Tokio paspirtuko dar nematėte: važiuoja per viską, pasiekia įspūdingą greitį

Tokio paspirtuko dar nematėte: važiuoja per viską, pasiekia įspūdingą greitį

„Xiaomi”, prieš keletą metų pristačiusi elektrinį „M365” paspirtuką, rodos, nustatė naują rinkos standartą. Kiekvienas save gerbiantis Kinijos gamintojas turėjo pasiūlyti kažkokį panašų ratuotį, kurio formos ir techniniai duomenys akivaizdžiai atrodytų nusirašyti nuo „M365”. Tačiau pastaruoju metu paspirtukų kompanijos išsivaduoja iš šios hipnozės ir pradėjo štampuoti „Mad Max” filmo vertus gaminius, keletą kurių šiandien norime pasiūlyti savo skaitytojams.

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę WIIOBTX1 nuolaidos kodą, 45km/h greitį pasiekiantį 1000W galios „OBARTER X1” paspirtuką galite įsigyti vos už 705,51 euro. Į kainą įskaičiuotas pristatymas iš Lenkijos sandėlio, todėl prekė jus pasieks greitai ir be jokių papildomų mokesčių.

Tuo metu norintiems visiško ekskliuzyvo siūlome spausti šią nuorodą, suvesti WIIOBTX3 nuolaidos kodą ir vos už 1037,91 euro įsigyti daugiau nei dvigubai galingesnį, 1200W galios „OBARTER X3”. Į kainą taip pat įskaičiuotas siuntimas iš Lenkijos sandėlio. Na, o siekiantiems paties geriausio visose srityse reikėtų spustelėti čia, suvesti nuolaidos kodą WIIOBTX5 ir įsigyti kosminės 2800W galios „OBARTER X5” už 1619,61 euro.

Daugiau „OBARTER X1”

Nors „OBARTER X1” kainuoja panašiai kaip ir bet koks kitas elektrinis paspirtukas, jis atrodo tarsi pagamintas kitoje planetoje. Atominį sprogimą atlaikyti galintis metalinis rėmas, 10 colių bekelės padangos ir sportinį automobilį primenantys stabdžių diskai atrodo mažų mažiausiai neįprastai, tačiau sunku paneigti, jog tai iš tiesų itin tvirtas daiktas.

Pavyzdžiui, nepaisant to, jog „OBARTER X1” rėmas gali būti nulenktas kaip ir kitų elektrinių paspirtukų, kad būtų lengviau transportuoti, jis gali atlaikyti net 120 kg sveriantį paspirtukininką, kas rinkoje išties yra neįprastas dalykas.

Tačiau smagumai tik nuo čia ir prasideda. „OBARTER X1” montuojamas net 800W elektrinis motoras leidžia įsibėgėti iki net 45 km/h. Tuo metu bekelei pritaikytos padangos užtikrins, kad galėtumėte važiuoti žvyrkeliais, pievomis ir miškų takais, nebijodami bet kurią sekundę virsti ant šono.

Tam kad ilgi atstumai nebūtų baisūs, gamintojas storame paspirtuko pade sumontavo 21Ah bateriją, kurios pakanka nuriedėti 40-50km, priklausomai nuo vietovės kalnuotumo, kelio dangos ir keleivio svorio. Toks skaičius leidžia „OBARTER X1” vadinti visaverte transporto priemone, kuri bent jau vasaromis mieste gali visiškai pakeisti automobilį ar viešąjį transportą.

Na, o tam kad lėkdami nenusisuktumėte sprando, „OBARTER X1” paspirtuką aprūpino dvigubais diskiniais stabdžiais, kurių stabdymo galia daugiau nei įspūdinga.

Iš malonių smulkmenų galima paminėti greitį rodantį ekranėlį, užvedimą raktu bei itin galingą žibintą, leisiantį komfortiškai važinėti tamsiu paros metu, pavyzdžiui, į naktinį žygį.

Viską pasvėrus, „OBARTER X1” yra tiesiog nuostabus pasirinkimas tiems, kam jau iki gyvo kaulo įgriso miestą užtvindę vienodi elektriniai paspirtukai, ir tiems, kas už tą pačią sumą nori daug galingesnio ir ilgaamžiškesnio daikto, traukiančio aplinkinių akis.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę WIIOBTX1 nuolaidos kodą, 45km/h greitį pasiekiantį 1000W galios „OBARTER X1” paspirtuką galite įsigyti vos už 705,51 euro. Į kainą įskaičiuotas pristatymas iš Lenkijos sandėlio, todėl prekė jus pasieks greitai ir be jokių papildomų mokesčių.

Tuo metu norintiems visiško ekskliuzyvo siūlome spausti šią nuorodą, suvesti WIIOBTX3 nuolaidos kodą ir vos už 1037,91 euro įsigyti daugiau nei dvigubai galingesnį, 1200W galios „OBARTER X3”. Į kainą taip pat įskaičiuotas siuntimas iš Lenkijos sandėlio. Na, o siekiantiems paties geriausio visose srityse reikėtų spustelėti čia, suvesti nuolaidos kodą WIIOBTX5 ir įsigyti kosminės 2800W galios „OBARTER X5” už 1619,61 euro.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

7 komentarų

Laurynas

O straipsnyje niekur nepaminėta, kad paspirtukas važiuojantis daugiau nei 25 km/h priskiriamas prie mopedų ir jau važinėti galima tik keliu, su šalmu ir dar reiks registruoti

Jonas

Kam tas greitis 65km/h? Pilnai uztenka 40km/h.geriau nuvaziuota atstuma tegu ilgina iki 100km,tada bus gerai,dabar nieko gero.

Albinas

Oi rašytojai jūs rašytojai... X1 rašot galią 1kW, o daugiau nei dvigubai galingesnis gaunas 1.2kW... Su matematika visai nedraugaujat. Tech parametrų neskaitot rašydami reklaminius straipsnelius. Žiauru... Pačių prikabintuose tech duomenyse, to patis x1 galingumas jau tik 0.8kW. Viskas ok, kad naujienas skelbiat ir reklaminat, dar ir uždirbat jei kas perka per jūsų nuorodas, tai gal bent mokyklą baigusį redaktorių pasisamdykit.
Sėkmės

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas