„Sony“ pristatė naują garso projektorių: leis mėgautis sodriu skambesiu ir raiškiu dialogu

„Sony“ pristatė naują garso projektorių: leis mėgautis sodriu skambesiu ir raiškiu dialogu

Sony“ pristatė kompaktiško dydžio 2.1 tipo garso projektorių „HT-S400“ su belaidžiu žemų dažnių garsiakalbiu. Šios sistemos išskirtinumai – erdvinio garso technologija, raiškaus dialogo atkūrimas ir iki 330 W siekianti bendra garso galia.

Naujasis „HT-S400“ palaiko erdvinio garso formatą „Dolby Digital“ ir, pasitelkus unikalią „Sony“ virtualaus erdvinio garso technologiją „S-Force PRO Front Surround“, leidžia sukurti kino teatro įspūdį namų erdvėje.

Projektoriaus vidurinėje dalyje naudojami stačiakampės formos garsiakalbiai „X-Balanced Speaker Unit“, kurie pagerina garso bangų sklidimą vertikalia kryptimi. Tokia garsiakalbio forma padidina diafragmos plotą, dėl to diafragma juda mažesne amplitude užtikrinant tą pačią garso galią ir taip išvengiama garso iškraipymų, padidinamas jo raiškumas.

Garso projektorius komplektuojamas su galingu belaidžiu žemų dažnių garsiakalbiu, kurio skersmuo siekia 160 mm. Tai leidžia garso projektoriui atkurti sodresnį garso skambesį, kuris pagerina patyrimą tiek žiūrint filmus, tiek klausantis muzikos. Žemų dažnių kolonėlės nugarėlė pagaminta iš panaudojant unikalią „Sony“ technologiją perdirbto plastiko.

Garso projektorius „HT-S400“ yra paruoštas greitai sujungti su „BRAVIA TV“ serijos televizoriumi. Jo nustatymus galima matyti bendrame televizoriaus meniu, o garso parametrus valdyti tiesiai iš televizoriaus pultelio. Be to, garso projektorių prie televizoriaus galima prijungti belaidžiu būdu.

Projektorius turi kelis specialius režimus, tarp kurių yra „Voice“ režimas, skirtas išryškinti dialogams, taip pat „Night“ režimas, kuris pritaiko garsą tyliam televizoriaus žiūrėjimui. Projektoriaus priekyje yra OLED ekranėlis, kuriame rodoma statuso informacija ir nuotoliniu būdu parinktų nustatymų pavadinimai.

Pagrindinės „Sony“ garso projektoriaus „HT-S400“ ypatybės:

  • Garso formato „Dolby Digital“ palaikymas ir erdvinio garso atkūrimo funkcija „S-Force PRO Front Surround“;
  • Stačiakampio formos priekiniai garsiakalbiai „X-Balanced Speaker Unit“, tiksliau atkuriantys garsą;
  • Žemų dažnių kolonėlė su 160 mm skersmens garsiakalbiu;
  • Projektorius suderintas naudoti su „BRAVIA TV“ televizoriais, prie kurių gali būti jungiamas belaidžiu būdu.

Naujasis „Sony“ garso projektorius „HT-S400“ prekyboje pasirodys nuo 2022 m. balandžio, jo rekomenduojama pardavimo kaina sudarys apie 270 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas