Geresnį elektrinį paspirtuką surasti būtų sunku: galingas ir talpia baterija aprūpintas „Bezior“ modelis dabar parduodamas už itin žemą kainą

Partnerio turinys

2022-10-03, 15:45 (atnaujinta 2022-10-04, 09:44)

0 komentarų

Vasara jau senokai baigėsi, o įsibėgėjant rudens sezonui – puiki galimybė pasiruošti kitų metų šiltajam sezonui. Elektriniai paspirtukai yra neatsiejama daugelio mūsų vasaros transporto priemonė, o dabar itin palankus metas įsigyti vieną ir Jums. Ieškote pigaus varianto? Mes turime Jums specialų pasiūlymą!

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Geresnį elektrinį paspirtuką surasti būtų sunku: galingas ir talpia baterija aprūpintas „Bezior“ modelis dabar parduodamas už itin žemą kainą

Internetinėje parduotuvėje „Cafago“ dabar galite įsigyti „Bezior S500 Max” elektrinį paspirtuką, kurio kaina siekia tik 339,99 eurus ir tai turbūt geriausias kainos pasiūlymas šiuo metu. Negana to, naujasis jūsų pirkinys atkeliaus iš Vokietijoje esančio sandėlio, kas garantuoja ir itin greitą pristatymą. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu ir įsigyti 500W varikliu aprūpintą įrenginį – spauskite čia.

„Bezior S500 Max” pasižymi akį traukiančiu dizainu, bet kartu yra ir labai tvirtas. Paspirtuko gamybai naudojamas atsparus aliuminio lydinys leis važiuoti net ir sudėtingiausiomis sąlygomis be baimės sulaužyti ar deformuoti šią dviratę transporto priemonę. Juodos spalvos elektrinis paspirtukas sveria 19,5 kilogramo, o ant jo vairo rasime ir nedidelį ekraną, kuris suteiks visą reikalingiausią informaciją

Priekiniame „Bezior S500 Max” įmontuotas 500W galios variklis, kuris veikia itin sklandžiai, o tuo pačiu ir tyliai. Maksimalus šio elektrinio paspirtuko greitis siekia 25 km/h. Prie galinio rato rasime ir diskinius stabdžius. Verta pastebėti, jog šis prietaisas turi ir visus reikiamus atšvaitus ir šviesas, todėl juo keliauti galėsite ir tamsiu paros metu.

Kalbant apie „Bezior” paspirtuko bateriją, jos talpa siekia 48V 15A, o pilno įkrovimo turėtų pakakti įveikti nuo 45 km iki 50 km. Žinoma, viskas priklauso nuo to kaip jūs važiuosite. Pilnas akumuliatoriaus įkrovimas trunka maždaug 6-7 valandas.

Verta paminėti ir tai, jog ši transporto priemonė aprūpinta 10 colių pneumatinėmis pripučiamomis padangomis su pakankamai giliu protektoriumi.

Kaip jau minėjome, „Bezior S500 Max” elektrinį paspirtuką dabar galima įsigyti tik už 339,99 eurus ir tai turbūt geriausias kainos pasiūlymas šiuo metu. Negana to, naujasis jūsų pirkinys atkeliaus iš Vokietijoje esančio sandėlio, kas garantuoja ir itin greitą pristatymą. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu ir įsigyti 500W varikliu aprūpintą įrenginį – spauskite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas