„Razer“ pristatė belaidžius ausinukus žaidimų gerbėjams: išskirtinis dizainas ir patraukli kaina

„Razer“ pristatė belaidžius ausinukus žaidimų gerbėjams: išskirtinis dizainas ir patraukli kaina

„Razer“ per pastaruosius kelerius metus pristatė ne vieną naują belaidžių ausinukų seriją, o žaidimams skirtas tokio tipo įrenginius gamina jau nuo 2019 metų. Visai neseniai buvo išleistos „Razer Hammerhead True Wireless“ ausinės su ANC funkcija, RGB apšvietimu ir įspūdingu funkcijų spektru.

Naudodama naujausias „Hammerhead“ belaides ausines, technologijų kompanija pristatė daugybę nuostabių funkcijų. „Razer“ naujos belaidės ausinės gali ne tik užsidegti, kai jas naudojate, bet ir pulsuoti pagal muziką, pranešė „USA Today“. Ne gana to, ausinėse rasite daugybę apšvietimo dinamiką įtakojančių režimų. Tai išties gana įspūdinga, turint omenyje, kad „TWS“ tipo ausinės yra labiausiai vertinamos dėl garso kokybės nei išvaizdos aspektų.

„Razer“ TWS tipo ausinės turi 10 mm dydžio garsiakalbius, kurių dažnių diapazonas yra nuo 20 Hz iki 20 kHz. Be to, yra jutikliniai valdikliai, įvairiapusiai mikrofonai ir „Bluetooth v5.2“, palaikantys „Google Fast Pair“. Šias TWS ausines galite suporuoti su įrenginiais, suderinamais su „Bluetooth“. Ausinėse yra išmaniųjų telefonų programa „Razer Audio“, kuri veikia tiek su „Android“, tiek su „iOS“ operacinę sistemą turinčiais įrenginiais.

Be to, papildoma išmaniųjų telefonų programa yra naudinga norint reguliuoti ausinių RGB apšvietimo spalvą. Programa taip pat gali būti naudojama įjungti arba išjungti ANC režimą. „Razer Hammerhead True Wireless“ ausinės turi ANC, kuri naudoja platų mikrofonų asortimentą, kad sumažintų aplinkos garsus. Ausinės siurbia sultis iš tvirtos baterijos. Tačiau baterijų atsarginė kopija ausinėse priklauso nuo tuo pačiu metu aktyvuotų funkcijų skaičiaus.

Vienu įkrovimu ausinės gali veikti iki 6,5 valandų, jei išjungsite ANC ir LED RGB apšvietimo funkcijas. Naudojant įkrovimo dėklą, veikimo laiką galima pratęsti iki 32,5 valandų. Įjungus ANC ir LED RGB apšvietimo funkcijas, vieno įkrovimo metu ausinių veikimas sumažės iki maždaug 4 valandų. Kartu su įkrovimo dėklu, ausinėmis mėgausitės iki 20 valandų, net jei bus įjungtos minėtos funkcijos.

„Razer Hammerhead True Wireless“ ausinės oficialioje bendrovės internetinėje parduotuvėje šiuo metu parduodamos už 129,99 JAV dolerių. Deja, „Razer“ nesidalina informacija apie jų prieinamumą kitose šalyse. „TWS“ tipo ausines galima įsigyti juodos spalvos su tokios pat spalvos įkrovimo dėklu. Ant ausinių taip pat rasime šviečiantį „Razer“ logotipą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas