Geriausias elektrinio dviračio pasiūlymas: 130 km vienu įkrovimu, puiki kaina ir pristatymas iš EU sandėlio

Ignas Petrikonis

2021-03-21, 19:15 (atnaujinta 2021-05-22, 23:04)

0 komentarų
Geriausias elektrinio dviračio pasiūlymas: 130 km vienu įkrovimu, puiki kaina ir pristatymas iš EU sandėlio

Lietuviškam pavasariui, lyg kokiam Kalėdų seneliui, ko jau ko, bet nenuspėjamumo tikrai netrūksta. Rodos, dar prieš kelias dienas švietė saulė ir galėjome išsinerti iš šiltų žieminių paltų, o šiandien pro langą jau stebime krintančias snaiges. Gera žinia yra tai, kad tikrasis pavasaris galiausiai tikrai ateis, o jį pasitikti daugelis norėsime ne kur kitur, o gamtoje. Dėl šios priežasties savo skaitytojams nusprendėme jau iš anksto pasiūlėme užsisakyti geriausią šio sezono palydovą - aukščiausios įmanomos kokybės elektrinį dviratį, kuris vienu įkrovimu gali nuvažiuoti net 130 kilometrų.

Dabar paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą „Coupons” skiltyje suvedę nuolaidos kodą FDL3EU „FIIDO L3” elektrinių dviračių flagmaną galite įsigyti vos už 736,57 euro (norint mokėti būtent tokią sumą, mokėjimo reikia nuimti varnelę nuo „Shipping Insurance”). Į kainą įskaičiuotas vos 2-7 dienas trunkantis ir visų įmanomų mokesčių išvengiantis pristatymas iš Čekijos sandėlio.

Daugiau apie „FIIDO L3”

„FIIDO” galbūt lietuviams nėra labai gerai žinomas gamintojas, tačiau Kinijoje jis jau spėjo pagarsėti kaip itin kokybiškų elektrinių dviračių prekės ženklas. Bendrovė nesimėto tarp skirtingų produktų gamybos, tad visus savo resursus išnaudoja būtent dviračių tobulinimui ir kūrimui.

„FIIDO L3” yra vienas bendrovės flagmanų ir tai galima pastebėti vien iš dizaino. Dviračio rėmas yra ypač solidus, kadangi gaminas iš tvirčiausio aliuminio lydinio, vairas, sėdynė ir kitos dalys pritvirtinti lyg kokiame „Mercedes” automobilyje - maksimaliai tvirtai bei taip, kad nebarškėtų ir nelūžtų. Maža to, dėl išskirtinio konstrukcijos tvirtumo „FIIDO L3” galės važinėti ne tik lengvi paaugliai, bet ir asmenys, sveriantys net iki 120 kg - tokį svorį vežti gali toli gražu ne visi pigesni elektriniai dviračiai. Na, o solidų įspūdį pabaigia moderni pilka arba mading oranžinė spalvos.

Visgi geriausia dalis yra tai, jog „FIIDO L3” rėmas per vidurį gali būti sulenkiamas, taip stipriai sumažinant dviračio matmenis ir leidžiant jį pasiimti į kelionę. Beje, dviratis sveria tik tiek, kiek įprastas kelioninis lagaminas - vos 22,1 kg, todėl jį nesunkiai įkelsite į automobilio bagažinę, o esant reikalui - panešite.

Neįmanoma nepastėbėti ir šiek tiek storesnių, nei įprasta, padangų - jos leidžia keliu važiuoti kur kas stabiliau per lietų, žvyrą ir geriau sugeria nelygumus, todėl net ir po ilgos kelionės nejausite nugaros skausmų. Prie važiavimo komforto prisideda ir stora amortizuota sėdynė, kuri leis pasijusti lyg sėdint ant karaliaus sosto.

Kalbant apie techninius duomenis, svarbu paminėti net 350W galios elektrinį motorą, kuris leis akimirksniu net ir kalnuotose vietovėse pasiekti maksimalų 25km/h greitį.

Kita vertus, juk dviratis yra dviratis ir kartais norisi tiesiog paminti pedalus, o ne važiuoti lyg kokiu mopedu. „FIIDO” pagalvojo ir apie tai - dviračio savininkas gali rinktis iš 3 važiavimo režimų: visiškai mechaninio (tik minant pedalus), pusiau elektrinio (variklis padeda pedalus minti lengviau) ir visiškai elektrinio.

Taip pat „FIIDO L3”, kaip ir automobiliai, turi pastovaus greičio palaikymo sistemą, todėl nereikės nuolat laikyti nuspaudus greičio rankenėlės ir be pastangų galėsite įveikti net ir didžiausius atstumus.

Apsistojant prie atstumo, labai verta atkreipti dėmesį į didžiausią „FIIDO L3” privbalumą - vieną didžiausių klasėje 23,2 Ah talpos bateriją. Ji vienu įkrovimu leis nuvažiuoti įspūdingą 130 km atstumą. Tik pagalvokite, kokias plačias kelionių dviračiu galimybes atveria šis faktas - iš Vilniaus galima leistis į Kauna, o baterijoje dar liks tiek energijos, kad galėsite apvažiuoti visomis pagrindinėmis miesto gatvėmis. Žodžiu, įspūdinga.

Tačiau dar didesnį įspūdį daro tai, jog kompanija itin daug dėmesio skyrė baterijos ilgaamžiškumui. Skelbiama, jog akumuliatorius be vargo gali atlaikyti daugiau nei 1000 įkrovimo ciklų ir yra apsaugotas nuo neigiamo temperatūros poveikio. Kitaip tariant, išleidę pakankamai nemažą sumą šiam dviračiui, galėsite būti tikri, jog jis sėkmingai tarnaus 5-10 metų.

Gera žinia ir tai, jog „FIIDO L3” pirkėją pasiekia visiškai paruoštas naudojimui, Jame yra ir greitį bei įkrovą rodantis ekranėlis, apšvietimo sistema ir svarbiausia - galingi stabdžiai. Turėdama galvoje dviračio klasę, kompanija nusprendė nepagailėti pinigų ir sumontuoti dvigubus diskinius stabdžius tiek priekyje, tiek gale. Tai stipriai padidina stabdymo efektyvumą lekiant nuo kalno ar netikėtai išnirus nenumatytai kliūčiai.

Pasvėrus viską, „FIIDO L3” yra puikus pasirinkimas - jis kainuoja mažiau nei kokybiškas dviratis be elektrinio variklio bei siūlo didelį universalumą, kuriam prilygti negali praktiškai niekas. Juo labiau, kai šiuo metu jį galite įsigyti už geriausią kainą rinkoje ir gauti vos per kelias dienas, kad pragiedrėjus orams galėtumėte iškart leistis į artimiausią parką ar lankytiną vietą.

Kaip jau minėjome, dabar paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą „Coupons” skiltyje suvedę nuolaidos kodą FDL3EU „FIIDO L3” elektrinių dviračių flagmaną galite įsigyti vos už 736,57 euro (norint mokėti būtent tokią sumą, mokėjimo reikia nuimti varnelę nuo „Shipping Insurance”). Į kainą įskaičiuotas vos 2-7 dienas trunkantis ir visų įmanomų mokesčių išvengiantis pristatymas iš Čekijos sandėlio. Paskubėkite, ši akcija galios tik 3 dienas, o prekių kiekis ribotas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas