„Garmin“ turi karštą naujieną automobilių savininkams: įrenginys, kuris pravers kiekvienam

„Garmin“ turi karštą naujieną automobilių savininkams: įrenginys, kuris pravers kiekvienam

Šiandien „Garmin“ pristatė automobilių srities naujovę – vaizdo registratorių seriją „Garmin Dash Cam“ su automatiniu vaizdo įrašymu ir „Live View“ stebėjimo galimybe, leidžiančia vairuotojams realiu laiku fiksuoti avarijas ir pavojingas situacijas kelyje. Serijoje yra keturios kišeninio dydžio vaizdo kameros: Mini 2, 47, 57 ir 67W. Kameros vaizdo medžiagą galima automatiškai įrašyti į naująją „Garmin“ interneto saugyklą „Vault“. „Dash Cam“ su naujomis „Parking Guard“ ir „Live View“ funkcijomis užtikrina transporto priemonės stebėjimą visą parą ir įspėja vairuotoją apie galimas pavojingas situacijas suderinamame išmaniajame telefone „Garmin Drive“ aplikacijoje.

„Jei jums reikia įrodymų apie tai, kas nutiko kelyje, jums pakaks įrodymų iš mūsų automobilinių kamerų. Naujoji „Garmin“ internetinė saugykla „Vault“ suteikia galimybę greitai ir lengvai dalytis visais išsaugotais vaizdo įrašais“, – sako Danas Bartelis, „Garmin“ pasaulinių vartotojų pardavimų viceprezidentas. – Naujosios funkcijos suteikia vairuotojams ramybę, įskaitant atvejus, kai automobilis yra paliktas stovėjimo aikštelėje ir nėra galimybės jį matyti.“

Kompaktiškos ir funkcionalios „Dash Cam“ kameros:

  • Ypač kompaktiška „Dash Cam Mini 2“ su HD 1080p įrašymo galimybe

  • „Dash Cam 47“: HD 1080p su GPS funkcija

  • „Dash Cam 57“: HD 1440p su GPS funkcija

  • „Dash Cam 67W“: HD 1440p, GPS ir ypač platus 180 laipsnių objektyvas

GPS funkcija prireikus leidžia tiksliai nustatyti eismo įvykio vietą ir laiką. Kameros užpakalinėje dalyje įmontuotas 2 colių LCD ekranas, o itin aiškų vaizdą užtikrina „Garmin Clarity HDR“ optika. Valdymas balsu suteikia galimybę įrašyti vaizdo įrašus, pradėti ir pristabdyti garso įrašus, fotografuoti ir daryti daug kitų dalykų nenaudojant rankų.

Visi užfiksuoti vaizdo įrašai 24 valandas automatiškai saugomi saugioje interneto saugykloje „Vault“. Yra galimybė vaizdo įrašus saugoti iki 30 dienų. „Live View“ stebėjimo funkcija ir „Parking Guard“ perspėjimai informuoja vairuotoją, jei šalia stovinčios transporto priemonės įvyksta įtartinų judesių ar eismo įvykių, taip pat padidina saugumą kelyje ir informuoja apie galimus susidūrimus. Taip pat primena, kad reikia pakeisti važiavimo juostą.

Negana to, šią savaitę „Garmin“ rinkai pristatė „CamperVan“. Ši naujo tipo GPS navigacija yra specialiai sukurta keliautojams ir nuotykių ieškotojams. Kelionių entuziastai, jaunos poros ir šeimos, norinčios keliauti po Europą, gali naudotis „CamperVan“ navigacija ir lengvai peržiūrėti žemėlapį dideliame, lengvai skaitomame ekrane, taip pat pasinaudoti visiškai naujomis funkcijomis, pavyzdžiui, „Trendy Places“, padedančią kelionės metu rasti gražesnių sustojimo vietų ir stovyklaviečių.

Naująsias „Garmin Dash Cam“ serijos kameras galima įsigyti rekomenduojamomis mažmeninėmis kainomis nuo 129,99 EUR. „CamperVan“ navigacija sukurta išskirtinai Europai, jos rekomenduojama mažmeninė kaina yra 299,99 EUR. Daugiau sužinosite apsilankę interneto svetainėje garmin.com/campervan.

„Garmin“ sukūrė revoliucinių automobilių pramonės išradimų ir užima svarbią vietą šioje srityje. Įmonė įsipareigoja kurti patogius nešiojamus navigacijos sprendimus, kurie vairuotojams kasdien padėtų sutaupyti degalų ir laiko. „Garmin“ mano, kad kiekviena diena yra proga pasiekti daugiau.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas