Kitai vasarai pasiruoškite jau dabar: tęsiasi išpardavimų maratonas, o jo metu puiki proga įsigyti elektrinius paspirtukus ar dviračius!

Kitai vasarai pasiruoškite jau dabar: tęsiasi išpardavimų maratonas, o jo metu puiki proga įsigyti elektrinius paspirtukus ar dviračius!

Pirmasis lapkričio mėnesio išpardavimų bumas jau artėja link pabaigos, tačiau galime Jus patikinti – dar tikrai galite rasti dėmesio vertų pasiūlymų. Nors daugelis šiuo metų vykstančių akcijų buvo skirtos vakar dienai, tai yra lapkričio 11, bet šiandien dar turite galimybe pasinaudoti daugeliu tų pačių pasiūlymų.

Internetinėje parduotuvėje „Geekbuying“ vis dar vyksta išpardavimai įvairiems elektriniams paspirtukams ar dviračiams, o šiandien Jums pateiksime geriausius jų. Taip pat norime priminti, kad vis dar galite pasinaudoti ir specialiais nuolaidų kodais, kuriuos galite matyti žemiau esančioje nuotraukoje, o daugiau įvairių pasiūlymų rasite paspaudę čia.

Kugoo Kirin Mini 2 - puikus pasirinkimas jaunimui

Pirmasis variantas, kurį norėtumėme pasiūlyti Jums – tai „Kugoo Kirin Mini 2“ elektrinis paspirtukas, kurį dabar galima įsigyti vos už 159,09 euro, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą 111111. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia, o žemiau rasite kiek daugiau informacijos apie patį paspirtuką.

„Kugoo Kirin Mini 2” apautas 8 colių priekyje ir 6,5 colio gale padangomis, kurios gerai sugeria kelio nelygumus, užtikrina gerą riedėjimo komfortą ir puikiai sukimba su kelio danga. Saugų važiavimą garantuoja ir dviguba stabdžių sistema, sudaryta iš stabdymo varikliu ir mechaniniu kojiniu stabdžiu.

Iš techninės pusės galima paminėti 150W galios tyliai veikiantį elektrinį motorą, padedantį paspirtukui pasiekti 15km/h greitį. Kodėl ne 25km/h, kaip įprasta? Vėlgi, dėl saugumo. Gamintojas netgi suteikia galimybę tėvams apriboti greitį iki 10 ar vos 5km/h (naudinga, kai vaikas dar tik mokosi važiuoti). Kalbant apie bateriją, gamintojas deklaruoja, jog jos pakaks 10-15km.

Kadangi „Kirin Mini 2” buvo kuriamas vaikams, gamintojas stengėsi atitinkamai subalansuoti ir jo dizainą. Dėl šios priežasties paspirtukas tapo lengvesnis (sveria vos 8,5kg) nei esame įpratę bei pasižymi saugia sulankstymo sistema - juk mažiausias dalykas, kurio norėtumėte, yra, kad jūsų vairas atsilaisvintų jūsų atžalai lekiant nuo stataus kalno. Taigi, specialiai tam buvo įdiegtas saugus trijų žingsnių procesas.

Kugoo S1 - elektrinis paspirtukas keliaujantiems į darbą

„Kugoo“ turi ir galingesnių produktų, o vienas tokių – „Kugoo S1“, kurį dabar galite įsigyti už 219,29 euro. Žinoma, reikėtų nepamiršti panaudoti nuolaidos kodo 111111 tam, jog gautumėte analogišką kainą, o patį pasiūlymą rasite paspaudę čia.

„Kugoo S1“ dizaino prasme yra panašus į daugumą kitų rinkoje esančių elektrinių paspirtukų, tačiau pastarasis turi nemažai spalvinių variantų. Šį paspirtuką galima įsigyti baltos, juodos, elektrinės ar rožinės spalvos. Taip pat jis yra itin kompaktiškas ir sulankstytas gali nesunkiai būtų patalpintas net ir itin nedidelėje automobilio bagažinėje. Sulankstyto „S1“ modelio ilgis siekia 95 cm, plotis – 15 cm, o aukštis – vos 30 cm. Svarbu paminėti ir pakankamai nedidelį jo svorį – paspirtukas sveria 11 kg ir yra itin patogus neštis su savimi.

Elektroninis paspirtukas pasižymi 8,5 colių dydžio ratais, kurie atrodo pakankamai kokybiški ir tvirti. Priekiniame „Kugoo S1“ paspirtuko rate yra įmontuotas 350W galios elektrinis variklis, priekinė šakė turi amortizatorių, o tai padeda išvengti smūgių važiuojant nelygiu keliu. Ši elektrinė transporto priemonė turi ir itin spalvingą ekraną ant rėmo.

Ir jame galima atlikti daugybę įvairiausių pakeitimų. Jo dėka Jūs galite įjungti priekinius LED žibintus, garsinį signalą ar keisti greičio režimą. Verta paminėti, jog paspirtukas turi tris greičiu režimus – 15 km/h, 25 km/h arba 30 km/h. Ekrane taip pat matysite nuvažiuotą atstumą, baterijos talpą bei, žinoma, savo greitį.

Fiido M1 - elektrinis dviratis už 804,09€

Trečiasis pasiūlymas – elektrinis dviratis „Fiido M1“. Įspūdingai atrodantis ir labai patvarus produktas dabar parduodamas už 804,09 euro, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą 111111. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

„FIIDO” galbūt lietuviams nėra labai gerai žinomas gamintojas, tačiau Kinijoje jis jau spėjo pagarsėti kaip itin kokybiškų elektrinių dviračių prekės ženklas. Bendrovė nesimėto tarp skirtingų produktų gamybos, tad visus savo resursus išnaudoja būtent dviračių tobulinimui ir kūrimui.

„FIIDO M1” yra vienas bendrovės flagmanų ir tai galima pastebėti vien iš dizaino. Šis dviratis atrodo visiškai kitaip nei jo kiniški broliai, primenantys ne dviračius, o peraugusius elektrinius paspirtukus ar tuos kelioninius mažaračius. Solidus ir tvirtas aliuminio rėmas atlaikys bus ilgaamžis, neturės korozijos problemų ir atlaikys net 120kg sveriančius asmenis. Visgi geriausia dalis yra tai, jog „FIIDO M1” rėmas per vidurį gali būti sulenkiamas, taip stipriai sumažinant dviračio matmenis ir leidžiant jį pasiimti į kelionę.

Kadangi gamintojas „FIIDO M1” pozicionuoja kaip kalnų dviratį, neįmanoma nepastebėti didžiulių ir plačių 20" padangų. Jos padės kur kas užtikrinčiau važiuoti per kelio nelygumus, žvyrą, purvą ir bet kokį kitą paviršių. Prie važiavimo komforto stipriai prisideda dvigubi amortizatoriai - priekyje ir gale.

Kalbant apie techninius duomenis, svarbu paminėti 250W galios elektrinį motorą. Galbūt iš pirmo žvilgsnio pajėgumas neatrodo didelis, tačiau, kompanijos teigimu, dviratyje montuojama 7 bėgių „Shimano” sistema leidžia transporto priemonei važiuoti ne prasčiau, nei joje sumontavus 450W variklį. Šis komplektas leidžia „FIIDO M1” pasiekti maksimalų 31km/h greitį.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas