Ausinės, kurios siunčia garsą tiesiai į smegenis: šį stebuklą siūlome už €15,28

Ausinės, kurios siunčia garsą tiesiai į smegenis: šį stebuklą siūlome už €15,28

Dažnai rašome apie įvairias ausines - vienos jų lyg „Apple AirPods”, įsistato į ausis, kitos - įkišamos, o trečios, lyg plaukų lankelis, apgaubia ausis. Tačiau, pasirodo, egzistuoja ir dar vienas ausinių tipas - kaulų laidumo ausinės, kurios garsą perduoda tiesiai į smegenis, aplenkdamos ausis. Anksčiau tokio tipo produktai kainuodavo šimtus eurų, tačiau šiandien jį savo skaitytojams norime pasiūlyti už visiems prieinamą kainą.

Paspaudę šią nuorodą ir mokėjimo lange pasirinkę „Priority Line” pristatymą „Gocomma K08” kaulų laidumo ausines galite įsigyti vos už 15,28 euro. „Priority Line” pristatymas garantuos, kad prekė jus pasieks maksimaliai greitai ir be jokių mokesčių.

Daugiau apie „Gocomma K08”

„Gocomma K08”, kaip ir galima tikėtis, atrodo kitaip nei įprasti ausinukai. Jie neturi jokių nedidelių galvučių ar pagalvėlių, kadangi nėra statomi į ausis. Vietoje to jie apsiveja apie ausies kaušelį ir prisiglaudžia prie smilkinių.

Tai kaip gi jie veikia? Tradicinės ausinės garsą - oro virpesius - siunčia į ausies kanalą, kuriuo jis pasiekia ausies būgnelį, klausomuosius kaulelius ir per vidinę ausį nukeliauja į ausį. Tuo metu „Gocomma K08” garsą vibracijos pavidalu perduoda tiesiai į vidinę ausį, aplenkdama būgnelį.

Tai suteikia daugybę privalumų. Visų pirma, net ir būdami su ausinėmis puikiai girdite aplinkos garsus, kadangi jūsų ausys yra laisvos, taip pat nejaučiate ausų skausmo bei galite mėgautis muzika, jei turite klausos sutrikimų - aktualu vyresniems žmonėms.

Visa kita apie „Gocomma K08” yra kone identiška tradicinėms belaidėms ausinėms. Su telefonu jos sujungiamos moderniu Bluetooth 5.0 ryšiu, todėl garsas netrūkinės ir veiks dideliu atstumu.

Gamintojas taip pat žada, kad garsas ausinėse praktiškai neatsiliks nuo vaizdo telefone, todėl galėsite žiūrėti filmus ir žaisti žaidimus.

„Gocomma K08” yra atsparios drėgmei ir prakaitui, taip pat turi patogius mygtukus, kuriais galėsite reguliuoti muziką.

Nudžiugins ir daugiau nei 10h muzikos klausymo vienu įkrovimu ištverianti baterija bei dideli 8mm skersmens garsiakalbiai, garantuojantys puikią garso kokybę.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą ir mokėjimo lange pasirinkę „Priority Line” pristatymą „Gocomma K08” kaulų laidumo ausines galite įsigyti vos už 15,28 euro. „Priority Line” pristatymas garantuos, kad prekė jus pasieks maksimaliai greitai ir be jokių mokesčių.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas