Telefonai.eu keičia rūbus – atnaujintas portalo dizainas ir kiti pasikeitimai

Telefonai.eu keičia rūbus – atnaujintas portalo dizainas ir kiti pasikeitimai

Pastarosios keleta savaičių buvo labai neįprastos, ypatingai tie, kurie portale lankosi kiekvieną dieną. Daugiau nei savaitę Jus pasiekė labai nedidelis kiekis naujienų, o kai kuriomis dienomis nepasirodydavo nei vieno teksto. Ir tam buvo priežastis.

Kaip tikriausiai jau pastebėjote, Telefonai.eu portalas šiek tiek pakeitė savo įvaizdį, o tuo pačiu pasiūlys ir naujų galimybių. Prieš trumpai apžvelgiant pasikeitimus, norėčiau atkreipti Jūsų dėmesį, jog šiuo metu vis dar yra atliekami įvairūs darbai, dėl kurių gali sutrikti portalo veikimas arba jis gali būti ne toks sklandus. Pilnai darbus pabaigti ketiname per artimiausias keletą dienų. Taigi, o kas gi naujo?

Jeigu lankotės portale iš savo išmaniojo telefono – labai didelių pokyčių veikiausiai nepastebėsite, ypatingai žvelgiant į dizainą. Taip, minimalūs pokyčiai turėtų būti matomi, tačiau didesni išvaizdos pasikeitimai įvyko tiems, kurie mus skaito kompiuterio ekrane. Čia vaizdas primins išmaniojo telefono ekraną – visa informacija, nuo svarbiausios iki mažiau svarbios, išdėstyta iš viršaus į apačią.

Viršutinėje puslapio dalyje rasite ir vieną didžiausių naujovių – galimybę registruotis mūsų portale. Šiuo metu registracija galima tik pasitelkiant mūsų vidinę sistemą, tačiau netrukus pasiūlysime galimybę prisijungti ir naudojantis socialiniais tinklais, įskaitant „Facebook“. Kam to reikia ir kokie to privalumai?

Visų pirma, registruoti nariai galės pasižymėti tekstus, kurie jiems atrodo įdomūs. Vėliau, visi pažymėti tekstai atsidurs tarp planuojamų skaityti, ką galite rasti paspaudę čia. Jeigu turite nedaug laiko, o norite perskaityti kažkokią naujieną – dabar galėsite ją išsisaugoti ir perskaityti vėliau, o kai tai padarysite – pašalinti iš sąrašo. Dar vienas privalumas registruotiems nariams - rašant komentarus nereikės papildomai įvedinėti savo vardą, jis bus automatiškai rodomas ir Jums neteks nieko daryti papildomai.

Dar šią savaitę ketiname pradėti organizuoti ir konkursus, kuriuose galės dalyvauti tik registruoti mūsų portalo lankytojai, o ateityje ketiname pasiūlyti ir specialaus turinio, kuris, žinoma, bus skirtas tik Telefonai.eu portalo nariams. Apie tolimesnes privilegijas pranešime vėliau.

Atnaujinimo sulaukė ir mūsų turimos duomenų bazės – tai telefonų ir elektrinių automobilių, tačiau pastarųjų tobulinimas dar gali užtrukti keletą dienų, todėl apie tai pranešime atskiru pranešimu.

Prie mūsų tobulėjimo galite prisidėti ir Jūs – jeigu dažnai lankotės mūsų portale ir skaitote šį pranešimą – parašykite komentarą ir pasidalinkite savo pastebėjimais. Jeigu radote klaidą ar kažko nerandate po atnaujinimo – parašykite ir pataisysime. Ačiū.

3 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas