„CityBee“ pristato „BeePool“ – skatins keliauti tvariau ir pigiau

Dalijimosi automobiliais bendrovė „CityBee“ rugsėjo 21 d. savo programėlėje pristato dar vieną tvaresnį judėjimą skatinantį funkcionalumą – „BeePool“, kuris suteiks galimybę vairuotojams rasti bendrakeleivių, o neturintiems, kaip keliauti – galinčių padėti pasiekti kelionės tikslą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„CityBee“ pristato „BeePool“ – skatins keliauti tvariau ir pigiau

Keliavimas kartu leidžia ne tik sutaupyti, bet ir prisidėti prie švaresnių miestų kūrimo mažinant automobilių skaičių keliuose. Įmonės vadovo Kristijono Kaikario teigimu, atsižvelgiant į tai, kaip „BeePool“ įvertins klientai, bus svarstoma, ar jį vystyti bei pristatyti kitose rinkose.

„Pasiūlyti tvaresnes bei patogesnes paslaugas ir edukuoti apie inovatyvius judėjimo būdus – vienas iš pagrindinių mūsų įmonės tikslų. Minėdami „CityBee“ veiklos dešimtmetį, pastebime, kad Lietuvoje dalijimosi kultūra tampa vis populiaresnė. Šiuo metu ypatingai didelę įtaką dalijimosi automobiliais paslaugų paklausai turi ir vis labiau augantys nuosavo automobilio išlaikymo kaštai. Kuo toliau, tuo daugiau žmonių įsitikina, kad didžiąją dalį laiko nenaudojamas nuosavas automobilis nėra privalumas, ir verčiau renkasi alternatyvius judėjimo būdus pagal tuometinį poreikį. Vienas iš jų yra „carpooling“ funkcionalumą siūlantis „BeePool“, – sako K. Kaikaris.

Anot K. Kaikario, „carpooling“ keliavimo būdas Lietuvoje populiarus jau ne vienerius metus – žmonės savo iniciatyva ieško bendrakeleivių socialiniuose tinkluose ir kituose kanaluose. Besikeičiantis žmonių požiūris į keliavimo būdus ir didelė paklausa, skatina galvoti ne tik apie geografinę esamų paslaugų plėtrą, bet ir apie naujų paslaugų kūrimą. Įmonės vadovas tikina, kad „BeePool“ suteiks galimybę žmonėms rasti keliaujančius ta pačia kryptimi kur kas greičiau ir patogiau, leis judėti efektyviau ir prisidėti prie spūsčių kiekio bei taršos miestuose mažinimo, o taip pat leis sutaupyti keliaujant tarp miestų. Pristačius „BeePool“ pirmiausia bus vertinama, ar jis yra vartotojui patogus naudoti, ar atitinka klientų poreikius, taip pat – ar yra paklausus. Atsižvelgiant į rezultatus, bus svarstoma, ar funkcionalumą vystyti ir toliau bei pristatyti kitose „CityBee“ veiklos rinkose.

„BeePool“ galima pasiekti ir nemokamai naudoti „CityBee“ programėlėje. Vairuotojams, norintiems surasti bendrakeleivių savo asmeninei kelionei, tereikia sukurti skelbimą ir įvesti informaciją apie planuojamą kelionę: maršruto pradžios tašką ir tikslą, išvykimo laiką, laisvų vietų automobilyje skaičių ir kt. Bendrakeleiviams reikėtų peržiūrėti skelbimus, pasirinkti tinkamą kelionę ir rezervuoti. Vairuotojai ir bendrakeleiviai gali bendrauti tarpusavyje ir pasitikslinti kelionės detales tiek prieš rezervuojant vietą automobilyje, tiek po to.

Skatinant dalijimosi kultūrą, „BeePool“ kviečiama naudotis ne tik vairuojant „CityBee“ automobilius, bet ir keliaujant nuosavu automobiliu.

Daugiau informacijos apie „BeePool“ galima rasti „CityBee“ programėlėje arba interneto puslapyje.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas