Idealus sprendimas, ieškantiems automobilinio telefono laikiklio: du pasiūlymai, kurie nustebins ne tik puikia kokybe, tačiau ir neįtikėtinai žema kaina

Partnerio turinys

2022-11-18, 14:40

0 komentarų

Daugelis mūsų turi nuosavą automobilį, o kai kurie ir keletą jų. Niekam ne paslaptis, jog jų komplektacijos ne visuomet būna pačios geriausios, todėl dažnai tenka pirkti tam tikrus niekučius papildomai. Bene dažniausia problema – tinkamos vietos telefonui nebūvimas. Šiandien išspręsime būtent šią problemą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Idealus sprendimas, ieškantiems automobilinio telefono laikiklio: du pasiūlymai, kurie nustebins ne tik puikia kokybe, tačiau ir neįtikėtinai žema kaina

Internetinėje parduotuvėje „Aliexpress“ galima rasti įvairiausių automobiliams skirtų aksesuarų, tačiau šiandien norime jums pasiūlyti du išmaniųjų telefonų laikiklius, kurie leis saugiai ir patogiai pritvirtinti jūsų įrenginį. Abu produktai kainuoja mažiau nei 15 eurų, todėl turėtų būti prieinami daugeliui.

Prie veidrodėlio kabinamas telefono laikiklis su 360° pasukimo kampu

  • Prekės kaina: 19,15 eurų, įskaitant siuntimą ir PVM;
  • Įsigykite dabar: spauskite čia.

Universalus telefono laikiklis su prisiurbiama laikymo rankena

  • Prekės kaina: 15,57 eurų, įskaitant siuntimą ir PVM;
  • Įsigykite dabar: spauskite čia.

Abu šie produktai turi aukštus įvertinimus „Aliexpress“ platformoje ir yra itin teigiamai vertinami pirkėjų. Daugelis pažymi greitą pristatymą, o taip pat itin teigiamai vertina abiejų laikiklių kokybę. Tarp atsiliepimų galima rasti tokių įvertinimų kaip „itin kokybiškas produktas, kuris puikiai prisitvirtina automobilyje“ ir pan.

Prie veidrodėlio kabinamas telefono laikiklis su 360° pasukimo kampu

Nors šis telefono laikiklis ir kainuoja mažiau nei 20 eurų, tačiau jis nustebins ne tik savo kokybe, bet ir dizainu. Taip, jis ganėtinai paprastas, juodos spalvos, bet tai reiškia, jog jis puikiai derės prie jūsų automobilio salono. Šis įrenginys tvirtinamas prie priekinio automobilio veidrodėlio, o geriausia dalis – gali būti reguliuojamas sukant į bet kurią pusę, aplink savo ašį.

Telefono laikiklis itin paprastai primontuojamas – viskas ką reikia padaryti tai ištraukti dvi specialias rankenėles, kurios leis apglėbti galinio vaizdo veidrodėlį. Atlikus tai – laikiklis jau paruoštas naudojimui ir čia galite pridėti savo išmanųjį telefoną.

Šis laikiklis tiks bet kokiam išmaniajam telefonui – nesvarbu ar tai būtų „Android“ ar „iOS“ įrenginys – jis tilps be jokių problemų. Būtina atkreipti dėmesį ir į tai, jog laikiklio korpusas, kur tvirtinasi telefonas, turi minkštos gumos paminkštinimą, o tai apsaugos jūsų telefoną nuo susibraižymų ar kitos galimos žalos. Paminkštinimą turi ir specialūs segtukai, kurie prilaiko įrenginį, o tai garantuoja, jog jis neišslys ir nenukris. Vairuojant telefonas taip pat nejudės.

Dar vienas dalykas. Šis universalus laikiklis yra itin lengvas, kompaktiškas, o pritvirtinimas – itin tvirtas. Jūs taip pat galėsite reguliuoti jo poziciją pagal esamą situaciją. Jeigu naudojate žemėlapių programėlę – galite pasirinkti vieną kampą, jeigu norite filmuoti – kitą ir pan.

Universalus telefono laikiklis su prisiurbiama laikymo rankena

Dar vienas nebrangus išmaniojo telefono laikiklis, kuris montuojamas su prisiurbiama laikymo rankena. Tai leis jums patiems nuspręsti tinkamiausią vietą, kur norite turėti šį prietaisą. Žinoma, jis yra itin tvirtas, tačiau tai tikrai ne vienintelis privalumas.

Šis telefono laikiklis leis jums pasirinkta norimą kampą, o pati rankena turi tris lenkimo vietas, o pats pagrindas, kur įsideda telefonas, gali būti sukamas bet kuria kryptimi. Būtina atkreipti dėmesį ir į tai, jog laikiklio korpusas, kur tvirtinasi telefonas, turi minkštos gumos paminkštinimą, o tai apsaugos jūsų telefoną nuo susibraižymų ar kitos galimos žalos.

Šis laikiklis tiks bet kokiam išmaniajam telefonui – nesvarbu ar tai būtų „Android“ ar „iOS“ įrenginys – jis tilps be jokių problemų. Nesvarbu ar jūs turėsite nediduką „iPhone SE“ ar naudosite naujausią „Xiaomi“ flagmaną – jis puikiai tiks ir laikysis itin tvirtai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas