Elektrinio „Tesla“ monstro belaukiant: pristatyta „Cybertruck“ alternatyva, kuri kainuos mažiau nei 220€

Lukas Snarskis

2021-10-14, 11:10 (atnaujinta 2022-11-29, 02:05)

0 komentarų
Elektrinio „Tesla“ monstro belaukiant: pristatyta „Cybertruck“ alternatyva, kuri kainuos mažiau nei 220€

2019 metais įspūdingai pristatytas „Tesla Cybertruck” akimirksniu tapo tikru interneto hitu. Apie šį kampuotų formų keistuolį pasipylė komiški memai ir juokeliai, o kone visi entuziastai iš karto pateikė išankstinius užsakymus. Pristatymo metu „Tesla” žadėjo, jog pirmieji automobiliai savininkus pasieks jau 2021 metais, tačiau jau dabar aišku, kad „Cybertruck“ laukti reikės iki 2023 metų. Bent jau tikrojo...

Garsiai aptarinėjamas įspūdingų formų „Tesla“ elektromobilis dėmesio sulaukė nuo pat pirmosios pristatymo dienos. Ir tikriausiai tai buvo tik laiko klausimas – kada pasirodys kažkokios parodijos ar alternatyvos. Dabar aišku, kad laukti reikės tik iki rytojaus, o tuomet prasidės „Mattel Creations“ konstruktoriaus prekyba. Pranešama, kad nuo rytojaus bus galima įsigyti „MEGA X Cybertruck“ variantą, kas yra minėtosios kompanijos alternatyva „Lego“ dėlionėms.

Pranešama, kad iš kaladėles dėlioti mėgstantys „Tesla“ gerbėjai galės įsigyti 3000 dalių dėlionę, kurios galutinis rezultatas – „Tesla Cybertruck“. Iš paviešintų nuotraukų galime matyti, jog „Mattel Creations“ sukurtas produktas turės ištraukiamą bagažinės dangtį ir, žinoma, kūrėjai nepraleido progos priminti apie pristatymo metu sudaužytus automobilio langus.

Tiems, kurie nėra girdėję apie „MEGA“, vertėtų žinoti, kad tai yra „Lego“ kaladėlių alternatyva. Kompanijos atstovai pažymi, jog jų įmonėje visi dievina naująjį „Cybertruck“, todėl buvo nuspręsta šį produktą pasiūlyti ir visuomenei.

„Tai unikali konstravimo patirtis, kurios kulminacija – ikoniškas ir dėmesio vertas „Cybertruck“ modelis, kurį jums suteiks tik „MEGA“. Mus įkvėpė „Tesla“ ruošiamas unikalaus dizaino produktas, todėl ir sukūrėme „MEGA X Cybertruck“, kas leis iš blokelių pastatyti šį automobilį, o taip bus atskleistos įvairios paslėptos funkcijos, kurios paaiškės tik statant“, - teigiama „MAttel Creations“ pranešime spaudai.

Teigiama, kad „MEGA X Cybertruck“ pasižymi reguliuojama važiuokle, apsaugotais mašinos stiklais bei turi paslėptų gudrybių, kurios paaiškės tik konstruojant šią dėlionę. Pranešama, kad „MEGA“ kaladėlių rinkinys kainuos maždaug 220 eurų. Jeigu nuspręsite šią naujieną įsigyti ir jūs – daugiau informacijos apie tai rasite paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas