„Xiaomi AirDots” ausinių žudikas: siūlo neįtikėtiną garso kokybę už juokingą kainą

„Xiaomi AirDots” ausinių žudikas: siūlo neįtikėtiną garso kokybę už juokingą kainą

Seniai praėjo tie laikai, kai visiškai belaidžių rinkoje buvo galima rinktis tik iš daugiau nei 100 eurų kainuojančių „AirPods” ar „Samsung” gaminių. Šiuo metu tokias ausines gamina, rodos, kiekviena gamykla Kinijoje, o jų kainos kai kuriais atvejais nesiekia ir poros dešimčių eurų. Dažniausiai laikoma, kad geriausi šioje kategorijoje yra „Xiaomi AirDots” ausinukai, kurie yra nebrangūs ir patogūs naudoti, bet negali pasigirti itin gera garso kokybe. Vis dėlto viena, taip pat „Xiaomi” priklausanti, kompanija priėmė tai kaip iššūkį ir nusprendė už panašią kainą pasiūlyti visai kito lygio skambėjimą. Būtent jį šiandien ir norime pasiūlyti savo skaitytojams.

Paspaudę šią nuorodą ir pasirinkę „Priority Line” siuntimą, neįtikėtinai geros kokybės „QCY T11” ausines galite įsigyti vos už 31,33 euro (taip pat mokėjimo lange reikia nuimti varnelę nuo „Shipping Guarantee”). Mūsų minimas pristatymo būdas yra labai greitas ir išvengia visų įmanomų mokesčių.

Daugiau apie „QCY T11”

„QCY” nusprendė atisakyti „AirDots” primenančios formos ir sukūrė paprastą, bet labai dailų dizainą. Ausinių dėklas yra žemesnis ir platesnis nei „AirPods” bei yra siūlomas dviejų skirtingų spalvų - solidžios ir į akis nekrentančios juodos arba švelnios flamingų rožinės. Jo priekinėje dalyje taip pat įrengtos nedidelės lemputės, kurios rodo baterijos įkrovos lygį, todėl norint tai sužinoti nereikės ausinių jungti prie telefono.

Patys ausinukai yra tradicinio į ausis įkišamo tipo, o patogią jų pozicija užtikrins pakuotėje pridedamos skirtingo dydžio guminės pagalvėlės. Gamintojas taip pat pasistengė iki minamumo sutrumpinti kotelį, todėl jis nebus komiškai išsikišęs iš ausies. Na, o galimybę ausines dėvėti ilgomis sesijomis be pertraukos užtikrins vos 3,7g svoris - įsidėję „QCY T11” tiesiog pamiršite apie jų egzistavimą,

Bendrovė labai didžiuojasi ausinių ryšio technologija - garantuojama, kad prie suporuoto įrenginio ausinės prisijungs vos atidarius dėklo dangtelį ir labai sklandžiai. Taip pat skelbiama, kad Bluetooth 5.0 užtikrins, kad garsas ausinėse netrūkinės, o nutolti nuo telefono bus galima maksimaliai toli.

Jei norėsite, ausinukus galėsite naudoti ir po vieną, kas ypač aktualu vartotojams, kuriems reikalinga laisvų rankų įranga. Tam pravers ir net 4 mikrofonai, užtikrinsiantys puikią garso kokybę, pokalbio metu blokuodami aplinkinius garsus.

Tačiau pereikime prie svarbiausios dalies - garso kokybės. „QCY T11” yra iš pigių ausinių išsiskiria tuo, kad kiekviename ausinuke montuojamas ne vienas, o du garsiakalbiai. Vienas jų skirtas aukštiesiems, o kitas - žemiesiems dažniams, kas leidžia mėgautis visiškai kito lygio garso patirtimi. Kitaip tariant, hiphopo, repo ar elektroninės muzikos mėgėjai galės mėgautis trankiais bosais, o klasikinės muzikos gerbėjai džiaugsis aiškiai atkuriamais vokalais. Na, o AAC signalo perdavimo kodekas garantuos puikią kokybę tiek „iOS”, tiek „Android” įrenginiuose.

Jei kartais garso profilis jūsų netenkintų, tai jokia bėda - į savo išmanųjį galite atsisiųsti specialią programėlę, kurioje yra ekvalaizerio funkcija - galėsite susireguliuoti praktiškai visų dažnių balansą ir stiprumą.

Patogu ir tai, jog ausinukai turi lietimui jautrias zonas, kurią prilietę galite sustabdyti/paleisti muziką, perjungti dainą, atsakyti ar atmesti skambutį ir iškviesti balso asistentą.

Na, o galiausiai reikia aptarti bateriją. Gamintojo teigimu vienu įkrovimu ausinukai gali groti 3,5h, tačiau dar dėkle esančios baterijos rezervo pakanka dar 14h. Pagirtina, kad visiškai išsikrovus „QCY T11”, vos 10 minučių įkrovimo pakaks valandai klausymo.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą ir pasirinkę „Priority Line” siuntimą, neįtikėtinai geros kokybės „QCY T11” ausines galite įsigyti vos už 31,33 euro (taip pat mokėjimo lange reikia nuimti varnelę nuo „Shipping Guarantee”). Mūsų minimas pristatymo būdas yra labai greitas ir išvengia visų įmanomų mokesčių. Nepraleiskite šio pasiūlymo, nes už nedidelę sumą galite gauti tikrai netikėtai kokybišką produktą.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas