„OnePlus“ turi dar vieną naujieną europiečiams: netrukus debiutuos ir naujieji belaidžiai ausinukai

Lukas Snarskis

2021-12-11, 16:10 (atnaujinta 2022-12-03, 19:12)

0 komentarų
„OnePlus“ turi dar vieną naujieną europiečiams: netrukus debiutuos ir naujieji belaidžiai ausinukai

Kinijos kompanija „OnePlus“ dar praėjusį mėnesį pristatė naujuosius „Buds Z2“ belaidžius ausinukus, kurie debiutavo vietinėje rinkoje. Iki šiol produktas buvo prieinamas tik šioje rinkoje, tačiau jau netrukus tai turėtų pasikeisti, o apie tai patvirtino ir bendrovės atstovai.

„OnePlus“ oficialiai pranešė apie gruodžio 16 dieną įvyksiančią spaudos konferenciją, kurios metu „OnePlus Buds Z2“ bus pademonstruoti ir europiečiams. Negana to, žadama, jog visi stebėsiantys pristatymą, galės gauti ir 5 proc. nuolaidą šiai naujienai įsigyti.

Priminsime, jog „OnePlus Buds Z2“ pasižymi 11mm skersmens garsiakalbiais ir „Bluetooth 5.2“ naudojimu, taip pat palaiko AAC ir SBC kodekus bei begalę „Bluetooth“ duomenų perdavimo protokolų. Iš „OnePlus“ prietaisų perspektyvos tai reiškia, kad greito įrenginių suporavimo naudą galės patirti visi, turintys „OnePlus 6“ arba naujesnį įrenginį.

Pasak gamintojos, „Buds Z2“ aktyvus garso slopinimas geba nuslopinti iki 40 decibelų lygio triukšmą - tam pasiekti abiejose ausinėse yra įmontuota po tris mikrofonus. Pačios „Buds Z2“ yra sertifikuotos IP55 atsparumo dulkėms ir vandeniui rodikliu, tuo tarpu jų dėklas pasižymi IPX4 - tai reiškia, kad jis iš visų pusių atsparus aptaškymui vandeniu.

Ausines naudoti be papildomo įkrovimo bus galima iki 7val. nenaudojant ANC ir iki 5 val. įjungus aktyvų garso slopinimą. Naujasis produktas taip pat palaiko „Warp Charge“ funkciją - 10 minučių įkrovimo gali pakakti iki 5 val. muzikos klausymo.

Kaip jau minėjome, spaudos konferencija įvyks gruodžio 16 dieną, 15:30 val. Lietuvos laiku. Visą informaciją iš šio „OnePlus“ renginio, kaip ir įprasta, rasite mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas