Geriausias šeštadienio pasiūlymas: išskirtinės ausinės už stebuklingą kainą

Geriausias šeštadienio pasiūlymas: išskirtinės ausinės už stebuklingą kainą

Jei anksčiau į žmogų, su iš ausų styrančiomis dantų šepetėlio galvutėmis praeiviai atkreipdavo dėmesį, tai šiandien jie greičiausiai patys klausosi muzikos naudodami panašų įrenginį. Kitaip tariant, visiškai belaidės ausinės pastaruoju metu tapo tokiu įprastu reiškiniu kaip išmanieji laikrodžiai ar planšetės. Tačiau ką daryti, jei norite neatsilikti nuo šios mados, o piniginėje prieš vasarą piniginėje praktiškai švilpauja vėjai? Turime puikų pasiūlymą.

Paspaudę šią nuorodą galite įsigyti išskirtinio dizaino visiškai belaides „Alfawise X8” ausines vos už 29,22 euro. Į kainą įskaičiuotas nemokamas pristatymas.

Daugiau apie „Alfawise X8”

Dauguma dabartinių visiškai belaidžių ausinių atrodo vienodai - nedidelė dantų siūlo arba suspausto ritinio formos plastikinė dėžutė ir dantų šepetėlį arba šokoladinį saldainį primenantys ausinukai. „Alfawise X8” iš jų kaip mat išsiskiria. Tai lemia plokščia dėklo forma ir... Moteriškos rankinės rankeną primenanti guminė kilpelė. Pastaroji tarnauja ne tik kaip dizaino elementas ar taškas, už kurio ausines patogu ištraukti iš krepšio ar kišenės, bet ir kaip įkrovimo laidas. Jo galai nesunkiai išsitraukia ir savo ausines galite įkrauti bet kur ir bet kada.

Patys ausinukai taip pat netradicinės formos. Nors kotelis netrumpas, galvutės forma buvo parinkta taip, kad kuo puikiau įsitaisytų ausyje. Tai ir keičiamos guminės pagalvėlės leidžia vartotojui net ir po ilgiausių muzikos ar tinklalaidžių klausymo sesijų neskaudės ausų ir nebus jaučiama nemalonaus spaudimo. Ausinukai neturėtų iškristi net ir intensyviai sportuojant ar kitaip judant.

„Alfawise X8” neturėtų nuvilti ir garsu. 32 omų varžos 13mm skersmens garsiakalbiai su titano kompozito diafragma leis mėgautis tiek tranku hiphopu, elektronine muzika, tiek klasikiniais kūriniais. Gamintojas žada, jog garso kokybė bus daug geresnė, nei tikėtis iš 30 eurų nekainuojančių ausinukų.

Tuo metu Bluetooth 5.0 mikroschema užtikrins, kad ryšys su telefonu būtų stabilus ir netrūkinėtų, o vartotojas galėtų džiaugtis sklandžiu veikimu su visais prietaisais. Beje, ausinukus galima naudoti ir po vieną, jei, pavyzdžiui, važiuojate automobiliu ir norite kurį nors iš jų panaudoti kaip laisvų rankų įrangą.

Iš malonių dalykų dar galima paminėti valdymą lietimu. Netraukdami telefono iš kišenės galite sustabdyti/paleisti muziką, perjungti dainą, atsiliepti į skambutį, rinkti paskutinį numerį ir iškviesti balso asistentą.

Baterija taip pat neturėtų nuvilti. Gamintojas žada, kad jos pakaks 18h, o jei kartais pritruktų - ne bėda. Kadangi visada su savimi turėsite įkrovimo laidą, galėsite juos ausines įkrauti praktiškai bet kur.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą galite įsigyti išskirtinio dizaino visiškai belaides „Alfawise X8” ausines vos už 29,22 euro. Į kainą įskaičiuotas nemokamas pristatymas. Nepraleiskite šio pasiūlymo, jei norite ne tik išskirtinai atrodančių, į bet kokią kišenę telpančių, bet ir ypač kokybiškų ausinukų.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas