Geriausias pavasario pasiūlymas lietuviams: elektrinis dviratis už atsisėsti verčiančią kainą

Geriausias pavasario pasiūlymas lietuviams: elektrinis dviratis už atsisėsti verčiančią kainą

Šis pavasaris, kaip ir keli praėjusieji, stebino orų permainomis - šviečiančią saulutę nuolat keitė depresiją varanti dargana. Situacijos nepagerino ir ilgai nesitraukę karantino ribojimai, šiek tiek trukdantys džiaugtis beprasidedančio šiltojo metų laiko malonumais. Tačiau gera žinia yra tai, jog vasara pamažu artėja, o kartu su ja ateina ir dviračių transporto priemonių sezonas. Šia proga savo skaitytojams norėtume pasiūlyti labai nebrangų, bet netikėtai kokybišką elektrinį dviratį.

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą ZSH6H1, „SAMEBIKE 20LVXD30” elektrinį dviratį, vienu įkrovimu galintį nuvažiuoti iki 80 km, galite įsigyti vos už 621,35 euro (neišsigąskite, kaina mokėjimų lange atvaizduojama doleriais, todėl ji atrodo šiek tiek didesnė). Į kainą įskaičiuotas nemokamas pristatymas iš Lenkijos sandėlio, tad prekė jus pasieks greitai, be mokesčių ir galėsite lėkti pasivažinėti jau kitą ar dar kitą savaitę.

Daugiau apie „SAMEBIKE 20LVXD30”

„SAMEBIKE 20LVXD30” siūlo vienas geriausių specifikacijų už savo kainą, tačiau gamintojas sugebėjo nepataupyti dizaine ir medžiagose. Dviračio rėmas yra ypač solidus, kadangi gaminamas iš tvirčiausio aliuminio lydinio, vairas, sėdynė ir kitos dalys pritvirtinti lyg kokiame „Mercedes” automobilyje - maksimaliai tvirtai bei taip, kad nebarškėtų ir nelūžtų. Maža to, dėl išskirtinio konstrukcijos tvirtumo „SAMEBIKE 20LVXD30” galės važinėti ne tik lengvi paaugliai, bet ir asmenys, sveriantys net iki 150 kg - tokį svorį vežti gali toli gražu ne visi pigesni elektriniai dviračiai. Na, o solidų įspūdį pabaigia moderni pilka arba vasariška pilka spalvos.

Visgi geriausia dalis yra tai, jog „SAMEBIKE 20LVXD30” rėmas per vidurį gali būti sulenkiamas, taip stipriai sumažinant dviračio matmenis ir leidžiant jį pasiimti į kelionę. Beje, dviratis sveria tik tiek, kiek įprastas kelioninis lagaminas , todėl jį nesunkiai įkelsite į automobilio bagažinę, o esant reikalui - panešite.

Neįmanoma nepastebėti ir šiek tiek storesnių, nei įprasta, padangų - jos leidžia keliu važiuoti kur kas stabiliau per lietų, žvyrą ir geriau sugeria nelygumus, todėl net ir po ilgos kelionės nejausite nugaros skausmų. Prie važiavimo komforto prisideda ir stora amortizuota sėdynė, kuri leis pasijusti lyg sėdint ant karaliaus sosto.

Kalbant apie techninius duomenis, svarbu paminėti net 350W galios elektrinį motorą, kuris leis akimirksniu net ir kalnuotose vietovėse pasiekti maksimalų 35km/h greitį. Žodžiu, tikrai neteks dviračio kada nors vilkti į kalną. Prie to prisideda ir kokybiška 7 bėgių „Shimano” sistema.

Kita vertus, juk dviratis yra dviratis ir kartais norisi tiesiog paminti pedalus, o ne važiuoti lyg kokiu mopedu. „SAMEBIKE” pagalvojo ir apie tai - dviračio savininkas gali rinktis iš 3 važiavimo režimų: visiškai mechaninio (tik minant pedalus), pusiau elektrinio (variklis padeda pedalus minti lengviau) ir visiškai elektrinio.

Taip pat „SAMEBIKE 20LVXD30”, kaip ir automobiliai, turi raktelį, kuris leidžia nuotoliniu būdu užrakinti, atrakinti ir užvesti dviratį. Taip pat galima paleisti garsinį signalą, jei kartais pamirštumėte, kur jį pastatėte.

Kalbant apie nuvažiuojamą atstumą, svarbu 499Wh bateriją, kuri leidžia nuriedėti 40-80 km, priklausomai nuo važiavimo režimo ir vietovės kalnuotumo.

Gera žinia ir tai, jog „SAMEBIKE 20LVXD30” pirkėją pasiekia visiškai paruoštas naudojimui. Jame yra ir greitį bei įkrovą rodantis ekranėlis, telefono laikiklis su USB įkrovimo jungtimi, apšvietimo sistema ir svarbiausia - galingi stabdžiai. Turėdama galvoje dviračio klasę, kompanija nusprendė nepagailėti pinigų ir sumontuoti dvigubus diskinius stabdžius tiek priekyje, tiek gale. Tai stipriai padidina stabdymo efektyvumą lekiant nuo kalno ar netikėtai išnirus nenumatytai kliūčiai.

Pasvėrus viską, „SAMEBIKE 20LVXD30” yra puikus pasirinkimas - jis kainuoja mažiau nei kokybiškas dviratis be elektrinio variklio bei siūlo didelį universalumą, kuriam prilygti negali praktiškai niekas. Juo labiau, kai šiuo metu jį galite įsigyti už geriausią kainą rinkoje ir gauti vos per kelias dienas, kad pragiedrėjus orams galėtumėte iškart leistis į artimiausią parką ar lankytiną vietą.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą ZSH6H1, „SAMEBIKE 20LVXD30” elektrinį dviratį, vienu įkrovimu galintį nuvažiuoti iki 80 km, galite įsigyti vos už 621,35 euro. Į kainą įskaičiuotas nemokamas pristatymas iš Lenkijos sandėlio, tad prekė jus pasieks greitai, be mokesčių ir galėsite lėkti pasivažinėti jau kitą ar dar kitą savaitę.

Na, o jei norite jūsų biudžetas šiek tiek didesnis, galime pasiūlyti ir porą brangesnių tos pačios kompanijos modelių taip pat su pristatymu iš Lenkijos sandėlio.

1 komentarų

Vitalij

Sveiki. Kokie yra geresnes už šita? Man čia viskas tinka, tik ratu diameteas turi buti didesnis ir akumas galingesnis.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas