Dabar visi automobiliai gali tapti gerokai išmanesniais nei anksčiau: „Motorola“ sukūrė įrenginį, kuris ženkliai pagerins vairavimo patirtį

Technologinė transporto priemonių pažanga vystosi sparčiau. Visi transporto priemonių gamintojai bando pristatyti ką nors naujo, kai išleidžia naują automobilį. Dauguma šių technologijų skirtos ne tik vairuotojo pramogoms, bet taip pat gali padėti jam lengvai pasiekti kitas transporto priemonės funkcijas.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Dabar visi automobiliai gali tapti gerokai išmanesniais nei anksčiau: „Motorola“ sukūrė įrenginį, kuris ženkliai pagerins vairavimo patirtį

Puikus pavyzdys yra „Android Auto“. Ši programa padeda vairuotojui važiuojant visiškai neliesti savo išmaniojo telefono. Tai daroma leidžiant pasiekti daugumą išmaniojo telefono funkcijų tiesiog informacijos ir pramogų sistemos ekrane.

Dauguma naujų aukščiausios klasės transporto priemonių turi šią funkciją, tačiau ne visos. „Android Auto“ pirmą kartą pasirodė 2015 m. Todėl visose iki 2015 m. išleistose automobiliuose šios funkcijos nėra.

Jei jūsų transporto priemonėje trūksta „Android Auto“ funkcijos, daugiau galite nebesijaudinti. „Motorola MA1 Android Auto“ adapteris gali būti kaip tik jums tinkamas dalykėlis. Šis naujas adapteris savyje talpina visas „Android Auto“ funkcijas jūsų transporto priemonėms.

Naujame pranešime teigiama, kad „Motorola MA1“ adapteris atkeliauja į JK ir Europą. „Motorola“ licencijuotas prekės ženklas „Motorola Sound“ šią savaitę išsiuntė el. laišką savo klientams. Laiško turinys leidžia manyti, kad bendrovė planuoja oficialiai prekiauti „Motorola MA1“. Šį kartą taikiniais tapo JK ir Europos šalių klientai.

Laiškas patvirtina, kad adapteris jau yra prieinamas, tačiau atrodo, kad dar ne visai. Šiuo metu „Motorola“ parduoda MA1 adapterį JAV per „Amazon“, tad bendrovė gali sekti šiuo pavyzdžiu ir JK bei Europoje.

Šiuo metu „Motorola MA1“ adapteris yra įtrauktas į „Amazon UK“ ir „Amazon Germany“ prekių sąrašą. JK sąraše nėra nurodyta jokia kaina, tačiau Vokietijos parduotuvėje matoma 89,99 EUR suma. Tad galime patvirtinti, kad Europos rinkai bus taikoma tokia kaina. Abi parduotuvės šiuo metu dar nepristato prekių.

Tikimės, kad netrukus turėsime oficialią kainą JK rinkai. Kai tik prasidės siuntimas, mes taip pat informuosime savo skaitytojus. Sekite naujienas ir apsilankykite GizChina, kad gautumėte daugiau informacijos. Mes ir toliau informuosime savo skaitytojus, kai tik bus kokių nors atnaujinimų. Taip pat galite užsiprenumeruoti mūsų naujienlaiškį. Tokiu atveju nepraleisite jokių svarbių jus dominančių naujienų.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas