Besąlygiška „Bolt“ meilė vilniečiams: pristatė tokius paspirtukus, kokių pasaulis dar nematė

Besąlygiška „Bolt“ meilė vilniečiams: pristatė tokius paspirtukus, kokių pasaulis dar nematė

Europoje pirmaujanti pavėžėjimo paslaugų platforma „Bolt“ Lietuvos klientams pristato ketvirtos kartos elektrinius paspirtukus. Tik praėjusių metų pabaigoje pagaminta mobili transporto priemonė pilnai pagaminta „Bolt“. Pasitelkus inovatyvią programinę ir techninę įrangą, šie elektriniai paspirtukai – iki šiol saugiausi visoje mikromobilumo rinkoje.

Pirmiausiai išbandys vilniečiai

Elektriniais paspirtukais „Bolt 4“ šią savaitę jau galima riedėti Vilniaus gatvėmis. Neseniai saugiausi paspirtukai pradėjo riedėti ir Latvijos sostinėje Rygoje.

Saugesnę kelionę užtikrina ketvirtos kartos elektrinių „Bolt“ paspirtukų konstrukcija: pažemintas gravitacijos centras, padidintas atstumas nuo žemės, patobulintas ratų kampas. Neįprastai lengvuose paspirtukuose taip pat įdiegti jutikliai, įspėjantys vairuotoją apie gresiantį kritimą, susidūrimą su kliūtimi, per staigų stabdymą ar neatsargų manevravimą.

„Bolt“ elektrinių paspirtukų plėtros vadovas Baltijos šalyse Eimantas Balta taip pat akcentuoja, kad garsiniai pranešimai atkreips ne tik paspirtuko vairuotojo, bet ir pėsčiųjų dėmesį – išgirdę garsinį signalą pėstieji galės nedelsiant sureaguoti.

„Teikdami elektrinių paspirtukų nuomos paslaugą klientams įvairiais būdais nuolat primename apie saugumą. Todėl džiugu, kad pagal naujausias technologijas sukurtą iki šiol saugiausią elektrinį paspirtuką jau gali išbandyti ir vilniečiai bei miesto svečiai“, – sako E. Balta.

Naujos kartos paspirtukai – dar tvaresni

„Bolt“ skelbia, jog naujieji paspirtukai taip pat yra dar ekologiškesni, nes pagaminti pagal aukščiausius tvarumo standartus – yra pilnai perdirbami, lengvi, todėl juos gaminant ir transportuojant išmetama mažiau CO2. „Bolt“ elektrinių paspirtukų plėtros vadovas Baltijos šalyse džiaugiasi, jog visuomenėje aktyviai diskutuojant tvarumo temomis, pirmaujanti pavėžėjimo paslaugų platforma rodo lyderystę, realiais veiksmais mažinant taršą miestuose.

„Vilniečiams pristatyti ketvirtos kartos paspirtukai padeda daryti mažesnę įtaką aplinkai, kadangi išsikrovus jo baterijai, transporto priemonių nebereikės surinkti ir vežti į sandėlį jų įkrovimui – rangovai tiesiog pakeis išsikrovusią bateriją į pakrautą. Taip klientai galės tučtuojau vėl tęsti keliones“, – pabrėžia E. Balta.

„Bolt“ primena, jog saugi kelionė priklauso ne tik nuo transporto priemonės, bet ir vairuotojų atsakomybės. Važiuojant elektriniu paspirtuku privaloma laikytis Kelių eismo taisyklių ir važiuoti tik po vieną, o pririedėjęs šalia pėsčiųjų vairuotojas privalo sumažinti greitį. Pasiekus kelionės tikslą elektrinę transporto priemonę būtina palikti pastatytą taip, kad ji netrukdytų bei nekeltų pavojaus kitiems eismo dalyviams.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas