Savo svetainę paverskite kino sale: puikus neįtikėtino „Xiaomi” garsiakalbio pasiūlymas

Partnerio turinys

2021-05-29, 17:25 (atnaujinta 2021-05-30, 08:43)

1 komentaras
Savo svetainę paverskite kino sale: puikus neįtikėtino „Xiaomi” garsiakalbio pasiūlymas

Daugelis mūsų televizorių įsijungiame vis rečiau, kadangi įpratome daugiau laiko praleisti žiūrėdami „YouTube” ar „Netflix” mobiliuosiuose įrenginiuose. Tačiau televizoriai atsisako iškeliauti iš mūsų namų, paprasčiausiai juos įsijungiame tik ypatingesnėmis progomis - vykstant svarbioms krepšinio rungtynėms, norėdami pasižiūrėti gerą filmą ar susitikę su draugais pažaisti „NBA” arba kokio kito konsolės žaidimo. Tačiau šiomis ypatingomis akimirkomis itin svarbu tampa turinio kokybė, o prastas mažų televizoriaus garsiakalbių skleidžiamas garsas yra paskutinis dalykas, apie kurį norime galvoti. Dėl šios priežasties savo skaitytojams nusprendėme pasiūlyti tai, kas kiekvieną svetainę pavers kino sale.

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą G5A9BE0A0E153001, „Xiaomi Bluetooth TV Sound Bar” televizoriaus garsiakalbį galite įsigyti vos už 93,07 euro. Į kainą įskaičiuotas pristatymas į Lietuvą.

Daugiau apie „Xiaomi Bluetooth TV Sound Bar”

Kurdama „Xiaomi Bluetooth TV Sound Bar” kompanija stengėsi jo dizainą pritaikyti kiekvienam interjerui, todėl pasirinko vengti ryškių spalvų ar ekstravagantiškų sprendimų. „Xiaomi” televizoriaus garsiakalbis nudažytas universalia balta ar juoda spalva ir nekrenta į akis. Ilgo kampuoto volelio forma leidžia prietaisą padėti ant televizoriaus stalelio arba pritvirtinti prie sienos.

Pastarajam naudojimo scenarijui labai pasitarnauja faktas, kad „Xiaomi Bluetooth TV Sound Bar” palaiko Bluetooth ryšio technologiją, kuri leidžia garsiakalbį su televizoriumi sujungti be jokių laidų. Na, o jei nuspręstumėte pasitelkti laidus, būsite patenkintas, jog prireiks tik vieno S/PDIF ar AUX kabelio. Toks paprastas sujungimo būdas leis svetainėje nesukurti laidų raizgalynės ir išlaikyti estetišką vaizdą. Gamintojas taip pat suteikia galimybę sujungimui su televizoriumi naudoti optinę ar net AV jungtį.

Kalbant apie garsą, pirmu smuiku groja faktas, jog „Xiaomi Bluetooth TV Sound Bar” montuojami net 8 garsiakalbiai, kurie skamba taip tikroviškai, jog net sunku suvokti, kaip gamintojui pavyko pasiūlyti šį daiktą vos už 100 eurų. Konkuruoti galintys kitų prekės ženklų gaminiai kainuoja mažiausiai dvigubai brangiau.

Šią sistemą sudaro 2 garsiakalbiai skirti aukštiesiems, 2 - vidutiniams ir net 4 - žemiesiems dažniams. Tai garantuoja, kad kambaryje galėsite mėgautis net pasaulinio lygio operomis, bet ir tai, jog filmo metu šūviai ar sprogimai privers po jūsų kūną bėgioti šiurpuliukams.

Na, o kadangi „Xiaomi Bluetooth TV Sound Bar” palaiko Bluetooth technologiją, atėjus svečių, galėsite jiems muzikos paleisti tiesiog iš savo telefono - nebūtina jungti televizoriaus.

Taip pat galima paminėti patogų valdymą viršutinėje dalyje išdėstytais mygtukais.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą G5A9BE0A0E153001, „Xiaomi Bluetooth TV Sound Bar” televizoriaus garsiakalbį galite įsigyti vos už 93,07 euro. Į kainą įskaičiuotas pristatymas į Lietuvą.

1 komentarų

Ben

Sorry, chebra, bet google pirmas rezultatas išmeta, kad Lietuvoje su atsiėmimu tą pačią dieną tą patį soundbar nuperkame keliais eurais pigiau.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas