Aiškėja naujų „Samsung“ ausinukų kaina: gamintojas ketina pasiūlyti itin patrauklią kainą

Aiškėja naujų „Samsung“ ausinukų kaina: gamintojas ketina pasiūlyti itin patrauklią kainą

Apie naująsias „Samsung Galaxy Buds2“ ausines jau kuris laikas sklando įvairiausi gandai. Remiantis pranešimais, jau šį mėnesį „Samsung“ pristatys antrąją šių ausinių kartą per ateinantį „Galaxy Unpacked“ renginį. Nors didžiosios šio renginio žvaigždės bus „Galaxy Z Fold3“ ir „Z Flip3“, Korėjos gamintoja jau paruošus krūvą naujų nešiojamų priedų. Galimų produktų sąraše yra „Galaxy Wach4“, „Watch4 Classic“ ir „Galaxy Buds2“.

Prieš „Galaxy Buds2“ išleidimą jau matėme nutekėjusias nuotraukas, nurodančias dizainą bei spalvas. Dabar jau atskleistos ir naujųjų ausinių kainos. Iki šiol pranešimuose anksčiau buvo lyginami įvairių šaltinių spėjimai apie kainas. Tačiau šį kartą „GSMArena“ atstovai gavo informacijos iš itin patikimo šaltinio. Šaltinio teigimu, „Samsung Galaxy Buds2“ kainuos apie 172,90 eurus su PVM. Tai šiek tiek brangiau, jei nesate įpratę prie aukščiausios kokybės belaidžių ausinių. Tačiau tai yra aukščiausios klasės asortimentas, o funkcionalumas gali pateisinti kainą.

Kainų palyginimai su ankstesniais modeliais

Šiuo metu aukščiausio lygio modelis „Galaxy Buds Pro“ kainuoja apie 130–140 eurus. Tačiau šie ausinukai buvo pristatyti su 230 eurų kaina. „Galaxy Buds+“, kurie yra laikomi pirmtakais, taip pat kainavo apie 170 eurų. Taigi, naujųjų „Galaxy Buds2“ kaina yra visiškai logiška. Be to, „Galaxy Buds2“ su šia kaina bus pigesnis pasirinkimas už „Apple AirPods Pro“ bei nesunkiai su jais konkuruos kainų lygmeny. Tai išties puiki žinia, turint omenyje, kad naujosios ausinės pasižymės aktyviu triukšmo slopinimu.

Iki šiol tik „Galaxy Buds Pro“ ir „Galaxy Buds Live“ siūlė aktyvų triukšmo slopinimą. Kiek pigesni „Buds“ ir „Buds+“ rėmėsi tik pasyviu triukšmo slopinimu. Dabar „Buds2“ atneš savąją funkciją. Nešiojamieji gaminiai bus komplektuojami su silikoniniais ausų antgaliais, kaip jau atskleidė anksčiau nutekėjusi nuotraukos. Čia įjungiamas aplinkos garso režimas, kuris leidžia garsui iš jūsų aplinkos pasiekti ausis. Tai patogi funkcija, kai reikia ką nors išgirsti. Ši funkcija buvo prieinama ir ankstesniuose modeliuose.

„Galaxy Buds2“ taip pat turės pagerintą garso kokybę ir pasiūlys geresnį žemų dažnių atkūrimą. Pasak asmens, nutekinusio informaciją, šie ausinukai visgi neprilygs „Galaxy Buds Pro“ kokybei, tačiau tikrai priartės prie jų. „Buds Pro“ komplektuojamas su dviejų krypčių garsiakalbių sistema ir 11 mm garsiakalbiu, kuris naudojama kaip žemų dažnių atkūrimui, tuo tarpu „Buds2“ pasiūlys panašų rezultatą be didesnių įmantrybių.

3 komentarų

Samsungevičius2

Pirmiausiai, oho kokios aukštos kokybės foto sukeltos, čia man tik pikseliai matosi vienoje iš jų? :) Antra Samsung išleido oficialius filmukus su konkrečia data, kad bus pristatymas. Taip pat filmukai su laikrodžiais, jų išvaizdomis, nutekintos ausinių išvaizdos, telefonai, jų kainos. Oficialiai net kaip kurie prietaisai jau patvirtinti ir t.t. Bet ne Lukui Snarskui kažkaip atrodo, kad gal tik gandai čia. Nu tipo Samsung vasaros metu atostogauja dabuotojai, tai leido sau papokštauti ir šiaip sukūrė viską :D "Remiantis pranešimais, jau šį mėnesį „Samsung“ pristatys antrąją šių ausinių kartą per ateinantį „Galaxy Unpacked“ renginį. Nors didžiosios šio renginio žvaigždės bus „Galaxy Z Fold3“ ir „Z Flip3“, Korėjos gamintoja jau paruošus krūvą naujų nešiojamų priedų. Galimų produktų sąraše yra „Galaxy Wach4“, „Watch4 Classic“ ir „Galaxy Buds2“." PASKAITAI šį sakinį ir supranti, kad toliau vargti neverta. Tas vienas žodis "galimų" tiesiog nukala viską :D Lukai, ne galimų, jau būsimų. Čia ne gandai, Samsung iš ties pristatys liniją naujų laikrodžių, telefonų ir t.t. Ar tu galvoji, kad šiaip čia visi apie ausines plaka, laikrodžius ir t.t. Kainos ir patvirtintos jau šiaip? Toliau neverta skaityti, nes GALIMAI bus pievos

Applas Samsungavičius

Tai neapsimokės pirkti „Galaxy Buds2“ ausinukų, jeigu jų garso kokybė bus prastesnė už „Galaxy Buds Pro“. Dabar „Galaxy Buds Pro“ pigiau kainuoja ir yra žymiai geresnis variantas.

Samsungevičius2

Tai taip ir yra. Užtat ir kaina žemesnė, nes Samsung spėju supranta, kad užsirėks daug. Gaus dar mažiau. Buds2 yra Buds naujasis brolis, pro versija visai kaip ir kita klasifikacija. Čia kaip Active 2 ir Watch 3. Kaip ir panašūs, bet Watch 3 yra Watch atnaujintas variantas, nors ir panašus į Active 2. Bet tuo pačiu jie skiriasi savo paskirtimi ir pan.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas