Negalite pradėti rudens be kokybiškų ausinių: savo skaitytojams turime išskirtinį pasiūlymą, kainuojantį mažiau nei €20

Negalite pradėti rudens be kokybiškų ausinių: savo skaitytojams turime išskirtinį pasiūlymą, kainuojantį mažiau nei €20

Pastaruoju metu internete galima rasti daugybę įvairiausių nebrangių belaidžių ausinukų, tačiau tikriausiai nieko nenustebins, jog geriausius pasiūlymus visuomet turi „Xiaomi“ ir jos dukterinės bendrovės, tokios kaip „Redmi” ar „Haylou”. Visgi šįkart savo skaitytojams norime pasiūlyti dar geresnį, nei įprasta, pasiūlymą.

Paspaudę šią nuorodą ir paskutiniame lange, „Apply a Promotion Code” skiltyje, suvedę nuolaidos kodą CC10064, „Haylou GT1 Pro” visiškai belaides ausines įsigysite už vos 18,39 euro. Į kainą taip pat įskaičiuotas mokesčių išvegiantis siuntimas, tad prekę gausite greitai ir be papildomų rūpesčių.

Pasiūlymas yra ypač geras, nes dar visai neseniai už šias identiškas ausines busvo prašome beveik 30 eurų.

Daugiau apie „Haylou GT1 Pro”

Iš pirmo žvilgsnio, „Haylou GT1 Pro” atrodo kaip ir bet koks kitas panašus produktas - juodos matinės spalvos ir akmenuko formos. Atidarius dėklo dangtelį mus pasitinka magnetais tvirtinami ausinukai. Jie yra į ausis įkišamo tipo, tad guminės pagalvėlės šiek tiek izoliuoja aplinkos garsus ir ausinės geriau laikosi ausies kanale. Tradiciškai pakuotėje pridedami skirtingų dydžių kištukai, tad tikrai surasite sau tinkamą. Be to, produktas turi IPX5 sertifikatą, tad nereikės baimintis drėgmės ir prakaito.

Vienas didžiausių šio „Haylou GT1 Pro” privalumų - naujausios kartos Bluetooth 5.0 mikroschema. Ji užtikrina itin greita suporavimą su telefonu, stabilesnį ir spartesnį ryšį bei itin mažas energijos sąnaudas. Taigi, nusipirkę šias ausines ir suporavę su savo telefonu (tinka tiek Android, tiek iOS gaminiai), galėsite tiesiog atidaryti dėklą, įsidėti ausinukus į ausis ir klausytis muzikos - jokio erzinančio laukimo, mygtukų spaudymo ar dar ko nors - viskas vyksta automatiškai ir be pastangų. Na, o po klausymo pakaks ausines grąžinti į dėklą - vėlgi, be jokio mygtukų spaudymo.

Už kokybišką garsą ausinėse atsakingi didelio jautrumo 7,2mm garsiakalbiukai, turintys polimerinę diafragmą, gerai atkuriančią vidutinius ir aukštus dažnius - šia diapazonai tradiciškai yra sunkiausia užduotis tokios kainų kategorijos ausinėms. Kokybišku ir nevėluojančiu garso perdavimu rūpinasi AAC kodekas.

Tam, kad „Haylou GT1 Pro” galėtumėte naudoti kaip laisvų rankų įrangą skambučiams, buvo įdiegta speciali triukšmo slopinimo technologija, tad pašnekovai jūsų balsą girdės aiškiai ir garsiai.

Gamintojas akcentuoja, kad ant ausinukų yra lietimui jautrios aikštelės, tad prilietus bus galima sustabdyti/paleisti muziką, porąkart arba triskart spustelėjus - perjungti arba grąžinti dainą, o ilgiau palaikius - iškviesti balso asistentą. Tai labai patogu, nes nereikia iš kišenės traukti išmaniojo.

Paskutinis didelis „Haylou GT1 Pro” privalumas - puiki baterijos tanavimo trukmė. Vienu įkrovimu muzikos galėsite klausyti 3,5h, tačiau pasibaigus energijos atsargoms pakaks padėti ausines atgal į įkrovimo funkcija pasižymintį dėklą, turintį integruotą bateriją. Ji pratęs grojimo trukmę iki net 22h. Įkrovos lygį patogiai atvaizduos ant dėklo esantys LED indikatoriai.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą ir paskutiniame lange, „Apply a Promotion Code” skiltyje, suvedę nuolaidos kodą CC10064, „Haylou GT1 Pro” visiškai belaides ausines įsigysite už vos 18,39 euro. Į kainą taip pat įskaičiuotas mokesčių išvegiantis siuntimas, tad prekę gausite greitai ir be papildomų rūpesčių.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas