Ieškantiems naujų ausinukų: penki geriausi belaidžiai ausinukai, tinkamiausią variantą turėtų rasti kiekvienas iš jūsų

Lukas Snarskis

2023-11-07, 10:30 (atnaujinta 2023-11-07, 18:33)

0 komentarų

Belaidžių ausinukų rinka nuolat tobulėja, o gamintojai kasmet pristato vis geresnius ir geresnius produktus. Jeigu anksčiau rinkoje turėjome tik „Apple AirPods“, tai šiandien situacija yra visiškai kitokia. Pasirinkimas tapo itin platus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Ieškantiems naujų ausinukų: penki geriausi belaidžiai ausinukai, tinkamiausią variantą turėtų rasti kiekvienas iš jūsų

Daugelis gamintojų kasmet pristato bent keletą skirtingų belaidžių ausinukų, kurie patenka į vienokią ar kitokią kainų kategoriją. Kai kurios bendrovės pristato net ne vieną ar du, o ženkliai daugiau modelių. Tai reiškia, jog norint išsirinkti tinkamiausią variantą – gali tekti gerokai paprakaituoti.

Šiandien norėtumėme atkreipti jūsų dėmesį į penkis belaidžių ausinukų modelius, kurie turėtų būti verti jūsų dėmesio. Mūsų atrinktame gide jūs rasite ne tik brangiausius ir geriausius pasirinkimus, tačiau ir mažiau kainuojantį šedevrą, kuris gali patraukti jūsų akį.

Geriausios belaidės ausinės - Sony WF-1000XM5

„Sony“ jau ne vienerius metus yra tarp garso produktų lyderių, o naujausias „WF-100XM serijos modelis yra tik puikus to pavyzdys. Gamintojas pagerino garso kokybę, dar labiau patobulino triukšmo slopinimą ir dabar tai yra kone geriausi belaidžiai ausinukai rinkoje.

„Sony WF-1000XM5“ yra patys patogiausi iš visos „1000X“ serijos, kas buvo bene didžiausia problema, žvelgiant į senesnės kartos modelius. Ir vien tuo gamintojas neapsiribojo, nes su nauju modeliu pasiūlė ir naujų galimybių, atnaujino čia naudojamus lustus ir ženkliai pagerino garso kokybę.

Nors „Sony“ belaidžiai ausinukai ir yra ganėtinai brangūs, tačiau nepaisant savo aukštesnės kainos – tai neabejotinas rinkos lyderis ir šiemet geresnio produkto nesukūrė joks kitas gamintojas.

Dėmesio verta alternatyva - Sennheiser Momentum True Wireless 3

„Sennheiser“ vardo pristatinėti tikriausiai nereikia. Panašiai yra ir su „Momentum True Wireless 3“ belaidžiais ausinukais – puikus garsas ir dėmesio vertas produktas. Bene didžiausias skirtumas, lyginant su „Sony“, yra tas, jog čia nerasime gausybės papildomų galimybių, kurias suteikia „WF-1000XM5“ modelis.

„Momentum True Wireless 3“ modelis yra kiek pigesnis nei „Sony“ belaidžiai ausinukai, kas galėtų būti pagrindine priežastimi, renkantis būtent „Sennheiser“ produktą. Šiame modelyje taip pat rasime atnaujintą triukšmo slopinimo galimybę, kuri nuolat stebi aplink garsus. Na, o apie garso kokybę daug plėstis nelabai ir verta – aukščiausia klasė.

Geriausias triukšmo slopinimas – Bose QuietComfort Ultra

Jeigu ieškote belaidžių ausinukų, o pagrindinis jūsų akcentas yra triukšmo slopinimas, tai „Bose“ yra bene geriausias pasirinkimas rinkoje. Čia naudojama technologija tobulinama nuo pat pirmo „QuietComfort“ modelio išleidimo. Nesunku nuspėti, jog būtent naujausias modelis pasiūlys geriausias galimybes.

Tačiau dabar „Bose“ turi ne tik puikų pašalinio triukšmo slopinimą, bet gali pasiūlyti ir aukščiausios klasės garsą. Čia naudojama naujoji „Immersive Audio“ technologija, kuri leis mėgautis koncentruotu garsu. „QuietComfort“ taip pat pasiūlys puikias valdymo galimybes bei daugybę personalizavimo nustatymų.

Geriausia biudžetinė opcija – Anker Soundcore Space A40

Aukščiausios klasės belaidžiai ausinukai kainuoja bent pora šimtų eurų. Nenorite mokėti tiek daug? Tokiu atveju vertėtų pažvelgti į šį „Anker“ dukterinės bendrovės „Soundcore“ produktą. Belaidžiai ausinukai „Space A40“ kainuoja ženkliai mažiau nei aukščiau minimi modeliai, tačiau taip pat yra verti dėmesio.

Triukšmo slopinimo galimybė, kelių įrenginių prijungimas, belaidis įkrovimas, puikus baterijos tarnavimo laikas. „Anker Soundcore Space A40“ groja išties gerai, o gamintojo programėlė suteiks ir papildomų galimybių, kurios leis pasikoreguoti garsą pagal savo poreikius ir pomėgius.

Tiesa, dabar šiuos belaidžius ausinukus galima įsigyti už žemesnę kainą nei įprasta. Paspaudę šią nuorodą, „Anker Soundcore Space A40“ jūs galėsite įsigyti tik už 79,99 eurus, o taip pat nepamirškite panaudoti nuolaidos kodo WS24A3936EU.

Geriausia opcija treniruotėms – Beats Fit Pro

Jeigu daug sportuojate – jums reikia išties patogių belaidžių ausinukų. Ir čia nepralenkiami yra „Beats Fit Pro“. Šis produktas veikia su „Apple H1“ lustu, kuris leis mėgautis tokiomis galimybėmis greita sąsaja su įrenginiu, naudojimasis „Siri“ asistentu. Žinoma, didelis privalumas jeigu turite „Apple“ išmanųjį telefoną, bet tiks šie belaidžiai ausinukai ir kitiems.

„Beats“ belaidžiai ausinukai pasiūlys subalansuotą garsą, kuris leis mėgautis treniruotėmis, o triukšmo slopinimas sumažins aplinkos garsus. Žinoma, „Fits Pro“ modelis yra ir labai patogus, o taip pat tinka ir tiems, kurie savo treniruotes atlieka lauke.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas