„Lexus“ trečius metus iš eilės dominavo prestižiniame automobilių patikimumo tyrime

Bendrovė „Lexus“ dar labiau sutvirtino patikimo pasaulinio gamintojo reputaciją, kai trečius metus iš eilės prestižiniame vieno iš Jungtinės Karalystės automobilių žiniasklaidos lyderių „What Car?“ tyrime užėmė aukščiausią vietą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Lexus“ trečius metus iš eilės dominavo prestižiniame automobilių patikimumo tyrime

„What Car?“ yra Jungtinėje Karalystėje pirmaujanti automobilių įsigijimo platforma. Ji dalijasi su vartotojais įžvalgomis apie automobilius ir teikia nešališkus patarimus. Skelbdama automobilių patikimumo tyrimų rezultatus, platformos redaktorių komanda konstatavo: „Visoje „Lexus“ automobilių gamoje tiesiog nėra nepatikimo modelio.“

Apklausė automobilių savininkus

Kasmetiniame tyrime dalyvavo beveik 25 tūkst. Jungtinės Karalystės automobilių savininkų, kurių transporto priemonės amžius neviršija penkerių metų. Atsakydami į klausimus jie turėjo pranešti, ar patyrė kokių nors problemų su savo automobiliu ir, jeigu taip, kiek laiko užtruko jas išspręsti ir kokios buvo remonto išlaidos.

98,4 proc. bendrą reitingą surinkęs „Lexus“ ir vėl tapo patikimiausiu prekių ženklu tarp 32 apklausoje paminėtų gamintojų. Stipriausiu jo varžovu tapo giminingas prekių ženklas „Toyota“.

„Tokie tyrimo rezultatai rodo, kad pasirinkę tiek „premium“ segmento, tiek žemesnės kainų klasės modelį, vairuotojai gali tikėtis pavyzdinio patikimumo standarto“, – komentuodamas rezultatus sakė „What Car?“ redaktorius Steve’as Huntingfordas.

Pasižymėjo visi modeliai

Visi „Lexus“ modeliai, kurie buvo paminėti apklausoje, surinko 96 ir daugiau proc. įvertinimą už patikimumą, o keturi iš jų pateko į geriausiųjų savo klasėje trejetukus. Štai 99,3 proc. surinkęs CT 200h pripažintas patikimiausiu šeimyniniu automobiliu ir šeštu geriausiu modeliu tarp absoliučiai visų paminėtųjų.

SUV modelis UX 250h su 99 proc. užėmė 10 vietą bendrojoje įskaitoje ir trečiąją mažųjų visureigių klasėje, o sedanas IS su 98,3 proc. įvertinimu buvo patikimiausias tarp vadovų modelių. Pergalę vainikavo pirmosios kartos NX modeliui skirtas „praktiškai nepažeidžiamojo“ titulas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas