„Sony“ pristatė unikalų garsiakalbį: įspūdinga alternatyva ausinėms, suteiksianti kino teatro potyrius

Pranešimas spaudai

2021-10-09, 09:55

0 komentarų
„Sony“ pristatė unikalų garsiakalbį: įspūdinga alternatyva ausinėms, suteiksianti kino teatro potyrius

„Sony“ pristatė unikalų ant kaklo dėvėti skirtą garsiakalbį „SRS-NS7“, kuris namuose gali suteikti individualų kino teatro garso patyrimą. Tai pirmasis pasaulyje tokio tipo garsiakalbis, palaikantis „Dolby Atmos“ garso formatą jį naudojant su atitinkamais „BRAVIA XR“ serijos televizoriais.

Naujasis „Sony“ garsiakalbis išsiskiria ergonomišku dizainu – jo išorė padengta švelnia medžiaga, o prie kaklo priglundanti dalis yra iš minkšto silikono. Garsiakalbis turi IPX4 atsparumo standartą, todėl jį galima drąsiai naudoti namų aplinkoje įvairiose situacijose.

Kompaktiškame garsiakalbio korpuse panaudoti „X-Balanced“ garso bangų generatoriai, kurie yra nukreipti į viršų ir perduoda garso bangas tiesiai į klausytojo ausis. Be to, taip užtikrinama, kad jų skleidžiamas garsas minimaliai trukdys šalia esantiems žmonėms.

Naujasis garsiakalbis geba atkurti erdvinio garso „360 Spatial Sound“ efektus. Šią klausymosi patirtį priderinti prie asmeninių pageidavimų padeda programėlė „360 Spatial Sound Personalizer“.

„SRS-NS7“ taip pat palaiko „360 Reality Audio“ garso formatą, kai šis garsiakalbis naudojamas kartu su išmaniuoju telefonu. Garso įrašų su erdvinio garso efektais galima klausytis per tokias muzikos transliacijos internetu platformas kaip „Deezer“, „nugs.net“ ir „TIDAL“.

Šį „Sony“ garsiakalbį galima naudoti kartu su planšetiniais ar nešiojamais kompiuteriais, įvairiais išmaniais telefonais bei per jį klausytis stereo formato garso.

„SRS-NS7“ taip pat galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą skambučiams – garsiakalbis turi integruotą mikrofoną ir aido slopinimo funkciją, kuri padeda aiškiai perteikti balsą. Garsiakalbis taip pat palaiko sąsajas su keliais įrenginiais vienu metu, todėl jį galima laikyti prijungus ir prie telefono, ir prie kompiuterio. Garsiakalbio kairiajame šone įrengtas „Play/Call“ mygtukas, jį spustelėjus galima atsiliepti į skambutį ar paleisti muziką.

„SRS-NS7“ baterijos darbo laiko trukmė yra iki 12 valandų, o klausantis maksimaliu garsu – iki 5 valandų. 10 minučių įkrovimas per „USB Type-C“ jungtį padės garsiakalbį įkrauti vienai papildomai valandai.

Kartu su naujuoju „Sony“ garsiakalbiu pristatytas ir belaidis signalo retransliatorius „WLA-NS7“, kurį bus galima naudoti ir su atitinkamais „Sony“ ausinių modeliais. Signalo retransliatorius prie „BRAVIA XR“ televizorių prijungiamas per optinę ir USB jungtis, o garsiakalbis ar ausinės su juo susiejamos per „Bluetooth“ ryšį.


Pagrindinės „Sony“ dėvimo garsiakalbio „SRS-NS7“ ypatybės:

  • „Dolby Atmos“ garso formato atkūrimas ir „360 Spatial Sound“ garso efektai;
  • Galimybė vienu metu susieti su keliais įrenginiais, pavyzdžiui, kompiuteriu ir telefonu;
  • „360 Reality Audio“ erdvinio garso atkūrimas naudojantis jį palaikančiomis interneto muzikos transliacijų platformomis;
  • Iki 12 val. laiko veikianti baterija, kurią galima įkrauti per „USB Type-C“ jungtį.

Naujasis „Sony“ garsiakalbis „SRS-NS7“ prekyboje pasirodys nuo 2021 m. lapkričio, jo rekomenduojama kaina siekia 299 eurus. Signalo retransliatorius „WLA-NS7“ taip pat pasirodys nuo 2021 m. lapkričio, jo rekomenduojama kaina siekia 59,99 euro.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas