Elektrinį paspirtuką gali turėti visi: pamatę kainą, maloniai nustebsite

Elektrinį paspirtuką gali turėti visi: pamatę kainą, maloniai nustebsite

Prieš keletą metų bet kokios modernios elektra varomos transporto priemonės dažnai kainuodavo net ne šimtus, o tūkstančius eurų, ir buvo prieinamos tik nedidelei visuomenės daliai. Tačiau ne taip seniai viską pakeitė „Xiaomi”, pristačiusi tai, kas tapo naujuoju tautovežiu - nė 500 eurų nekainuojantį elektrinį paspirtuką. Tačiau, laikui bėgant, kai kurios bendrovės sugebėjo peršokti net ir šios padorios kainos kartelę bei analogiška produktą pasiūlyti perpus pigiau. Šiandien kaip tik ir norime savo skaitytojams papasakoti apie kone kiekvienam įkandamą elektrinį paspirtuką.

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą „Promotion Code” langelyje suvedę nuolaidos kodą CCN1B „Niubility N1” elektrinį paspirtuką galite įsigyti vos už 186,99 euro. Geriausia dalis? Į kainą įskaičiuotas nemokamas siuntimas iš Vokietijos sandėlio, todėl nereikės mokėti jokių papildomų mokesčių, o prekė jus pasieks vos per 3-5 dienas.

Daugiau apie „Niubility N1”

Nors „Niubility N1” kainuoja beveik perpus pigiau, nei konkurentas iš „Xiaomi” stovyklos, tai nereiškia, kad jis pigus kiniškas plastmasiukas. Gamintojas paspirtuko rėmą pagamino iš kokybiško anoduoto aliuminio, todėl juo gali važiuoti net ir 120kg sveriantys asmenys.

Be to, paspirtuko konstrukcija sukonstruota taip, kad jį būtų galima sulankstyti vienu rankos judesiu - tai tetruks 3 sekundes. Labai patogu, jei norite jį užsinešti laiptais į butą ar nusivežti prie jūros.

Na gerai, o kaip jis važiuoja? Gamintojas deklaruoja, kad įmontuoto elektrinio motoro galia siekia 250W. To pakanka, kad paspirtukas įsibėgėtų iki 25km/h. Galbūt ir neatrodo įspūdingai, tačiau toks greitis padės išvengti traumų ir neišgąsdins pirmąkart ant elektrinio paspirtuko užlipusių vyresniųjų ar vaikų. Pastariesiems pravers reguliuojamas vairo aukštis.

Kalbant apie ištvermę, gamintojas deklaruoja 25km nuvažiuojamą atstumą, ko visiškai pakanka pasivažinėjimams ir netgi vienam kitam nuvažiavimui iki darbo. Galų gale ir pati baterija kraunasi ne amžinai - 3-4h.

Bendrovė nepamiršo ir važiavimo komforto. Ilgesnis vairas leis patogiai įsikibti ir riedėti ilgus, o 8,5 colio orinės padangos sugers lietuviškiems keliams būdingus nelygumus, leisdamos neišsibarškinti dantų. Mėgstantys realiu laiku stebėti važiavimo duomenis bus patenkinti nedideliu ant vairo esančiu ekranėliu, kuriame atvaizduojamas greitis, nuvažiuotas atstumas ir kita informacija.

Tuo metu saugumo kategorijoje reikiam paminėte itin efektyvius diskinius stabdžius, aplinkinius įspėjantį skambutį ir galingas priekinę bei galinę lempas.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą „Promotion Code” langelyje suvedę nuolaidos kodą CCN1B „Niubility N1” elektrinį paspirtuką galite įsigyti vos už 186,99 euro. Geriausia dalis? Į kainą įskaičiuotas nemokamas siuntimas iš Vokietijos sandėlio, todėl nereikės mokėti jokių papildomų mokesčių, o prekė jus pasieks vos per 3-5 dienas.

Išties puikus pasiūlymas tiems, kas nenori išlaidauti elektriniam paspirtukui, tačiau visai norėtų vieną kitą kartą su juo išlėkti į parką ar nuriedėti keletą kilometrų miestų gatvėmis.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

2 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Padori kaina?

500€ padori kaina?! Gal liaukitės su ta propaganda. Ir taip kiekvienoj reklamoj pas jus. 180€ tokiam daiktui gal ir gali būti padori kaina, bet tik ne 500. Ir aplamai apie kainų padorumą nepirškit savo nuomonės, mes jau patys nuspręsim.

Labas

Reklama... Nuvaziuosi max 15km. Ir su 250kw.. I maziausia kalniuka stumsies ta paspirtuka... Kinietiskas pigus šlamštas...

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas