Švękite Heloviną produktyviai: elektrinis paspirtukas vaikams iš Europos sandėlio - vos €162

Ignas Petrikonis

2020-10-30, 17:55 (atnaujinta 2021-04-27, 16:40)

0 komentarų
Švękite Heloviną produktyviai: elektrinis paspirtukas vaikams iš Europos sandėlio - vos €162

Pastaruoju metu bandymas vaikus ištempti į lauką tampa vis sunkiau įvykdoma misija. Negana to, kad mažieji negali atsiplėšti nuo „Fortnite” ir „Minecraft” kompiuterinių žaidimų, juos marinuotis namuose verčia dėl pandemijos įvestas nuotolinis mokymas. Vis dėlto tai padaryti su tinkama motyvacija tikrai įmanoma, todėl savo skaitytojams norime nuostabią ir nebrangią dovaną vaikams, kuri magiškai paskatins juos leisti laiką gryname ore, o ne prie kompiuterio ekrano.

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą HALLOWEEN20 specialiai vaikams skirtą „Kugoo Mini 2” paspirtuką galite įsigyti vos už 161,67 euro. Į šią kainą įskaičiuotas greitas ir mokesčių išvengiantis pristatymas iš Europos sandėlio, tad jūsų atžalos spės paspirtuką išbandyti dar šiemet. Ši akcija vykdoma Helovino proga ir tęsis tik iki lapkričio 1 dienos, be to, pardavėjas visiems įsigijusiems paspirtuką prideda 3 dovanas - galinio vaizdo veidrodėlius, specialią kaklo ir veido apsaugą bei šalmą, tad mažyliai važiuos ne tik smagiai, bet ir saugiai.

Daugiau apie „Kugoo Kirin Mini 2”

Kadangi „Kirin Mini 2” buvo kuriamas vaikams, gamintojas stengėsi atitinkamai subalansuoti ir jo dizainą. Dėl šios priežasties paspirtukas tapo lengvesnis (sveria vos 8,5kg) nei esame įpratę bei pasižymi saugia sulankstymo sistema - juk mažiausias dalykas, kurio norėtumėte, yra, kad jūsų vairas atsilaisvintų jūsų atžalai lekiant nuo stataus kalno. Taigi, specialiai tam buvo įdiegtas saugus trijų žingsnių procesas.

„Kugoo Kirin Mini 2” apautas 8 colių priekyje ir 6,5 colio gale padangomis, kurios gerai sugeria kelio nelygumus, užtikrina gerą riedėjimo komfortą ir puikiai sukimba su kelio danga. Saugų važiavimą garantuoja ir dviguba stabdžių sistema, sudaryta iš stabdymo varikliu ir mechaniniu kojiniu stabdžiu.

Iš techninės pusės galima paminėti 150W galios tyliai veikiantį elektrinį motorą, padedantį paspirtukui pasiekti 15km/h greitį. Kodėl ne 25km/h, kaip įprasta? Vėlgi, dėl saugumo. Gamintojas netgi suteikia galimybę tėvams apriboti greitį iki 10 ar vos 5km/h (naudinga, kai vaikas dar tik mokosi važiuoti). Kalbant apie bateriją, gamintojas deklaruoja, jog jos pakaks 10-15km.

Pasvėrus viską, „Kugoo Kirin Mini 2” yra puiki dovana vaikams, kuri suteiks daug džiaugsmo, o svarbiausia - nesuplėšys kišenės.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą HALLOWEEN20 specialiai vaikams skirtą „Kugoo Mini 2” paspirtuką galite įsigyti vos už 161,67 euro. Į šią kainą įskaičiuotas greitas ir mokesčių išvengiantis pristatymas iš Europos sandėlio, tad jūsų atžalos spės paspirtuką išbandyti dar šiemet. Ši akcija vykdoma Helovino proga ir tęsis tik iki lapkričio 1 dienos, be to, pardavėjas visiems įsigijusiems paspirtuką prideda 3 dovanas - galinio vaizdo veidrodėlius, specialią kaklo ir veido apsaugą bei šalmą, tad mažyliai važiuos ne tik smagiai, bet ir saugiai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas