Patiks mėgstantiems aktyvią veiklą: naujovė, pakeisianti laisvalaikio gamtoje patirtį

Pranešimas spaudai

2021-07-21, 09:25

0 komentarų
Patiks mėgstantiems aktyvią veiklą: naujovė, pakeisianti laisvalaikio gamtoje patirtį

Aktyvaus laisvalaikio mėgėjams, kurie savo gyvenimo neįsivaizduoja be nuotykių gamtoje, pristatoma įspūdinga naujiena. Nuo šiol rinką papildys garsiakalbis „BeoSound Explorer“ – pritaikytas naudojimui lauke, lengvas, nepralaidus vandeniui, su net 27 valandas puikiai veikiančia baterija bei su „Bang & Olufsen“ garso ir dizaino kokybe. Todėl kiekvieną šio garsiakalbio pranašumą tikrai įvertins mėgstantys aktyvią veiklą.

Tiems, kurie nori mėgautis nuotykiais, tačiau nenori jaudintis dėl garsiakalbio, jog jam gali kažkas nutikti – įkristi į vandenį ar smėlį ir ar bus galima pasikliauti baterija – šis garsiakalbis yra puikus kompanionas, nes jis ne tik saugus naudojimui lauke, bet išsiskiria ir puikia garso kokybe.

„Beosound Explore“ yra pirmasis garsiakalbis rinkoje, pasižymintis 2 tipo anoduotu aliuminiu, kad padidintų atsparumą įbrėžimams, todėl tai puikus garsiakalbis veiklai lauke, pavyzdžiui, žygiams pėsčiomis, stovyklavimui, žvejybai ar tiesiog poilsiui paplūdimyje. Garsiakalbis turi aliuminio karabiną, kad būtų galima tvirtai pakabinti prie kuprinės einant į ilgus žygius. Kartu su integruotu pakabinimo dirželiu „Beosound Explore“ yra ypač universalus, užtikrinantis puikų tarnavimą, kad ir kur jis būtų. IP67 dulkių ir vandeniui atsparus įvertinimas apsaugo garsiakalbį, jei jis netyčia sušlaptų.

Sukurtas atsižvelgiant į mobilumą, „Beosound Explore“ cilindrinis apvalkalas – užtikrina saugų sukibimą ir lengvai telpa į kuprinių kišenes, kad galėtumėte laisvai susikoncentruoti tik į savo kelią priešais. Nepaisant išorinio apvalkalo, garsiakalbis yra lengvas – sveriantis 631 gramą, leidžiantis išlikti lanksčiam judant. „Beosound Explore“, turėdamas iki 27 valandų grojimui įprastu klausymo garsu, suteikia jums laisvę naudotis garsiakalbiu visą dieną, nesikliaujant maitinimo šaltiniu, ir yra ištikimas palydovas laukinėje gamtoje.

Produkto viršuje esanti intuityvi vartotojo sąsaja užtikrina puikų matomumą, kurią taip pat lengva naudoti su pirštinėmis, esant šaltesnėms oro sąlygoms.

„Beosound Explore“ teikia „Bang & Olufsen“ originalų garsą ir turi du 1,8 colio, pilno diapazono tvarkykles, tam kad būtų užtikrintas galingas garsas. Daug dėmesio skirta lauko veiksniams ir aukščiausią žemų dažnių garsui, kuris užtikrina 59 dB žemų dažnių garsą, nepaisant kompaktiško dydžio. Grotelės supjaustomos 360 laipsnių linijomis, kad būtų užtikrintas „True360“ daugialypis garsas, puikiai tinkantis naktims, praleistoms prie laužo.

„Beosound Explore“ galima rinktis iš trijų spalvų: juodo antracito, žalio arba pilko rūko.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas