„Realme” siunčia „Xiaomi” į pavėsį: vos už 24 eurus siūlo nenugalimas ausines

„Realme” siunčia „Xiaomi” į pavėsį: vos už 24 eurus siūlo nenugalimas ausines

„Xiaomi” jau keletą metų yra kokybiškos ir nebrangios kiniškos elektronikos sinonimas, kuris kasdien tampa vis mažesne egzotika ir sėkmingai varžosi su laiko patikrintais prekiniais ženklais. Visgi tai patinka toli gražu ne visiems - siekdama nukauti „Xiaomi” jos pačios ginklais, „Oppo” įkūrė dukterinę kompaniją „Realme”, kurios pagrindinė misija - pasiūlyti geresnį ir dar pigesnį produktą nei gali jos konkurentė. Ši bendrovė jau pasiekė Europos ir Lietuvos krantus (jau spėjome parengti dviejų jos išmaniųjų apžvalgas), o šiandien savo skaitytojams norėtume pasiūlyti tiesiog nenugalimą jos gaminį.

Paspaudę šią nuorodą „Realme Buds Q” visiškai belaides ausines galite įsigyti vos už 24,45 euro (norėdami mokėti būtent tiek, mokėjimo lange nuimkite varnelę nuo „Shipping Guarantee”). Į šią kainą įskaičiuotas pristatymas, o nedidelė prekės vertė garantuos, kad nereikės mokėti jokių mokesčių.

Daugiau apie „Realme Buds Q”

Jeigu kada dairėtės nebrangių kiniškų ausinių, greičiausiai žinote, jog dauguma jų atrodo arba kaip pigūs „AirPods” klonai, ar yra nelabai dailūs, neišsiskiria iš minios ir primena „Xiaomi AirDots”. „Realme Buds Q” yra maloni išimtis, nes net ir kainuodamos maždaug dvidešimt eurų jos sugeba atrodyti labai elegantiškai ir netgi pasižymėti IPX4 atsparumu vandeniui. Užapvalintas dėklas labai gražiai dera su užapvalintais ausinukų korpusais, kurių centre puikuojasi kompanijos logotipas. Išvaizdą pagyvina tradicinės bendrovės spalvos - tamsiai geltonos - akcentai galvutėse.

Gamintojas didžiuojasi, jog kištukas į ausies kanalą pasuktas idealiu kampu - inžinieriai išbandė net 200 skirtingų prototipų ir idealiai ištobulino „Realme Buds Q” ergonomiką, siekdami pavesti jas patogiausiomis dėvėti pigiomis bevielėmis ausinėmis. Prie to prisideda ir pakuotėje kartu komplektuojamos skirtingo dydžio guminės pagalvėlės. Būsimuosius pirkėjus itin nudžiuginti turėtų faktas, kad „Realme” itin rūpinasi savo produktų ilgaamžiškumu ir patvarumu, todėl „Realme Buds Q” išbandė sudėtingiausiomis aplinkos sąlygomis ir nustatė, jog ausinukai gali atlaikyti net 7000 kritimų bei 10 000 įjungimų ir išjungimų.

Visgi grožis juk nėra pats svarbiausias kriterijus, renkantis audio produktą, tiesa? „Realme” su tuo sutinka, todėl „Buds Q” aprūpino 10mm skersmens pažangią „PEEK&PU” polimero diafragmą turinčiais garsiakalbiais. Tai lemia, jog „Buds Q” gali pasiūlyti kur kas daugiau žemų dažnių nei „AirDots” ir todėl labiau tinka hiphopo ar elektroninės muzikos gerbėjams. Tiesa, vidutiniai ir aukštieji dažniai čia taip pat perteikiami tiksliai ir kokybiškai.

Tam, kad garsas ausinėse netrūkinėtų, jose buvo sumontuota speciali „R1Q” mikroschema, palaikanti naujausią Bluetooth 5.0 standartą. Visgi ne mažiau svarbu ir tai, jog žiūrint filmą su ausinukais garsas neatsiliktų nuo vaizdo - tai labai dažna pigesnių bevielių ausinių problema. Laime, mūsų minėtas „R1Q” lustas pasirūpina ir tuo - garso vėlavimo laikas siekia vos 119 milisekundžių ir žmogui yra beveik nejuntamas.

Paminėti galima ir patogų valdymą. Ant ausinukų esantys mygtukai leidžia sustabdyti, perjungti ar atsukti dainą atgal, taip pat iškviesti balso asistentą ar atsiliepti į skambutį. Na, o palaikius 2 sekundes abiejų ausinukų klavišus vienu metu bus įjungiamas specialus žaidimų režimas, kuris dar labiau sumažins garso vėlinimą ir leis nebūti nušautam dar tik girdint iš toli atbėgančio priešo žingsnius.

Kaip ten bebūtų, pats stipriausias „Realme Buds Q” argumentas prieš konkurentus - puiki baterijos ištvermė. Ausinėse ir dėkle esančio baterijos rezervo pakaks 20h muzikos grojimo, kai artimiausi priešininkai siūlo daugių daugiausia 12-15h.

Apibendrinant „Realme Buds Q” yra dailesnė, geriau grojanti ir ištvermingesnė „Xiaomi AirDots” alternatyva, kuri dar ir kainuoja praktiškai tiek pat. Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą „Realme Buds Q” visiškai belaides ausines galite įsigyti vos už 24,45 euro (norėdami mokėti būtent tiek, mokėjimo lange nuimkite varnelę nuo „Shipping Guarantee”). Į šią kainą įskaičiuotas pristatymas, o nedidelė prekės vertė garantuos, kad nereikės mokėti jokių mokesčių.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas