Pirmadienis – prizų dalinimo metas: paaiškėjo pirmieji Telefonai.eu žaidimo laimingieji, nepraleiskite progos laimėti ir jūs!

Pirmadienis – prizų dalinimo metas: paaiškėjo pirmieji Telefonai.eu žaidimo laimingieji, nepraleiskite progos laimėti ir jūs!

Lygiai prieš savaitę, skelbėme apie pirmąjį mini žaidimą, kuris tęsis iki pat naujų metų. Pagrindinis jo tikslas – skatinti konstruktyvias diskusijas komentarų skiltyje. Mūsų komanda, kasdien, pateikia jums daugybę įvairių naujienų, straipsnių ir kitos informacijos. Tačiau mūsų tikslas nėra tiesiog pateikti naują turinį – mes norime, kad į portalo veiklą įsitrauktų ir mūsų skaitytojai.

Visų pirma, norėtumėme pasidžiaugti, jog naujienas yra vis dažniau aptariamos, o pastarųjų savaičių rodikliai – rekordiniai. Ir nors tai džiuginančios naujienos, tačiau pačio žaidimo aktyvumas nėra pats didžiausias. Daugeliui pritrūksta pagrindinio dalyko – registracijos mūsų portale. Ir nors registruotų dalyvių aktyvumas nėra didelis, tačiau mes tęsim savo pažadus ir skelbiame praėjusios savaitės prizininkus. Tiesa, šįsyk jų bus ne vienas, kaip žadėta, o du.

Norime pasveikinti mūsų bendruomenės narį qrad, kuris gaus „Realme Buds Q“ belaidžius ausinukus. Tačiau turime ir dar vieną laimingąjį, kuris gaus analogišką prizą. Tai mūsų lankytojas Wissen. Nors šis lankytojas ir nėra susikūręs savo paskyros, tačiau jo aktyvumas ir konstruktyvios diskusijos neliko nepastebėtos. Abu nugalėtojus prašome susisiekti su mumis el.paštu (press@telefonai.eu), kad galėtume išsiųsti prizus.

Pirmosios savaitės laimingieji jau žinomi, o dabar laukiame antrosios savaitės rezultatų! Tuo pačiu priminsime žaidimo sąlygas.

Ką reikia padaryti norint dalyvauti žaidime?

  1. Žaidime galite dalyvauti tik registruoti mūsų portalo lankytojai. Jeigu dar to nepadarėte – registraciją rasite paspaudę čia;
  2. Komentuokite mūsų kuriamus tekstus, diskutuokite apie aktualijas, dalinkitės patarimais;
  3. Viskas, tik tiek jums reikia padaryti norint patekti į savaitinį žaidimą.

Norime atkreipti dėmesį, jog kiekvieną savaitę prizą laimėti gali nebūtinai tas, kas bus pats aktyviausias. Mes norime skatinti lankytojus dalyvauti diskusijose, tačiau tuo pačiu tikimės, kad sulauksime ir įdomių komentarų, todėl renkant nugalėtoją, atsižvelgsime į:

  • Parašytų komentarų kiekį;
  • Komentarų naudą kitiems skaitytojams;
  • Kitų skaitytojų reakciją ar įsitraukimą į diskusiją, pagal pateiktą komentarą.

Kaip jau minėjome, šis žaidimas tęsis iki pat 2022 sausio 1 dienos, o nugalėtojai bus skelbiami kiekvieną pirmadienį. Visą spalio mėnesį mes geriausiems atiduosime „Realme Buds Q“ belaidžius ausinukus, o lapkričio mėnesio prizai bus paskelbti šio mėnesio pabaigoje. Tiesa, sulaukus didelio jūsų aktyvumo - pasiūlysime ir daugiau įvairių prizų.

2 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas