Ir vėl neužsikūrė jūsų senas dyzelis? Nė 50€ nekainuojantis įrenginys, kuris išspręs didžiausią vairuotojų problemą

Senesnių automobilių savininkams žiema gali tapti tikru galvos skausmu. Vos tik paspaudus žieminiam šaltukui – ne visi automobiliai nori užsivesti iš pirmo karto, o tai gali pridaryti nemažai problemų daugeliui. Vėluoti į darbą, susitikimą ar dar kažkur – tikrai ne pati smagiausia patirtis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Ir vėl neužsikūrė jūsų senas dyzelis? Nė 50€ nekainuojantis įrenginys, kuris išspręs didžiausią vairuotojų problemą

Jeigu tokia problema jums nėra naujiena – tuomet turime jums produkto rekomendaciją, kuri išspręs šiuos nepatogumus. „Aliexpress“ dabar galima įsigyti „UTRAI Jstar Air“ automobilio užvedimo įrenginį, kurio kaina siekia vos 49,74 eurus. Šis įrenginys atkeliauja iš Lenkijoje esančio sandėlio, o pardavėjas žada ir itin greitą, vos penkias dienas trunkantį, pristatymą. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Įrenginio kaina: 49,74 eurai

Nuolaidos kodas: 12UP3

Įsigykite dabar: Spauskite čia.

„UTRAI Jstar Air“ yra vienas perkamiausių jump starterių internete, kuris pasižymi puikiu funkcionalumu, galingomis specifikacijomis ir parduodamas už itin žemą kainą. Šis įrenginys jau buvo nupirktas jau daugiau nei 2500 kartų bei turi 571 įvertinimą. Pirkėjai šį „Utrai“ produktą įvertino 4,8 žvaigždutės iš penkių, o tai tik dar kartą įrodo koks kokybiškas įrenginys tai yra.

Nors šis „UTRAI“ produktas yra ganėtinai pigus, tačiau jis gali atlikti net keletą skirtingų funkcijų – jis ne tik leis užkurti jums kaprizingą automobilį, bet ir pasiūlys išorinės baterijos savybes, o taip pat galės pasitarnauti ir kaip LED prožektorius. „Jstar Air“ talpa siekia 8000 mAh, o maksimaliai pasiekiama srovė siekia 1000A.

„ULTRAI Jstar Air“ yra puikiai tinkamas benzininiams automobiliams iki 8 litrų, o taip pat ir 6,5 litrų dyzelinėms transporto priemonėms. Šis įrenginys taip pat turi du USB išėjimus, o taip pat ir vieną USB-C lizdą, kas leis jį naudoti ir kaip išorinę bateriją. Negana to, vienu metu galėsite įkrauti ir keletą prietaisų, o likusią baterijos talpą matysite ir nedideliame ekrane.

Vertėtų pažymėti tai, kad šiuo „ULTRAI“ produktu jūs galėsite naudotis esant ir itin karštoms oro sąlygoms, o taip pat ir tuomet kai temperatūra nukrenta iki -20 laipsnių. Negana to, jis yra itin mažas, todėl nereikės sukti galvos kur jį patalpinti.

Kaip jau minėjome, „Aliexpress“ platformoje dabar galima įsigyti „UTRAI Jstar Air“ automobilio užvedimo įrenginį, kurio kaina siekia vos 49,74 eurus. Šis įrenginys atkeliauja iš Lenkijoje esančio sandėlio, o pardavėjas žada ir itin greitą, vos penkias dienas trunkantį, pristatymą. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

9 komentarų

Jonas

Turiu aš tokį,tik gal galingesnį,kažkada netikėjau ,kaip be akumuliatoriaus gali toks sukt auto.Maniškis laisvai,tik rašo,kad ribotas panaudojimo skaičius.Kūriau Toyota 2kw D.Pirkau tokį modelį paskaitęs atsiliepimus.Tikrai kol kas patenkintas.

Jonas

P.s.
Užkūrus per 30s reik atjungt,turi apsaugą nuo poliariškumo,išbandžiau.
Pajungus ,palaukt kol žalia lemp.nustos mirksėt,šviečia žaliai.Jei kas blogai,cypia.

Jonas

Chebra, nestumkit. Jau 3 metai užvedinėju 2.5l dyzelį, pavargau tik žaisti, pasikeičiau akumą. Bet patį gelbėjo n kartų, kaimynus ne karta,mocą po žiemos iškart prikelia. Superinis daiktas!

BMW

Stumi tu , pasikeiti pakaitinimo žvakes, rėlę , AGM akumą ir penkis metus ramios bitės ! ,,Pagalba kelyje,, atvežė du busterius rusiško dulkiu siurblio dydžio , vienas nusėdo o iš kito pasipylė dūmai ir 2,5 prie-10 su neveikiančiom pak.žvakėm tau tik pamojuos kardanu!

Laurynas

Viskas kas yra is aliexspres, kokybe pati prasciausia. Jau geriau lidle impti parksaidus.
Ir as nesupratau, kaip is 5000mh galima isgauti 1000A? Arba kaip pvz, is savo televo isgauk nors 500A. Beto nuotraukoj parodyta, kad max galima 2,5l dyzeli uzvedineti. O autoriaus parasyti zymiai daugiau.. cia ka, reklama ?

Psichiatro asistentas

Yra tam alieksprese ir normalių daiktų. Bet nereikia tikėtis stebuklo iš daikto, kainuojančio kelis kartus pigiau nei rinkos vidurkis. Pirkau panašų iš kiniečių per 11-11 akciją, naudoju, patenkintas. Seną dyzelį su mirusių akumu užveda be jokių klausimų prie - 12C. Bet laidai būna šilti ne vaikiškai. O jei per tokius laidukus 1000A praleisti-dūmas būtų kaip eifelio bokštas.

Psichiatro asistentas

Ar reklamos autorius kada nors bent šalia fizikos vadovėlio sėdėjo? 1000A iš tokio šūdžiuko ir tokio storio laidais? Tai puikus fejerverkas, bet ne jump starteris :).

Stasys

Buvau nusipirkęs.Po trijų užvedimų nudvesé.Netaisomas.Įsigijau iš lidl.Tai super.Iš Alieexprese-paskutinis š...

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas