Latviai šokiravo visą automobilių rinką: pristatytas elektrinis mažylis, kuris priblokš savo prabanga ir neįtikėtinai žema kaina

Automobilių rinka keičiasi, o joje vis populiaresnės tampa elektrinės transporto priemonės. Kiekvienais metais jų išleidžiama vis daugiau, todėl konkuruoti tampa vis sudėtingiau. Mes jau žinome, kad kinai mėgsta pristatyti išskirtinius modelius, tačiau, pasirodo, tai būdinga ne tik jiems.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Latviai šokiravo visą automobilių rinką: pristatytas elektrinis mažylis, kuris priblokš savo prabanga ir neįtikėtinai žema kaina

Latvijoje įsikūrusi kompanija „Dartz“ yra gerai žinoma tiems, kurie kada nors ieškojo šarvuoto automobilio. Rygoje savo gamyklą turinti bendrovė nusprendė išbandyti save ir kiek kitokių automobilių rinkoje ir neseniai pristatė savo pirmąjį elektromobilį.

Dar visai neseniai buvo pristatytas nedidelis „Freze Froggy EV Beachstar The Winners Edition“ elektrinis automobilis, kuris nustebins ne tik savo pavadinimu, bet ir transporto priemonės dydžiu, o taip pat ir jos dizainu.

Šis dvivietis elektrinis automobilis aprūpintas odinėmis sėdynėmis ir netgi turi „Bang & Olufsen“ garso sistemą. Žvelgiant į „Freze Froggy EV Beachstar The Winners Edition“ dizainą, nesunku pastebėti, jog čia dominuoja baltos, raudonos ir juodos spalvos kombinacijos. „Dartz“ priskiria šį savo elektromobilį prie prabangių, bet įperkamų produktų ir vadina jį „pirmuoju pasaulyje elektriniu roadsteriu, pagamintu įperkamo prabangaus stiliaus“.

Teisybės dėlei reikia pasakyti, kad automobilis gaminamas su brangiomis medžiagomis, tačiau vis tiek parduodamas už palyginti prieinamą kainą. Šis „Dartz“ automobilis parduodamas už 15 tūkst. eurų, o už šią sumą jūs gausite 50 kW variklį, kuris įmontuotas galinėje dalyje. Maksimalus greitis čia siekia 105 kilometrus per valandą, o pirkėjams bus siūlomi du skirtingi baterijų komplektai.

Nors „Dartz“ ir neatskleidžia baterijos talpų, tačiau vienas iš variantų galės įveikti maždaug 200 kilometrų, o talpesne baterija aprūpintas modelis – maždaug 300 kilometrų su vienu įkrovimu. Gamintojo teigimu, „Freze Froggy EV Beachstar The Winners Edition“ skirtas jaunimui bei tiems, kurie turi daug pinigų.

39 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Viliux

Ten dizaineris (tas Kas sumeistravojo Sita vaiku zaisla) persikrapstyti galva turetu... kad nors I auto panasus but. Nes daba... belekokia nesamone....

Viliux

Prabangi nesamone.... nu svarbu yra ideju...

Psichiatro asistentas

WV ir BMW panikoje atleidinėja darbuotojus ir uždarinėja gamyklas! Krachas-latviai pagamino net Vieną elektrovežimėlį...

Pagarba latviams

Fainulka toks. Bus populiarus. Tiems, kas neturi gigantomanijos ar Napoleono komplekso, žodžiu ne Putinui.

Psichiatro asistentas

Su galva pačiam viskas gerai?

Lankytojas

Šeip idomiai atrodo toks vienu sykiu pritraukia ir atstume, labai neadekvatus auto pavadinimas, mažas net pernelyg mažas saugumas 1/10 nu žodžiu mirsi vietoj, kokia kaina toks ir saugumas.

Andrius

Ir pozicionavimas gan originalus: pigus, skirtas tiems kurie turi daug pinigų 🤔

Andrius

Labai įdomu būtų sužinoti kokius rezultatus šis "automobilis" parodė crash testuose?

Psichiatro asistentas

Jokių. Negi daužys vienintelį egzempliorių?

Alvydas

Tie kurie turi daug pinigų,kaip rašo juokdariai,praeis pro šalį ir net nepastebės,šio,,,prabangaus,,,monstro 🤣🤣🤣

Aš šoke

Ir koks proto invalidas ,lips I ta invalidke? Negi ten tiek invalidų,kad sudrebino rinka?bl nors nebeskalaukit smegenų žmonems,nors dauguma jau besmegeniai po tokių naujienu

Vytas

...tiems, kurie turi daug pinigų.
Geras apibūdinimas, tik neišskirtinis. Kaip tik gamintojui su mažomis galimybėmis.

Bitė

Šaunuoliai latviai. Tokių mažiukų auto mačiau Nicoje ir apie Nicą. Prancūzai mėgsta tokius mažius, dar smartukus, motociklus ir mopedus. Pilnas miestas. Ypač, kai išvažiuoja turistai.

GS

Mums irgi tiktų. Ypač žiemą prie - 20 ir kai sniego apie pusmetį...

Edmantas

Šaunuoliai latviukai. Laikas ir lietuvaičiams realizuoti savo idėjas ir kūrybiškumą. Juolab esame novatoriai daugelyje sričių, kur reikalinga diegti naujas technologijas.

Pasmerktas badui

Kas susidės si lietuviais,kurie nieko neįsileidžia į savo rinką,o jei įsileidžia,tai apvagia...
Kas susidės?
Lietuva,su tokia valdžia- pasmerkta,ir jau sunaikinta,nėra vilčių,per artimiausius 50 metų,atsistoti ant kojų.
Mes žuvę.

Eugenijus

Siaubas , koks baisus . Iki Palangos nuo Vilniaus netgi nedavažiuosi . Kurie daug turi pinigu tokio ne pirks , o jaunimas to labiau .

DK

Kaži ar norėtumėte su tokiu karučiu važiuot iš Vilniaus į Palangą.

Jaunas

Du pridurkai,jau atsirado,tai Daiva,ir Lankytojas.
Jie,tikrai pirktų,bet,pinigų neturi.
O jei iki Palangos nedavažiuosi,tai dasistumsi,juk lengvas auto lyg tai.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas