Kinijos automobilių milžinė pristatė neįtikėtiną mažylį: už kiek daugiau nei 5000 eurų pasiūlė išskirtinio dizaino elektromobilį

Lukas Snarskis

2022-12-13, 12:18 (atnaujinta 2022-12-13, 17:17)

3 komentarai (-ų)

Kinijos automobilių gamintojai vis aktyviau dalyvauja elektromobilių rinkoje, o siekdami pritraukti pirkėjų dėmesį siūlo ir itin įdomius sprendimus. Jau ne kartą matėme akį traukiančius modelius iš mažesnių kompanijų, o dabar išskirtinę naujieną pademonstravo ir Kinijos milžinė „Geely“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinijos automobilių milžinė pristatė neįtikėtiną mažylį: už kiek daugiau nei 5000 eurų pasiūlė išskirtinio dizaino elektromobilį

Vienas didžiausių automobilių gamintojų iš Kinijos pristatė išskirtinį „Panda Mini EV“, kuris iš pradžių buvo planuojamas išleisti po dukterinės „Geely“ kompanijos vardu. Tačiau paskutinę minutę toks planas buvo pakeistas ir naujasis elektromobilis tapo mažiausiu „Geely“ elektriniu modeliu. Skelbiama, kad prekyboje jis pasirodys jau kitąmet.

Žvelgiant į šio elektromobilio nuotraukas, nesunku pastebėti, jog tai išskirtinai atrodantis modelis. „Geely Panda Mini EV“ yra rožinės spalvos, o akcentai – juodi. Pastarąja spalva padengtas automobilio stogas, veidrodėliai, apipavidalinti ir priekiniai žibintai. Šis dviejų durų modelis turi keturias sėdimas vietas, o bendras automobilio ilgis – 3 065 mm.

Nepaisant nedidelių matmenų, automobilis turi panoraminį stiklinį stogą. Verta pastebėti, jog net ir „Panda Mini EV“ ratai yra panašūs į pandos letenų atspaudus, priekinio buferio apačioje yra apdaila, kuri atrodo kaip pandos ausis, o priekiniai ir galiniai žibintai imituoja pandos akis.

Pranešama, kad šis „Geely“ mažylis bus aprūpintas 30 kW varikliu, o jame montuojamos LFP baterijos. Ši kombinacija leis elektromobiliui įveikti maždaug 150 kilometrų atstumą. Nors mažylio kaina ir nėra skelbiama, tačiau jis turėtų kainuoti maždaug 5 400 eurus. Tiesa, gamintojas ketina pasiūlyti keletą šio elektromobilio versijų, o brangiausio varianto kaina sieks maždaug 6 800 eurus.

Verta pastebėti, jog tai jau ne pirmas mini elektrinis automobilis, kuris pristatomas Kinijos rinkoje. Šioje šalyje tokio tipo transporto priemonės tampa vis populiaresnės, o gamintojai skiria vis daugiau dėmesio ir jų gamybai.

3 komentarų

Juozas

€5000 ,- Čia Kinijos Dolerio Kaina,- Tokio Tipo Auto EU Atsistos, minimum €13_14K...
Ir Dar čia niekas Nemini EU Kelių Sertifikatu,-- nes Jei Bus Šis Auto Priskirtas 45km/ Moped- Auto klasei,- tai Priregistruoti Taij nebus EU Sunku,- jei Virš 45km/h,- Reikalingas bus EU Sertifikatas,- nes Jei kas tokio Š kelyje Nepastebėtų,- ir įvažiuotu į Taip Vadinama Auto,- tai Jas ten Ką į Kur Sudėtų ,- Taij Klausimėlis.lt ......

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas