„Sony“ dovanos melomanams: pristatyti du nauji bevielių ausinių modeliai

„Sony“ dovanos melomanams: pristatyti du nauji bevielių ausinių modeliai

Technologijų srities senbuviai bei daugkartiniai inovatoriai „Sony“ pristatė du naujus bevielių ausinių modelius - ant ausų dedamas „WH-XB910N“ ir į ausis įstatomas „WF-C500“.

„WH-XB910N“ yra „Extra Bass“ serijos dalis - tai ausinės, kurių garso profilis subalansuotas siekiant išryškinti žemus dažnius. Naujasis modelis pasižymi aktyviu garso slopinimu, „AAC“ ir „LDAC“ kodekų palaikymu, valdymu gestais bei virtualiais asistentais - su šiomis ausinėmis galėsite naudotis „Google Assistant“ bei „Alexa“. Iki 30 valandų garso atkūrimo žadančios sulankstomos ausinės atkeliaus kartu su nešiojimui skirtu dėklu. Šiek tiek virš €200 kainuosiančias ausines bus galima įsigyti juodos arba mėlynos spalvų.

Tuo tarpu „WF-C500“ užpildys spragą į ausis įstatomų sony ausinių pasiūloje - šios vidutinės klasės ausinės kainuos apie €100 ir turės „IPX4“ atsparumo vandeniui reitingą. Jomis bus galima nepertraukiamai klausytis muzikos iki 10 valandų, o dėklas suteiks vieną papildomą įkrovimą. Produkto spalvų gama taip pat kiek platesnė - jas bus galima įsigyti juodos, baltos, oranžinės bei žalios spalvų.

Abu modeliai taip pat palaiko „Android Fast Pair“ bei „Windows Swift Pair“ funkcionalumą, tad su jų prijungimu problemų nekils.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas