Paprastas atsakymas į sudėtingą klausimą: kaip išsirinkti kokybiškas ausines?

Šiais laikais turime galimybę bet kur ir bet kada mėgautis mėgstamos muzikos ritmais, tačiau tuo pačiu netrikdyti aplinkinių ramybės – šiam tikslui yra reikalingos kokybiškos ausinės. Jų pasirinkimo įvairovė yra itin plati, tad nusprendus pasirinkti tokius gaminius, neretai kyla klausimų, kurie jų modeliai yra geriausi. Pasitelkę žemiau pateiktus patarimus, į juos atsakysite kur kas paprasčiau.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Paprastas atsakymas į sudėtingą klausimą: kaip išsirinkti kokybiškas ausines?

Nors pastaruoju metu dažniau aptarinėjamos belaidės ausinės, reikėtų nepamiršti ir laidinių modelių, kurie taip pat gali pasiūlyti solidžių privalumų. Jie mėgstami dėl žemesnės kainos ir galimybės tokius prietaisus efektyviai prijungti prie bet kokių tokią pačią jungtį turinčių įrenginių. Didžiausias jų pranašumas prieš belaidžius modelius yra tas, kad šių ausinių nereikia įkrauti. Jį įvertinsite tuomet, jei tokius gaminius planuojate naudoti ilgą laikotarpį – pavyzdžiui, keliaudami ar žaisdami žaidimus. Tačiau teks susitaikyti su pačiu laidu: jis gali susiraizgyti ar trukdyti užsiimti aktyvia veikla.

Tokio trūkumo neturi belaidės ausinės, kurios gali būti prijungiamos prie kitų Bluetooth ryšį palaikančių prietaisų. Dėl to tokie modeliai ypač mėgstami tų, kurie klausydamiesi muzikos mėgsta plušėti sporto salėje, bėgioti ar užsiimti kita aktyvesne veikla. Tiesa, tokie gaminiai neretai pareikalauja didesnių išlaidų, o taip pat svarbu pasirūpinti, kad jie visuomet būtų pakrauti – priešingu atveju ausinėmis paprasčiausiai nebegalėsite naudotis.

Pasirinkite patogiausią nešiojimo būdą

Ausinių tipus galima skirstyti pagal jų nešiojimo būdą – tuomet teks susipažinti su dar trimis skirtingais variantais. Daugelis šių gaminių yra įstatomi į ausis: jie kompaktiški ir lengvi, todėl puikiai tinka tose situacijose, kur tokios savybės galėtų būti laikomos privalumu – pavyzdžiui, keliaujant ar aktyviai leidžiant laiką. Lankelį turinčios ausinės yra dedamos ant ausų: jos yra kiek sunkesnės ir masyvesnės, tačiau neretai gali pasiūlyti dar geresnę garso kokybę ir puikią triukšmo izoliaciją. Dėl šių priežasčių jos ypač mėgstamos žaidėjų. Tuo tarpu sportininkai dažnai renkasi už ausų tvirtinamus modelius: jie yra itin patogūs ir laikosi labai tvirtai, todėl nesukelia jokių nemalonių potyrių ir leidžia susikoncentruoti į atliekamą veiklą.

Pagalvokite apie specifinius poreikius

Šiuolaikinės ausinės gali pasiūlyti įvairių papildomų privalumų, todėl pravartu pagalvoti, ko iš jų tikitės ir kokiose situacijose tokius gaminius dažniausiai pritaikysite. Daugelis iš jų yra aprūpintos mikrofonu – jis užtikrina patogią komunikaciją ir šiuos gaminius leidžia naudoti kaip laisvų rankų įrangą. Dažnai leidžiant laiką lauke, verta atkreipti dėmesį į vandeniui atsparius modelius: tuomet nereikės nerimauti, kad dėl lietaus ar prakaito lašų ausinės suges. Kai kurios iš jų turi garso slopinimo funkciją, radiją, ryškesnius bosus ar platesnius garso diapazonus – kokie privalumai bus reikalingi, priklauso tik nuo Jūsų poreikių.

Atkreipkite dėmesį į prekinį ženklą

Atsižvelgę į gamintoją, galime išsiaiškinti tam tikras šių gaminių ypatybes ir sužinoti, ar jos bus kokybiškos. Pavyzdžiui, itin palankiai vertinamos Sennheiser ausinės – tai ilgametę patirtį sukaupusi kompanija, kuri yra įsitikinusi, kad kokybiškas garsas turi būti prieinamas kiekvienam iš mūsų, tad jos siūlomus produktus galima įsigyti labai palankiomis kainomis. Taip pat nesuklysite atkreipę dėmesį į tokius prekinius ženklus kaip Audio Technica, JBL, Jabre, Bose, Beats ar kitus žymius gamintojus. Platus kokybiškų ausinių pasirinkimas pateikiamas Pigu.lt el. parduotuvės asortimente.

Atkreipę dėmesį į šiuos patarimus, lengvai nutarsite, kurios ausinės Jums būtų pačios tinkamiausios. Pasirinkimas priklauso nuo asmeninių poreikių, tad svarbiausia, kad prieš pradėdami paieškas žinotumėte, ko reikia būtent Jums.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas