Ledai pagaliau pajudėjo? E.Muskas ir „Tesla“ jau ieško darbuotojų, kurie dirbtų prie įspūdingiausio bendrovės produkto

Lukas Snarskis

2022-11-13, 10:35 (atnaujinta 2022-11-29, 02:04)

0 komentarų

2019 metais įspūdingai pristatytas „Tesla Cybertruck” akimirksniu tapo tikru interneto hitu. Apie šį kampuotų formų keistuolį pasipylė komiški memai ir juokeliai, o kone visi entuziastai iš karto pateikė išankstinius užsakymus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Ledai pagaliau pajudėjo? E.Muskas ir „Tesla“ jau ieško darbuotojų, kurie dirbtų prie įspūdingiausio bendrovės produkto

Pristatymo metu „Tesla” žadėjo, jog pirmieji automobiliai savininkus pasieks jau 2021 metais, tačiau tai neįvyko, o šiai dienai yra praėję kone trys metai nuo „Cybertruck“ pristatymo. Ir panašu, kad 2023 metais šio neįtikėtino elektromobilio mes vis dar neišvysime riedant gatvėse. Remiantis „Reuters“ duomenimis, masinė „Tesla Cybertruck“ gamyba gali prasidėti tik 2023 metų pabaigoje.

Ir panašu, kad gamyba išties turėtų prasidėti jau 2023 metų pabaigoje. Internete pasklido informacija, jog „Tesla“ jau ieško darbuotojų, kurie dirbtų būtent prie „Cybertruck“ elektrinio automobilio. Įmonė ieško žmonių, kurie prižiūrėtų gamybos procesą ir darbuotojų, kurie rūpintųsi BIW (angl. Body in White) etapu. Pastarojo metu vyksta transporto priemonės surinkimo darbai.

Dėl savo dizaino keistenybių „Cybertruck“ bus gana sunku surinkti, nes vietoj standartinio korpuso rėmo ir plokščių jame naudojamas nerūdijančio plieno egzoskeletas. Štai kodėl „Tesla“ užsakė didžiausią liejimo mašiną pasaulyje, kuri leis pagaliau pradėti įspūdingojo visureigio gamybą.

Niekam ne paslaptis, jog „Cybertruck“ yra itin svarbus „Tesla“ produktas, kurio gamyba stringa iki šios dienos. Teigiama, kad išankstinius šio elektromobilio užsakymus gali būti pateikę daugiau nei 3 mln. žmonių. Priminsime, jog pradinė „Cybertruck“ kaina buvo planuota apie 40 tūkst. JAV dolerių, tačiau mažai tikėtina, kad ji tokia ir išliks.

Palyginimui, „GMC Hummer“ yra parduodamas nuo 100 tūkst. JAV dolerių, todėl būtų labai sunku tikėtis, jog „Tesla“ ištesėtų savo pažadą. Kaip bebūtų, analitikai neabejoja, kad net ir aukštesnė kaina nesutrukdytų pasiekti įspūdingų pardavimų.

„Tesla“ klientai dažnai pasižymi kantrybe, o „Cybertruck“ išleidimo laukiama dar nuo 2019 metų. Jeigu jo gamyba prasidės tik kitų metų pabaigoje, tai reikštų, kad jo laukimas truks net 4 metus, skaičiuojant nuo pristatymo dienos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas