Artėjantį F1 sezoną „Ferrari“ pasitiks technologiškai stipresnė: sudaryta bendradarbiavimo sutartis su mobilių procesorių milžine

Artėjantį F1 sezoną „Ferrari“ pasitiks technologiškai stipresnė: sudaryta bendradarbiavimo sutartis su mobilių procesorių milžine

Artėjant 2022-ųjų „Formulės 1“ sezonui, italų lenktynių komanda „Scuderia Ferrari“ paskelbė apie bendradarbiavimą su technologijų kompanija „Qualcomm“. Pasak „Ferrari“, San Diege įsikūrusi mikroprocesorių gamintoja bus ne tik komandos rėmėja, bet ir suteiks „stiprų technologinį postūmį skaitmeninės transformacijos procese“.

Vasario 17-ąją numatytas naujojo „Ferrari F1-75“ bolido pristatymas, tad vienas iš logotipų, puošiančių „Ferrari“ automobilius artėjančiame sezone bus „Snapdragon“.

„Ferrari“ generalinis direktorius Benedetto Vigna teigimu, ši sutartis praplės kompanijos žinias skaitmeninių technologijų lauke. Cristiano Amon, vadovaujantis „Qualcomm“ taip pat neslėpė entuziazmo ir pridūrė, jog sutarties dėka „pasaulinio lygio vairavimo patirtis pasieks „Ferrari“ klientus „Snapdragon Digital Chassis“ dėka“.

Kalbant paprastesniais terminais, tai daugiau mažiau įprasta reklamos sutartis - „Qualcomm“ prisidės prie italų lenktynių komandos finansavimo, kad plėstų „Snapdragon“ vardo žinomumą, o tuo pačiu padės „Ferrari“ integruoti naują telematikos ir ryšio platformą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas