Paaiškėjo populiariausios kiniškos parduotuvės: lietuviai ir toliau pirmenybę teikia prekybos milžinei

Lukas Snarskis

2020-10-12, 17:55 (atnaujinta 2021-04-27, 00:40)

0 komentarų
Paaiškėjo populiariausios kiniškos parduotuvės: lietuviai ir toliau pirmenybę teikia prekybos milžinei

Mūsų portale dažnai galite rasti įvairiausių pasiūlymų iš įvairių internetinių parduotuvių, o patys geriausi variantai atkeliauja iš kiniškų puslapių. Daugelis Jūsų tikriausiai ne kartą esate pirkę vieną ar kitą prekę dėl ženkliai žemesnės kainos iš Kinijos arba paprasčiausiai dėl to, jog negalėjote rasti jos rasti mūsų šalies prekybos vietose.

Praėjusią savaitę mes Jūsų klausėme kokiose internetinėse parduotuvėse iš Kinijos dažniausiai apsiperkate, o šiandien jau turime ir balsavimo rezultatus. Kaip ir buvo galima tikėtis, tarp Kinijos pardavėjų, populiariausia opcija ir toliau išlieka „Aliexpress“, kuri savo konkurentus tiesiog sutriuškino.

Spalio 6 – 11 dienomis vykusioje apklausoje dalyvavo 232 portalo lankytojai, o iš jų net 202 balsavo už „Aliexpress“, kaip prekybos vietą, kurioje dažniausiai perka įvairią kinišką produkciją. Tokie rezultatai neturėtų stebinti, nes šioje platformoje galime rasti pačių įvairiausių produktų, o joje taip pat konkuruoja ir daugybe pardavėjų, kurie dažnai siūlo itin patrauklią kainą. Antroje vietoje liko „Gearbest“ parduotuvė, kuri surinko 6,47 proc. balsų.

Likusios Kinijos parduotuvės pelnė labai nedaug balsų, o papildomo išskyrimo verta „Banggood“, kuri surinko 3,45 proc. balsų ir liko trečia populiariausia kiniška parduotuve. „GeekBuying“ su 1,72 proc. balsų užėmė ketvirtąją vietą, o „Cafago“ ir „Tomtop“ neperkopė vieno procento ribos ir yra rečiausiai mūsų skaitytojų aplankomos internetinės parduotuvės.

Jau rytoj mūsų portale rasite naują apklausą, kurioje kviesime Jus išreikšti savo nuomonę, o šiandien norėtumėme išgirsti Jūsų komentarus kodėl renkatės vieną ar kitą kinišką parduotuvę Jūs ir ką dažniausiai jose perkate.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas