Pristatome didžiausią šių metų naujieną: startuoja diskusijų forumai, kur kiekvieną savaitę galėsite laimėti puikius prizus!

Lukas Snarskis

2022-11-24, 10:35

1 komentaras

Šiandien, ketvirtadienį, oficialiai startuoja Telefonai.eu portalo diskusijų forumai. Vieta, kurioje bus galima diskutuoti apie įvairiausias technologijas – pradedant daugelio mūsų naudojamais išmaniaisiais telefonais ir baigiant elektromobiliais, kurie po truputį populiarėja.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pristatome didžiausią šių metų naujieną: startuoja diskusijų forumai, kur kiekvieną savaitę galėsite laimėti puikius prizus!

Norime, kad šios diskusijos būtų kuo aktyvesnės, o taip pat tikimės, kad jos sulauks ir jūsų susidomėjimo, todėl kviečiame visus prisijungti. Mūsų diskusijas rasite paspaudę čia. Tačiau tai dar ne viskas.

Iki pat šių metų pabaigos, kiekvieną savaitę, išrinksime du mūsų diskusijų narius, kurie laimės puikius „Logitech“ prizus. Norintys dalyvauti konkurse turi užsiregistruoti mūsų diskusijose ir aktyviai jose dalyvauti. Kiekvienos savaitės pabaigoje išrinksime tuos, kurie buvo geriausiai vertinami, o taip pat kūrė daugiausiai naudingo turinio. Žinoma, pagrindinis akcentas bus skiriamas pranešimų kokybei, o ne kiekybei.

Ką reikia padaryti, norint dalyvauti žaidime?

  1. Jums reikia užsiregistruoti mūsų forume, kurį rasite paspaudę čia;
  2. Dalyvauti diskusijose kuriant temas, rašant pranešimus;
  3. Vertinti kitų narių turinį, o taip pat tikėtis įvertinimų ir iš kitų narių;
  4. Neteršti diskusijų beprasmiais, trumpais komentarais.

Kokie prizai laukia geriausių komentatorių ir kada jie bus paskelbti?

Kaip jau minėjome, kiekvieną savaitę iki šių metų pabaigos, išrinksime po du narius, kurie gaus „Logitech“ prizus. Kadangi šiandien yra pirmadienis, pirmoji savaitė bus kiek ilgesnė ir baigsis kitą sekmadienį, t.y. gruodžio 4 dieną.

Nugalėtojai bus skelbiami šiomis dienomis:

  • Gruodžio 5 dieną (už laikotarpį nuo lapkričio 24 iki gruodžio 4 dienos);
  • Gruodžio 12 dieną (už laikotarpį nuo gruodžio 5 iki gruodžio 11 dienos);
  • Gruodžio 19 dieną (už laikotarpį nuo gruodžio 12 iki gruodžio 18 dienos);
  • Gruodžio 26 dieną (už laikotarpį nuo gruodžio 19 iki gruodžio 25 dienos);
  • Sausio 2 dieną (už laikotarpį nuo gruodžio 26 iki sausio 1 dienos).

Kaip jau minėjome, kiekvieną savaitę bus paskelbta po du laiminguosius. Vienas iš jų gaus „Logitech POP Keys“ belaidę klaviatūrą, o antrasis – „Logitech POP“ belaidę pelę. Abu šiuos įrenginius mes jau esame išbandę, o apžvalgas galite rasti mūsų portale.

Kiekvienas konkurso laimėtojas gaus asmeninę žinutę nuo vieno iš mūsų komandos narių su prašymu pateikti informaciją apie laimėto prizo spalvą, o taip pat ir pristatymui reikiamus duomenis. Neatsakius į Telefonai.eu komandos žinutę per 24 valandas – prizas papildomai pridedamas į kitos savaitės rinkimų etapą ir tokiu atveju renkami 3 arba 4 geriausieji.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas