„Huawei“ pasiūlys ir gerokai pigesnius ausinukus: pristatyta „FreeBuds 4“ versija bei belaidžio įkrovimo

„Huawei“ pasiūlys ir gerokai pigesnius ausinukus: pristatyta „FreeBuds 4“ versija bei belaidžio įkrovimo

Kinijos milžinė „Huawei“ dar gegužę pristatė belaidžius ausinukus „Huawei FreeBuds 4“, kurių apžvalgą rasite paspaudę čia. Po beveik keturių mėnesių bendrovė išleido naują šio produkto variantą – tik šįkart be belaidžio įkrovimo. Dėl šios trūkstamos funkcijos naujausia versija yra šiek tiek pigesnė.

Pranešama, kad be belaidžio įkrovimo atkeliaujantys ausinukai bus žinomi kaip „Huawei FreeBuds 4 Wired Charged Version“, o jų kaina sieks maždaug 85 eurus, kas yra beveik 50 eurų pigiau nei standartinis šių ausinukų modelis. Naujosios belaidės „Huawei“ ausinės yra visiškai tokios pačios kaip ir originalus šių metų modelis. Visgi, kaip minėta anksčiau, joms trūksta belaidžio įkrovimo, todėl vartotojai jas galės įkrauti tik per USB-C tipo prievadą, esantį korpuse.

Kalbant apie specifikacijas, šios pusiau atviros ausinės turi 14,3 mm garsiakalbius bei kiekviena iš jų sveria apie 4,1 gramo. Čia taip pat rasime IPX4 drėgmės atsparumo standartą atsparumo bei gestų valdymo galimybę. Ausinės prisijungia per „Bluetooth 5.2“ ir palaiko dviejų įrenginių ryšį, taip pat greitą suporavimą su įrenginiais, kuriuose veikia „EMUI 10“ arba naujesnė versija, ar naujoji „HarmonyOS“.

Kaip ir dauguma rinkoje esančių belaidžių ausinių, jos taip pat aprūpintos aktyviu triukšmo slopinimo funkcija (angl. Active Noise Cancellation). Kalbant apie ausinukų „ištvermę“, pati gamintoja teigia, kad šios veiks 4 valandas pilnai įkrovus bei vartotojai gaus dar papildomas 22 valandos su įkrovimo dėklu. Verta paminėti, kad šie skaičiai yra išjungus ANC funkciją.

Paskutinis, bet ne ką mažiau svarbus aspektas – „Huawei FreeBuds 4“ laidinio įkrovimo versiją galima bus pasirinkti iš trijų spalvų: „Frost Silver“, „Ceramic White“ ir „Honey Red“. Kol kas nėra žinoma ar toks, pigesnis, „FreeBuds 4“ modelis pasieks ir Europą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas