Hi-Fi kokybės ausinės už €15? „Xiaomi” sako, kad tai įmanoma

Hi-Fi kokybės ausinės už €15? „Xiaomi” sako, kad tai įmanoma

Seniai praėjo tie laikai, kai visiškai belaidžių rinkoje buvo galima rinktis tik iš daugiau nei 100 eurų kainuojančių „AirPods” ar „Samsung” gaminių. Šiuo metu tokias ausines gamina, rodos, kiekviena gamykla Kinijoje, o jų kainos kai kuriais atvejais nesiekia ir poros dešimčių eurų. Dažniausiai laikoma, kad geriausi šioje kategorijoje yra „Xiaomi AirDots” ausinukai, kurie yra nebrangūs ir patogūs naudoti, bet negali pasigirti itin gera garso kokybe. Vis dėlto viena, taip pat „Xiaomi” priklausanti, kompanija priėmė tai kaip iššūkį ir nusprendė už panašią kainą pasiūlyti visai kito lygio skambėjimą. Būtent jį šiandien ir norime pasiūlyti savo skaitytojams.

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą pasirinkę „Unregistered Air Mail” siuntimą neįtikėtinai geros kokybės „QCY T1C” visiškai belaides ausines galite įsigyti vos už 14,74 euro.

Daugiau apie „QCY T1C”

​„QCY” nusprendė atisakyti „AirDots” primenančios formos ir sukūrė paprastą, bet labai dailų dizainą. Ausinių dėklas yra žemesnis ir platesnis nei „AirPods” bei neturi dangtelio - ausinukai tiesiog įspaudžiami į dėžutę ir tvirtai joje fiksuojami. Gera žinia ir tai, kad net ir būdamos tokios pigios ausinės yra atsparios prakaitui ir aptaškymui vandeniu.

Patys ausinukai yra tradicinio į ausis įkišamo tipo, o patogią jų pozicija užtikrins pakuotėje pridedamos skirtingo dydžio guminės pagalvėlės. Na, o galimybę ausines dėvėti ilgomis sesijomis be pertraukos užtikrins juokingas svoris - įsidėję „QCY T1C” tiesiog pamiršite apie jų egzistavimą.

Visgi didžiausias ausinių privalumas - aukštos klasės „Realtek” ryšio mikroschema, palaikanti Bluetooth 5.0. Tai garantuos, kad garsas ausinukuose netrūkinės.

Modernus ryšio lustas taip pat užtikrins puikią garso kokybę. Šiame kainų segmente neįprast išvysti Hi-Fi kokybę garantuojantį AAC signalo perdavimo kodeką, kuris puikiai veiks tiek Android, tiek „Apple” įrenginiuose. Beje, ausinukai akimirksniu susiporuoja ištraukus juos iš dėžutės.

Garso temą pabaigia faktas, jog garso vėlavimas bus praktiškai nejuntamas, tad su šiais ausinukais be problemų galėsite žiūrėti „YouTube”, filmus ar serialus.

Mėgstantys ausines naudoti kaip laisvų rankų įrangą taip pat neliks nusivylę. „QCY T1C” montuojamas mikrofonas palaiko aplinkos triukšmo slopinimą, tad pašnekovai jus puikiai girdės.

Galų gale, nenuvilia ir ausinių baterija. Skelbiama, kad vienu įkrovimu ausinukai gali groti 4h, o dėkle esančios energijos pakaks dar 16h muzikos klausymo.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą pasirinkę „Unregistered Air Mail” siuntimą neįtikėtinai geros kokybės „QCY T1C” visiškai belaides ausines galite įsigyti vos už 14,74 euro.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas