Geriausia kaina internete: įsigykite įspūdingą elektrinį dviratį už pritrenkiančią kainą

Geriausia kaina internete: įsigykite įspūdingą elektrinį dviratį už pritrenkiančią kainą

Elektriniai dviračiai ir paspirtukai per pastaruosius metus tapo itin populiarūs ir daugelis mūsų jau turi įsigiję vienokį ar kitokį produktą. Sunku būtų suabejoti, jog „Xiaomi“ yra vienas pirmųjų pasirinkimų šioje rinkoje, tačiau ir be šio gamintojo prietaisų galima rasti tikrai gerų opcijų.

Mūsų partnerių „Ebikecore“ internetinėje parduotuvėje parduodamas „ENGWE EP-2“ elektrinis dviratis, kuris parduodamas už ypatingą kainą. Daugiau nei 927 eurus kainuojantį dviratį, mūsų skaitytojai dabar gali įsigyti vos už 892 eurus, o tam tereikia panaudoti specialų nuolaidos kodą – TELEEPRO. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Verta paminėti ir tai, jog „ENGWE“ dviratis atkeliaus iš Lenkijoje esančio sandėlio, todėl Jums nereikės rūpintis papildomais mokesčiais, o pristatymas užtruks 3-7 darbo dienas. Tiesa, specialiu nuolaidos kodu gali pasinaudoti tik registruoti platformos lankytojai, todėl nepamirškite to padaryti prieš apmokėdami už savo naująjį pirkinį. O dabar pažvelkime ką gero gali pasiūlyti šis elektrinis dviratis.

Pradėkime nuo „ENGWE EP-2“ techninių savybių. Visų pirma, šis elektrinis dviratis aprūpintas 750W galios elektriniu motoru, o tai leis Jums pasiekti net 45 km/h greitį. Transporto priemonė taip pat aprūpinta trimis skirtingais režimais – visiškai elektrinis, dalinai elektrinis, o trečiasis – mechaninis, kuomet pedalus minti teks patiems.

Elektrinis dviratis taip pat aprūpintas 7 bėgių „Shimano“ sistema, kuri leis kontroliuoti maksimalų greitį ir taip mėgautis savo kelione. Žinoma, „ENGWE EP-2“ turi ir puikią stabdžių sistemą, kuri pasirūpins jūsų kelionės saugumu. Kaip bebūtų, be galingo variklio, labai svarbu yra ir elektrinių dviračių baterijos. Šis modelis aprūpintas 48V 12,8Ah baterija. Pagrindinis klausimas – kiek kilometrų pavyks įveikti su šiuo dviračiu?

Skelbiama, jog „ENGWE EP-2“ gali įveikti maždaug 60 kilometrų, jeigu naudojamas pilnai elektrinis režimas arba maždaug 120 kilometrų, jeigu bus pasirinktas pusiau elektrinis variantas. Tiesa, reikėtų nepamiršti, jog pilnai įkrauti šį įrenginį prireiks maždaug 6 valandų.

Kaip galite matyti iš nuotraukų, „ENGWE“ produktas pasižymi sulankstomu korpusu, o tai leis ganėtinai lengvai patalpinti šį dviratį į savo automobilio bagažinę. Gamintojo teigimu, pilnai sulankstyti dviratį užtruks vos 10 sekundžių. Verta paminėti ir tai, jog šiuo elektriniu dviračiu gali naudotis asmenys iki 150 kilogramų.

Kaip jau minėjome, „ENGWE EP-2“ dabar galite įsigyti vos už vos už 892 eurus, o tam tereikia panaudoti specialų nuolaidos kodą – TELEEPRO. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tačiau tai ne vienintelis pasiūlymas, kurį specialiai Telefonai.eu skaitytojams suteikė „Ebikecore“.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

1 komentarų

leox

"Daugiau nei 927 eurus kainuojantį dviratį, mūsų skaitytojai dabar gali įsigyti vos už 892 eurus". Viso labo 35 Eur nuolada, o straipsnis parašytas lyg pardavinėtų beveik už dyką :D juokučiai jūs..

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas