Pigūs ir nekokybiški ausinukai gali kainuoti gyvybę: užfiksuota neįtikėtinai skaudžiai pasibaigusi nelaimė

Pigūs ir nekokybiški ausinukai gali kainuoti gyvybę: užfiksuota neįtikėtinai skaudžiai pasibaigusi nelaimė

Indijos Radžastano valstijoje įvyko šoką keliantis incidentas. 28 metų vyras žuvo sprogus „Bluetooth“ ausinėms, kuomet kalbėdamas telefonu, naudojosi jomis. Spėjama, jog pagrindinė mirties priežastis yra sustojusi širdis. Detalesnę informaciją apie įvykį nustatys gydytojai ir jau pradėtas tyrimas.

Kol kas, specialistų teigimu, pagrindinė sprogimo priežastis galėjo būti nekokybiškas ausinių surinkimas ir / arba galimas elektros įtampos šuolis. Bet kokiu atveju, viena iš ausinių sprogo vartotojo ausyje. Dėl šios priežasties indas akimirksniu prarado sąmonę bei buvo išvežtas tiesiai į ligoninę, kur, anot gydytojo, jis mirė. Nors tiksli diagnozė dar nėra tiksli, tačiau greičiausiai, tai įvyko dėl širdies sustojimo, kuris vienaip ar kitaip lydi bet kurią mirtį.

Remiantis pranešimais, vartotojas naudojo „Bluetooth“ ausines klausytis muzikos ar norint paskambinti. Šios buvo prijungtos prie išmaniojo telefono, kuris, savo ruožtu, buvo tuo metu įkraunamas. Gali būti, kad tai kažkaip susiję su tiesiogine sprogimo priežastimi.

Nors daugelyje pranešimų daugiausia dėmesio buvo skiriama pačiam sprogimo incidentui ir jauno vyro mirčiai, „TV9Marathi“ reportaže yra daug naudingos informacijos apie galimą šios nelaimės priežastį, kurioje teigiama, kad šviesa patalpoje staiga užgeso, o jai vėl atsiradus ir įvyko lemtingas sprogimas . Gali būti, kad ausinių sprogimas įvyko dėl itin žemos prietaiso kokybės, kuris kartu su galimu energijos šuoliu ir pasiglemžė jauno vyro gyvybę.

Ausinių prekės ženklas nėra įvardijamas, tačiau tikrai žinoma, kad ausinių modelis priklausė vienam iš vietinių gamintojų – būtent tokie produktai gana nebrangiai parduodami degalinėse ir kitose mažose mažmeninės prekybos vietose.

Verta pastebėti, kad tokie incidentai įvyksta ne tik turint biudžetinę elektroniką, kuri neatitinka saugos standartų, bet ir naudojant gana brangius elektronikos prietaisus. Kaip pranešė portalas „NotebookCheck“, prieš kelerius metus skrydžio Pekinas – Melburnas metu sprogo moters „Beats“ ausinės. Na, o Floridoje visai neseniai vienas vyras vos spėjo ištraukti „Apple AirPods“ iš ausų, kol nesprogo viena iš ausinių. Galima išties pasidžiaugti, kad šis vartotojas laiku pastebėjo, kad iš prietaiso sklinda dūmai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas