Lietuva dar to nematė: galingiausias elektrinis dviratis tiesiog graibstomas, vokiečiai nespėja pildyti sandėlio

Lietuva dar to nematė: galingiausias elektrinis dviratis tiesiog graibstomas, vokiečiai nespėja pildyti sandėlio

Elektriniai dviračiai, kaip ir paspirtukai, jau seniai nebėra brangus malonumas. Jais užverstas internetas, o neturėjimas tokio produkto savo asortimente daugeliui kiniškų technologijų kompanijų prilygtų kvailystei. Tačiau problema tame, jog tie visi pigūs produktai yra daugiau mažiau panašūs - panašiai kainuoja, turi panašius trūkumus ir netgi atrodo kone identiškai. Taigi, ką belieka daryti tiems, kas nori kažko kokybiškiau ir ypatingiau? Jei esate vienas šių žmonių, turime pasiūlymą kaip tik jums.

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą CCAGR, įspūdingai atrodantį ir pasiutusiai galingą „BEZIOR X500Pro” elektrinį dviratį įsigysite vos už 817,99 euro. Geriausia dalis - prekė nemokamai atkeliauja iš Vokietijos sandėlio, tad jus pasieks vos per 3-5 dienas bei leis nemokėti jokių papildomų mokesčių. Pardavėjas taip pat informuoja, kad šis dviratis itin populiarus tarp lietuvių, o jo atsargų smarkiai mažėja.

Daugiau apie „BEZIOR X500Pro”

„BEZIOR” galbūt lietuviams nėra labai gerai žinomas gamintojas, tačiau Kinijoje jis jau spėjo pagarsėti kaip itin kokybiškų elektrinių dviračių prekės ženklas. Bendrovė nesimėto tarp skirtingų produktų gamybos, tad visus savo resursus išnaudoja būtent dviračių tobulinimui ir kūrimui.

„BEZIOR X500Pro” yra vienas bendrovės flagmanų ir tai galima pastebėti vien iš dizaino. Šis dviratis atrodo visiškai kitaip nei jo kiniški broliai, primenantys ne dviračius, o peraugusius elektrinius paspirtukus ar tuos kelioninius mažaračius. Solidus ir tvirtas aliuminio rėmas atlaikys bus ilgaamžis, neturės korozijos problemų ir atlaikys net 120kg sveriančius asmenis. Visgi geriausia dalis yra tai, jog „BEZIOR X500Pro”rėmas per vidurį gali būti sulenkiamas, taip stipriai sumažinant dviračio matmenis ir leidžiant jį pasiimti į kelionę.

Kadangi gamintojas „BEZIOR X500Pro” pozicionuoja kaip kalnų dviratį, neįmanoma nepastebėti didžiulių ir plačių 26" padangų. Jos padės kur kas užtikrinčiau važiuoti per kelio nelygumus, žvyrą, purvą ir bet kokį kitą paviršių. Prie važiavimo komforto stipriai prisideda dvigubi amortizatoriai - priekyje ir gale.

Kalbant apie techninius duomenis, svarbu paminėti net 500W galios elektrinį motorą. Maža to, kad galingumas šiuo atveju yra maždaug dvigubai didesnis, nei šios kainų kategorijos konkurentų, tačiau kompanijos teigimu, dviratyje montuojama 7 bėgių „Shimano” sistema leidžia transporto priemonei važiuoti ne prasčiau, nei joje sumontavus 700W variklį. Šis komplektas leidžia „BEZIOR X500Pro” pasiekti maksimalų 30km/h greitį.

Kita vertus, juk dviratis yra dviratis ir kartais norisi tiesiog paminti pedalus, o ne važiuoti lyg kokiu mopedu. „BEZIOR” pagalvojo ir apie tai - dviračio savininkas gali rinktis iš 3 važiavimo režimų: visiškai mechaninio (tik minant pedalus), pusiau elektrinio (variklis padeda pedalus minti lengviau) ir visiškai elektrinio.

„BEZIOR X500Pro” viduje montuojama didžiulė 10,4Ah baterija pasižymi dideliu efektyvumu ir leidžia nuvažiuoti net iki 100km vienu įkrovimu. Nors tokiam atstumui pasiekti greičiausiai reikėtų idealių važiavimo sąlygų, akumuliatoriaus suteikiamas 60-80km atstumas realiame gyvenime skamba išties įspūdingai. Tik pagalvokite, kiek kartų pirmyn ir atgal galėtumėte suvažinėti į darbą ar išsiruošti į kokį didelį žygį.

Be to, bateriją iš dviračio galite išsiimti ir nusinešti namo ar į biurą, kas leis jums nevilkti viso dviračio į kažkelintą aukštą vien tam, kad prijungtumėte jį prie elektros lizdo.

Gera žinia ir tai, jog „BEZIOR X500Pro” pirkėją pasiekia visiškai paruoštas naudojimui, Jame yra ir greitį bei įkrovą rodantis ekranėlis, apšvietimo sistema ir svarbiausia - galingi stabdžiai. Turėdama galvoje dviračio klasę, kompanija nusprendė nepagailėti pinigų ir sumontuoti dvigubus diskinius stabdžius tiek priekyje, tiek gale. Tai stipriai padidina stabdymo efektyvumą lekiant nuo kalno ar netikėtai išnirus nenumatytai kliūčiai.

Na, o viską vainikuoja patogi sėdynė.

Pasvėrus viską, „BEZIOR X500Pro” yra puikus pasirinkimas - jis kainuoja mažiau nei kokybiškas kalnų dviratis be elektrinio variklio bei siūlo didelį universalumą, kuriam prilygti negali praktiškai niekas. Juo labiau, kai šiuo metu jį galite įsigyti už puikią kainą.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą CCAGR, įspūdingai atrodantį ir pasiutusiai galingą „BEZIOR X500Pro” elektrinį dviratį įsigysite vos už 817,99 euro. Geriausia dalis - prekė nemokamai atkeliauja iš Vokietijos sandėlio, tad jus pasieks vos per 3-5 dienas bei leis nemokėti jokių papildomų mokesčių. Pardavėjas taip pat informuoja, kad šis dviratis itin populiarus tarp lietuvių, o jo atsargų smarkiai mažėja, tad paskubėkite įsigyti.


Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas