Ieškantiems geriausio naudoto automobilio: 5 pasirinkimai Lietuvoje už mažiau nei 5000 eurų

Mykolas Mažukna

2021-10-12, 16:00

13 komentarai (-ų)
Ieškantiems geriausio naudoto automobilio: 5 pasirinkimai Lietuvoje už mažiau nei 5000 eurų

Naudotų automobilių rinka Lietuvoje yra didžiulė – iš dalies taip yra todėl, kad naudotos transporto priemonės faktinė kaina iš esmės dažnai yra gerokai mažesnė, nei naujos; negalima atmesti ir priežasties, jog naudotų automobilių rinkoje dažnai galima rasti ne pačių naujausių modelių automobilių, kurių kokybės bei būsimų remonto išlaidų santykis su automobilio kaina yra daug patrauklesnis, nei naujesnių to paties modelio transporto priemonių versijų. Naudodamiesi Autoplius.lt – ko gero didžiausią automobilių skelbimų pasiūlą teikiančia internetine svetaine Lietuvoje, išrinkome ir šiandien norime Jums pateikti net 5 naudotų transporto priemonių modelius, kurie savo kokybės ir kainos atžvilgiu nustebins ne vieną automobilių entuziastą!

„Ford S-Max 2.5“

Sąrašas automobilių, kuriuos būtinai siūlytume nusipirkti už mažiau, nei 5000 eurų, nebūtų toks geras be šio, pirmiausia savo kaina itin patrauklaus „Ford“ modelio! „S-Max“ interjero komplektacijos atžvilgiu gali pasiūlyti net septynias sėdynes, nepaisant automobilio vidinio salono dydžio, jis daug lengvesnis ir „smagesnis“ vairavimo atžvilgiu nei dauguma panašų vietų skaičių turinčių mikroautobusų. Jei apsiribosite ir nuspręsite pirkti „tik“ 2,5 litro tūrio variklio versiją – tai iš esmės tas pats 5 cilindrų turbo variklis, kuris randamas ir šiuolaikiniuose „Focus ST“ ir „RS“ modeliuose! 2007 metų (sąlyginai neseno!) „Ford“ kaina Lietuvoje Autoplius.lt duomenimis vidutiniškai siekia apie 3300 eurų, o norėdami peržiūrėti dabar esančius skelbimus - spauskite čia.

„Audi A2“

Jei sąskaitos už degalus kelia rimtą nerimą, leiskite mums pristatyti tai, ko šiuo metu pasaulinė automobilių rinka smarkiai trokšta: nepaprastai aerodinamiškas, taupus kuro sąnaudų atžvilgiu hečbekas, kuris vienu metu yra ir talpus, galinčių jame keliauti žmonių atžvilgiu, ir minimalistiškai elegantiškas (vidaus salono atžvilgiu). Kiekvienas šio savito „A2“ modelio elementas, aspektas yra vis dar aktualus ir populiarus šiuo metu (išskyrus galbūt jo palyginti seną, atgyvenusį Satnav ekraną). Šio, 2005 metų „Audi A2“ vidutinė kaina Lietuvoje – vos 1900 eurų, kas yra įspūdingai viliojanti suma už tokią kompaktišką, ilgametę patirtį ir puikią reputaciją užsitarnavusio vokiečių automobilių gamintojo mašiną! Peržiūrėti šio automobilio skelbimus galite paspaudę čia.

„Volkswagen Golf GTI Mk5“

Beveik į bet kokį pasiteiravimą „kokį automobilį turėčiau pirkti?“ galima drąsiai atsakyti - „Golf“! Ironiška, kad bene geriausiai įvertintas „Golf“ iš visų, VW kompanijos sukurtų ir tobulintų, modelių patenka į mūsų automobilių iki 5000 eurų sąrašą. „Mk5 GTI“ nėra pats įdomiausias „Golf“ modelis, tačiau kasdieniam naudojimui, leisiančiam pajusti nuostabias emocijas atsisėsiančiam už šio automobilio vairo, už prieinamą kainą, naudotų automobilių rinkoje šiuo metu tai yra vienas iš geriausių įmanomų variantų! Šio 2004 metų „Golf“ modelio kaina pagal Autoplius.lt skelbimus Lietuvoje siekia apie 3300 eurų, o norėdami peržiūrėti dabar esančius skelbimus - spauskite čia.

„Porsche Cayenne Mk1“

Anksčiau „Porsche 924“ buvo vadinamas pigiuoju kompanijos siūlomu modeliu. Tada į varžybas dėl šio epiteto įsitraukė 2004 metų naujiena - „Porsche Cayenne Mk1“. Be abejo, tam kad šis sąrašas būtų įdomesnis, į jį įtraukėme ir visureigių klasės atstovą – ne bet kokį, o įžymiosios „Porsche“ modelį su viena iš pirmųjų visų varomų ratų funkcijų visame pasaulyje! Lengviausia rinkoje įsigyti 4,5 litro „Cayenne S“ su V8 varikliu, generuojančiu apie 340 AG! Elegantiško ir galingo „Porsche Cayenne Mk1“ 2004 metų modelio kaina Lietuvoje šiuo metu siekia apie 4300 eurų, o norėdami peržiūrėti dabar esančius skelbimus - spauskite čia.

„BMW 7“ (2006 metų modelis)

Šis įspūdingas, akiai patrauklus, V8 variklį po savo stilingu kapotu talpinantis BMW sedanas į mūsų sąrašą, kuriame rasite tik mažiau nei 5000 eurų kainuojančius automobilius, pateko tik dėl savo pagaminimo metų, kurie parodo, jog šis, gilią istoriją turintis bei visuomenės pagarbą ir pripažinimą užsitarnavęs modelis nėra „pirmos jaunystės“.

Šis įspūdingas, visuomenės dėmesio dėl savo dizaino ir variklio charakteristikų pamėgtas, 7 serijos 2006 metų BMW modelis Lietuvoje, remiantis Autoplius.lt skelbimuose randamomis kainomis, vidutiniškai kainuoja apie 4500 eurų, o norėdami peržiūrėti dabar esančius skelbimus - spauskite čia.

Šiuolaikinė automobilių rinka – nuolat besikeičianti, greitai atsinaujinanti ir naujus modelius klientams siūlanti sfera, kurios antrinėje rinkoje būtent dėl pasiūlos kaitos greičio ne vienas automobilių vairuotojas, entuziastas gali surasti sau priimtiną, mažiau kainuojantį ir praktišką bei naudingą variantą kokybės ir kainos santykio atžvilgiu. Gerų naudotų automobilių už priimtiną kainą apstu, gero pasiūlymo radimui reikia skirti šiek tiek savo laiko ir pastangų! Tikimės, jog mūsų pasiūlytas sąrašas padės Jums įsigyti savo svajonių automobilį už gerą kainą!

13 komentarų

Vedėjas

Nėra paminėta bent būtiniausių techninės priežiūros išladų. Pavyzdžiui, kiek kainuoja apžvalgoje paminėtų BMW ar Porsche stabdżių diskai ir trinkelės...Plius pigūs ( ypač premium klasės auto) dażnai turi konstrukcinių ydų, tokių kaip kuro tiekimo, variklio galvos, pavarų dėżės ir kitų brangiai remontuojamų mazgų. Kartais remonto kaina gali viršyti pačio automobilio vertę. Todėl jie sąlyginai pigūs.

Pokalbiai apie nieką

Kad tokių metų automobilius jau ir lietuviai keičia į naujesnius. Ir kai kurių modelių remontas atsieis tiek pat kiek auto vertas. Šiuo metu kai tokios kainos, reiktų kalbėti apie auto bent nuo 8tukst

Konstantinas

Galvą pasigydikit su tokių modeliu siūlymų. Ypač su marozu bmw kuris iš servisų neišvažiuoja

Mindaugas

Kosmonautai. Dabar raso visi, kas netingi. Logikos 0. Kaip ir ziniu. Ca gal moters straipsnis. 5 automobiliai kurie nieko bendro sunzodziu geriausia neturi. Straipsnis turetu vadintis, Nori tureti bedu, nusipirk siuos grabus.

Expert111

Nepatinka pirkit telefona :D

:)

Tarp mašinu visada "ekspertu" pilna kur geriau nusimano ir nori pasirodyt, bet ginčas jis nieko neduos ir atrodys kvailai tai jei nepatinka geriau apeit. Aišku man pačiam keista kaip telefonai.eu apseima transporto tema apie masinas ir pan, kai labiai deretu ten ismanieji irenginiai, telefonai, palnsetes ir kompiuteriai, nes tada galėtu ten būt technologijos.eu

Hm

Ką reiškia geriausias naudotas automobilis už 5000eur? Man bent pigiausia 1km kaina, įskaitant eksploatacijos kaštus ir likutinę vertę... Nei bmw, nei Porsche pigia eksploatacija nepasižymi...

Gediminas

Ir čia automobiliai ieškantiems geriausių? Ką rašeiva rūko? Matyt daugiau paspirtuko nėra čiupinėjęs... Kaip iš vis vienam sąraše gali atsidurti gti ir a2? Apie kajeną, tegul ir galutinai užmuštą, jau net nekalbu.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas