Pristatyti naujieji „AirPods 3“: pasiūlys ilgesnį baterijos tarnavimo laiką bei „MagSafe“ palaikymą

Pristatyti naujieji „AirPods 3“: pasiūlys ilgesnį baterijos tarnavimo laiką bei „MagSafe“ palaikymą

Vakar vakare, kaip ir buvo tikėtasi, įvyko JAV milžinės „Apple“ surengtas renginys, kurio metu bendrovė pristatė naujus savo produktus. „Unleashed“ renginio metu buvo pademonstruoti naujieji „MacBook Pro“ nešiojami kompiuteriai, o taip pat ir „Apple AirPods 3“ belaidžiai ausinukai.

Iš pirmo žvilgsnio, trečios kartos „AirPods“ ausinukai yra kone identiški, lyginant su „AirPods Pro“, tačiau esminis skirtumas – jie pilnai neuždengia jūsų ausies. Lyginant su „AirPods 2“, naujasis produktas turi trumpesnius stiebelius, o patys ausinukai kiek apvalesni. Ausinių dėkliukas taip pat labai primena „Pro“ variantą – jis kiek žemesnis bei platesnis, lyginant su pernykščiu modeliu.

Verta paminėti ir tai, jog „AirPods 3“ yra atsparūs vandeniui bei prakaitui, kuo negalėjo pasižymėti senesnės kartos ausinukai. Deja, tačiau ši „Apple“ naujiena nepasiūlys triukšmo atšaukimo funkcijos, tačiau gamintojas šį produktą aprūpino specialia funkcija, kuri pagerins jūsų klausomų įrašų kokybę. Belaidžiai ausinukai taip pat turės „Adaptive EQ“ palaikymą, o šių dviejų galimybių kombinacija turėtų suteikti geresnį skambesį nei „AirPods 2“.

Pernai pristatyta „Spatial Audio“ funkcija buvo prieinama visiems „AirPods“ serijos produktams su „Apple Music“, o su vaizdo įrašais tokią galimybę buvo galima išbandyti tik turint „AirPods Pro“ ir „AirPods Max“. Dabar ši tvarka kiek koreguojasi, kadangi ir „AirPods 3“ turės tokią galimybę.

„Apple“ atstovai tikina, kad pagerėjo ir ausinukų baterijos tarnavimo laikas. Teigiama, kad pilno įkrovimo užteks maždaug 6 valandoms, o su įkrovimo dėžute klausymo laikas sieks iki 30 valandų. Verta paminėti ir tai, jog „Apple AirPods 3“ palaikys ir „MagSafe“ įkrovimo galimybę, o taip pat ir belaidį įkrovimą. Gamintojo teigimu, vos per 5 minutes šį produktą galima įkrauti tiek, jog muzikos klausytis galėsite maždaug valandą.

Pranešama, kad šie belaidžiai ausinukai kainuos 179 JAV dolerius, tačiau kaina Lietuvoje kol kas nėra žinoma. Tokia informacija turėtų paaiškėti jau artimiausiu metu.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas