„airBaltic“ pristato naują mokėjimo opciją: suteiks daugiau patogumo ir saugumo

Pranešimas spaudai

2021-12-13, 10:00

0 komentarų
„airBaltic“ pristato naują mokėjimo opciją: suteiks daugiau patogumo ir saugumo

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ praneša, kad nuo 2021 m. gruodžio mėn. pradžios keleiviams, turintiems banko sąskaitas didžiuosiuose Baltijos šalių bankuose, pristatė naują patogią ir saugią „Klix“ mokėjimo internetu galimybę, kurią teikia „Citadele“ bankas.

„Mūsų bendrovė siekia suteikti aukščiausios kokybės paslaugas keleiviams, o tai reiškia, kad perkant skrydžio bilietus „airBaltic“ internetinėje svetainėje, reikia užtikrinti paprastas ir patogias mokėjimo galimybes. Kaip ir mes, „Citadele“ yra inovatyvūs, todėl džiaugiamės galėdami pratęsti bendradarbiavimą su banku ir pasiūlyti savo keleiviams naujų mokėjimo galimybių“, – teigia „airBaltic“ el. prekybos ir komercinio platinimo viceprezidentė Jolanta Rema.

„Didžiuojamės galėdami bendradarbiauti su pirmaujančiomis regiono bendrovėmis, suteikdami klientams sklandų atsiskaitymą su „Klix“. „airBaltic“ ir „Citadele“ vienija tas pats siekis užtikrinti puikų klientų aptarnavimą bei į klientus orientuotus skaitmeninius sprendimus. Dėl „Klix“ oro linijų klientai galės mėgautis greitu ir saugiu mokėjimo procesu. Be to, pirmą kartą Lietuvoje „airBaltic“ klientai galės išbandyti galimybę „skrisk dabar, mokėk vėliau“ (angl. „Fly Now and Pay Later“)“, – nurodo „Citadele“ Baltijos šalių lėšų valdymo ir prekybos finansavimo tarnybos vadovas Romas Čereška.

Oro linijų bendrovė ir toliau siūlo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Amsterdamą, Berlyną, Dubliną, Dubrovniką, Kijevą, Londoną, Miuncheną, Oslą, Paryžių ir Taliną bei patogų susisiekimą per Rygą. Išsamų „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį ir bilietus galite rasti bendrovės tinklalapyje www.airbaltic.com.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas