Lietuviams siūlomas ypatingas garsiakalbis: pigus ir neįtikėtinai pažangus

Lietuviams siūlomas ypatingas garsiakalbis: pigus ir neįtikėtinai pažangus

Belaidžiai garsiakalbiai jau seniai nebėra didelė prabanga ar labai įdomus dalykas - tokį daiktą šiomis dienomis turi praktiškai kiekvienas. Jų būna pačių įvairiausių - nuo pigiausių kiniškų iki sukurtų garsiausių pasaulio garso inžinierių dirbtuvėse. Visgi šiandien savo skaitytojams norime pasiūlyti tokį garsiakalbį, kokio kasdien neišvysime - jo garsas ir stiprumas priklauso nuo to, ant kokio paviršiaus padėsite.

Paspaudę šią nuorodą ir suvedę nuolaidos kodą IFYD9J, „Dura MOBI” belaidį kondukcinį garsiakalbį galite įsigyti vos už 23,97 euro (neišsigąskite, mokėjimo lange kaina bus nurodyta doleriais). Į šią kainą taip pat įskaičiuotas mokesčių išvengiantis siuntimas į Lietuvą.

Daugiau apie „Dura MOBI”

„Dura MOBI” dizainas primena JoJo žaislą be virvelės - nedidelis ritinys su grioveliu viduryje. Įdomu tai, kad kainuodamas vos 24 eurus jis sugeba būti pagamintas ne iš pigaus plastiko, o iš aviacijoje naudojamo aliuminio. Tai apsaugos jį kritimo atveju bei nuo subraižymo. Taip pat pirkėjams siūlomos trys puikios spalvos - neutralioji sidabrinė, elegantiškoji juoda ir ryškioji raudona.

Pagrindinis šio produkto išskirtinumas - ypatingas veikimo būdas. Kitaip įprastas belaidis garsiakalbis, „Dura MOBI” neturi kolonėlės ir veikia kondukciniu principu. Jus sukurtas taip, kad jo skleidžiamą garsą sustiprintų paviršius, ant kurio jis padėtas. Tai leidžia šiam delne telpančiam prietaisui pasiūlyti neįtikėtinai didelį garsumą ir galimybę reguliuoti garso skambėjimą.

Pavyzdžiui, padėję jį ant tuščios kartoninės dėžės galite išgirsti ypač daug žemųjų dažnių ir pasijausti tarsi klube, kas itin malonu klausantis šokių ar elektroninės muzikos. Tuo metu klasikinių kūrinių gerbėjams rekomenduojama „Dura MOBI” dėti ant plono stiklo, pavyzdžiui, nuotraukos rėmo, kas padės išgirsti itin daug vidutinių ir tikslių auštųjų dažnių.

Galų gale, įrenginį galite dėti ant automobilio panelės ir naudoti kaip kokybišką laisvų rankų įrangą. Tai leidžia integruotas mikrofonas.

„Dura MOBI” su telefonu komunikuoja penktos kartos Bluetooth ryšiu, kas užtikrina stabilų netrūkinėjantį garsą ir didelį veikimo lauką. Garsiakalbis yra įkraunamas populiariąja „USB-C” jungtimi, tad nereikės nešiotis atskiro laido, o greitas baterijos įkrovimas užtikrins, kad nereikės nuobodžiai rymoti, laukiant kada bus galima paleisti muziką, kol akumuliatorius išsikrovęs.

Na, o paskutinis didelis pliusas - integruotas FM bangų imtuvas, leidžiantis klausytis radijo be telefono. Šį komponentą pastaruoju metu turi vis mažiau ir mažiau kolonėlių.

Viską apibendrinus, tikrai labai originalus ir ypatingas produktas, kuris savo dydžiu ir galimybėmis nustebins kiekvieną pirkėją. Maža to, jis šiuo metu parduodamas už tokią nedidelę kainą, kad jį galima pirkti pernelyg nesvarsčius.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas