ir sukti galvos dėl papildomų mokesčių ar prekių muitinimo paslaugų. Mūsų patirtis rodo, jog iš Europoje esančių sandėlių prekes galima gauti vos per kelias dienas, o kai kuriais atvejais ir vos per 24 valandas.

Taigi, o koks yra Jūsų populiariausias pasirinkimas? Kviečiame dalyvauti žemiau esančiame balsavime, o savo argumentus kodėl renkatės būtent vieną iš šių parduotuvių galite išdėstyti komentaruose. Jeigu sąraše neradote savo pamėgtos el.parduotuvės – ją būtinai galite paminėti komentarų skiltyje.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas