„Sony“ plečia belaidžių ausinių asortimentą: pristatyti du visiškai skirtingi produktai, kurie patiks daugeliui

„Sony“ plečia belaidžių ausinių asortimentą: pristatyti du visiškai skirtingi produktai, kurie patiks daugeliui

„Sony“ plečia belaidžių ausinių spektrą pristatydama du naujus modelius – į ausis įstatomą visiškai belaidį „WF-C500“ ir ant ausų dėvimą „WH-XB910N“.

Belaidės ausinės „WF-C500“ – kompaktiška forma ir garso kokybė

Nepaisant savo kompaktiško dydžio, ausinės „WF-C500“ suteikia galimybę klausytis kokybiškai atkuriamos muzikos garsų bet kokioje aplinkoje. Ausinėse naudojamas DSEE (angl. Digital Sound Enhancement Engine) algoritmas, kuris atkuria aukšto dažnio garsus ir garso aidą bei taip užtikrina autentiškesnį muzikos įrašų skambesį.

Per programėlę „Sony | Headphones Connect“ galima pasirinkti pageidaujamus ekvalaizerio nustatymus ir paryškinti ar sumažinti atitinkamų garso dažnių skambesį, kad garsas kuo labiau atitiktų individualų skonį.

Ausinių „WF-C500“ baterijos darbo trukmė siekia iki 10 val., o kartu su dėkle integruota baterija – iki 20 val. Vos per 10 minučių ausines galima įkrauti 1 val. muzikos klausymuisi. Jų korpuse integruoti mygtukai leidžia lengvai valdyti garsumo lygį, paleisti, sustabdyti ar pakeisti įrašą, taip pat atsiliepti į skambučius ar įjungti balso asistento funkciją. Be to, esant poreikiui galima naudoti tik vieną ausinę ir per ją klausytis muzikos, kai reikia girdėti aplinką ar kalbėtis.

Ausinėse panaudotas „Bluetooth“ ryšio lustas sinchroniškai perduoda garso signalą į kiekvieną iš ausinių, o optimizuota antenos konstrukcija užtikrina, kad muzikos ar kito garso šaltinio bus galima klausytis be trukdžių. Dėl žemo signalo vėlavimo šios ausinės puikiai tinka ir filmams žiūrėti.

Mažos ir lengvos „WF-C500“ patikimai priglunda prie vidinio ausies kanalo, o ergonomiška jų forma užtikrina, kad jos stabiliai laikysis ausyse įvairiomis sąlygomis. Ausinės turi IPX4 atsparumo reitingą, jos atlaiko aptaškymą vandeniu ar prakaito lašus.

Ausinėms laikyti skirtas nedidelis, cilindro formos dėklas su baterija lengvai telpa kišenėje ar rankinėje, todėl jas nesunku nešiotis visur kartu su savimi. Peršviečiamas dėklo dangtelis su tekstūrine danga jį paverčia stilingu ir kokybę atspindinčiu aksesuaru.

Ausinės „WF-C500“ palaiko „Google Fast Pair“ funkciją, kuri leidžia jas akimirksniu susieti su „Android“ įrenginiu. Tuo metu „Swift Pair“ užtikrina sparčią sąsają su „Windows 10“ sistemą naudojančiais įrenginiais. Šios ausinės taip pat palaiko „360 Reality Audio“ erdvinio garso formatą.

Ausinės „WH-XB910N“ - galingo garso pojūtis

„Sony“ ant ausų dėvimos belaidės ausinės „WH-XB910N“ išsiskiria žemų dažnių atkūrimu su „EXTRA BASS“ funkcionalumu ir patobulinta triukšmo slopinimo funkcija. Garso bangas sustiprina dedikuotas žemų dažnių kanalas ir sandariau prie ausų priglundantys garsiakalbių kaušeliai. Ausinėse panaudota „Dual Noise Sensor“ triukšmo slopinimo technologija sumažina aplinkos garsų poveikį ir leidžia dar aiškiau girdėti muziką.

„WH-XB910N“ taip pat turi „Precise Voice Pickup Technology“ technologiją, kuri naudoja du integruotus mikrofonus su pažangiu garso signalo apdorojimu, tai padeda itin tiksliai užfiksuoti balsą ir jį perduoti skambučių metu.

Ausinėse taip pat panaudotas DSEE algoritmas, kuris atkuria suglaudintų muzikos įrašų kokybę, o per „Sony | Headphones Connect“ galima pasirinkti pageidaujamus kitus muzikos skambesio nustatymus. Per šią programėlę taip pat galima pasirinkti aplinkos garsų lygį, kurį norite girdėti per savo ausines.

Dar viena ausinių technologija „Adaptive Sound Control“ atpažįsta aplinką ir pagal tai pritaiko optimalius garso parametrus. Ši technologija „įsimena“ dažniausiai lankomas lokacijas ir taip užtikrina kone idealius garso parametrus pamėgtose vietose.

„WH-XB910N“ baterijos veikia iki 30 valandų, o 10 minučių įkrovimas baterijos talpą papildo tiek, kad jos užtenka 4,5 val. klausymosi. Šios ausinės turi populiarią „Multiport“ jungtį ir palaiko prisijungimą prie kelių „Bluetooth“ įrenginių vienu metu. Pakeisti įrenginius, iš kurių priimamas garso signalas, galima vienu prilietimu. Be to, ausinių korpuse esantis jutiklinis laukelis leidžia pakeisti muzikos įrašą, nustatyti garsumą ar atsiliepti į skambutį.

„WH-XB910N“ turi minkštus, ovalo formos kaušelius, kurie yra padengti sintetine oda ir specialiu gumos mišiniu, todėl jas galima patogiai dėvėti ištisą dieną. Nuimti nuo galvos, ausinių kaušelius galima lygiagrečiai suglausti taip sumažinant jų užimą vietą.

„WH-XB910N“ palaiko „Fast Pair“ ir „Swift Pair“ sąsajas, taip pat „360 Reality Audio“ erdvinio garso formatą.

Kaina ir pasirodymo data

Juodos, baltos, šviesiai žalios ir koralo spalvų ausinių „WF-C500“ modeliai pasirodys 2021 m. spalį, jų kaina sieks apie 100 eurų.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas