11.11 išpardavimų festivalis. Geresnio elektrinio dviračio už tokią žemą kainą nerasite: stilingas ir itin talpia baterija aprūpintas monstras dabar parduodamas už geriausią kainą internete!

Partnerio turinys

2022-11-10, 14:20

0 komentarų

Elektriniai dviračiai, kaip ir paspirtukai, jau seniai nebėra brangus malonumas. Jais užverstas internetas, o neturėjimas tokio produkto savo asortimente daugeliui kiniškų technologijų kompanijų prilygtų kvailystei. Tačiau problema tame, jog tie visi pigūs produktai yra daugiau mažiau panašūs - panašiai kainuoja, turi panašius trūkumus ir netgi atrodo kone identiškai. Taigi, ką belieka daryti tiems, kas nori kažko kokybiškiau ir ypatingiau?

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
11.11 išpardavimų festivalis. Geresnio elektrinio dviračio už tokią žemą kainą nerasite: stilingas ir itin talpia baterija aprūpintas monstras dabar parduodamas už geriausią kainą internete!

11.11 išpardavimai jau dabar įgauna pagreitį, o tai puiki proga įsigyti šaunių produktų. Internetinėje parduotuvėje „Cafago“ dabar galite įsigyti „BEZIOR M1“ elektrinį dviratį, kurio kaina siekia tik 627,07 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Šiuo metu dviračiui taikoma net 69 proc. nuolaida, o originali jo kaina siekia beveik 2000 eurų. Pažvelkime, ką gero gali pasiūlyti šis produktas.

Žvelgiant į šio „BEZIOR“ dviračio nuotraukas, galima matyti, kad dviratis išsiskiria dailiu dizainu – juodos spalvos rėmas su mėlynais elementais atrodo tikrai gražiai. Tačiau šis elektrinis dviratis ne tik gražiai atrodo, bet ir yra itin tvirtas – jo rėmas pagamintas iš aliuminio bei sveria maždaug 30 kg. Gamintojas pažymi, jog šiuo produktu gali naudotis asmenys iki 120 kg.

Priekinėje dviračio dalyje – LED žibintas, dar viena švieselė yra po sėdyne, o taip pat ir ant ratų. Verta paminėti ir tai, jog „BEZIOR M1“ atitinka IP54 standartą, kas rodo, jog jis yra atsparus dulkėms ir lietui. Žinoma, tai nėra pats aukščiausias standartas, tačiau nedidelis lietutis neturėtų pridaryti problemų.

Praėjusiais metais išleistas „BEZIOR M1“ pasižymi 27,5 colių pripučiamais ratais, o veikia jis su 250W galio bešepetėliniu elektriniu varikliu. Gamintojas šiam produktui panaudojo „Shimano“ pavaras, kurių čia yra 21, o galiniame rate rasime ir diskinius stabdžius. Reikėtų atkreipti dėmes ir į tai, jog kairėje vairo pusėje rasime ir nedidelį LED ekraną, kuris pateikia esminę informaciją – judėjimo greitį, nuvažiuotą atstumą, o taip pat nurodoma kiek variklio galios yra naudojama.

Šis elektrinis dviratis gali pasiekti maksimalų 25 km/h greitį. „BEZIOR M1“ taip pat yra aprūpintas 48V 12.5Ah talpos baterija, kuri leis įveikti iki 80 km atstumą. Ir nors baterija yra labai didelė, tačiau ją galima nuimti nuo dviračio tam, jog įkrauti.

Kaip jau minėjome, dabar šį elektrinį dviratį galima įsigyti tik už 627,07 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Šiuo metu dviračiui taikoma net 69 proc. nuolaida, o originali jo kaina siekia beveik 2000 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas